|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Ik heb je tips gebruikt hoor. Gevulde paprika's met gehakt, prei, uitjes en verse kruiden. Verder een roerbak met andijvie, uitje, prei, knoflook en ei. Was nog verrassend lekker. |
|
Een beetje van Silence... en een beetje van XXL. |
|
En nu allemaal uitbuiken onder het genot van een drankje. :Caol Ila 12 yo: Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Morgen eters over de vloer, dus aan het kokkerellen geslagen. Pompoensoep met wat kerrie, komijnzaad, laurier, knoflook en op het eind bosuitjes + basilicum er vers door. Ook voor het eerst zelf croutons maken, zitten nu in de oven: ben benieuwd. Verder een hartige taart en vooraf een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter. |
|
Pompoensoep voor eters over de vloer. Succes ermee Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
Zonde, je had het toch ook op een bord of in een soepkom op kunnen dienen. |
|
Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
|
|
quote:Zo klinkt het wel een beetje gek, haha. Maar dank je wel, alles is klaar nu. Vanavond alleen nog opwarmen. |
|
Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Kan het nóg niet-grappiger? Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
Je voelt de bas in je buik trappen, je voelt de hogen in je muil klappen |
|
Maar weer eens een lekkere 宫爆豆腐 (met tofu ipv kip dus) maken: - 5 geplette knoflooktenen, 1 gesnipperde ui, 1 rode chilipeper en flinke hand cashewnoten licht aanfruiten - vuur omhoog - tofu in kleine blokjes erbij, zout en peper toevoegen, roerbakken - sojasaus en 1 rode paprika in kleine stukjes gesneden toeveoegen, roerbakken - als gaar, zakje Gong Bao saus toevoegen en nog even laten pruttelen - voorzichtig klein hande Sechuan pepers toevoegen - flinke portie fijngehakte koriander erdoor - serveren met wat fijngesneden bosui on top mmmmmmmmmmmm When your people matter, menstrual health matters |
|
quote: Niks pretentieus, hoor. You have time. You are doing fine. |
|
Vegetarisch stoofpotje met wat stevig zuurdesembrood erbij. Vegetarisch vooral omdat ik geen zin had om uren te wachten tot het rundvlees een beetje eetbaar is. Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place." |
|
quote:had gong1 bao4 duo4 fu5 of gong bao tofu je wel wat gezegd? When your people matter, menstrual health matters |
|
quote:Ben je gek. |
|
quote: Sechuan peper is fantastisch, maar wat is een klein handje. Het is wel linke soep hoor, dat spul. Doe je het in z'n geheel of gekneusd door je prakje? Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote: Zo gekneusd als jouw ribben na de zoveelste niet betaalde rekening van Rani. Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place." |
|
Schuurman, een kenner naar mijn hart in dit gerecht doe je ze idd (voor)gekneust. In andere gerechten (bijv de Sichuan huo guo oftewel hot pot) in zijn geheel. Altijd lachen als ie op je tong komt hehe... When your people matter, menstrual health matters |
|
Gisteren een betere koekenpan gekocht, een Tefal van de starter serie, kostte niet gek veel. Maar echt vele malen beter dan zo'n ding van minder dan een tientje uit de supermarkt. Dat ik me daar nog zo lang mee gered heb, veel eerder moeten doen. De rest van de pannen ook maar eens geupgrade, niets al te bijzonders, ook niet nodig voor zo'n kleine keuken als de mijne, met een andere grote keuken ook eens een leuke set pannen uitzoeken. Hele keukengerei eigenlijk. Van de zomer in twee verschillende appartementen verbleven in Oostenrijk, vooral de tweede had een goede (gasten)keuken. Dat maakt het koken ook veel aangenamer. Goed ruim werkblad op de juiste hoogte, goed gereedschap en andere faciliteiten. Dan heb je veel meer zin in koken. |
|
In de geest van het Leids ontzet aan de hutspot met gehakt en spekjes Hutspot hoort bij de bevrijding van Leiden in 1574 echter werd de aardappel pas vanaf de 18e eeuw gegeten in Nederland. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
en als toetje haring met wittebrood? dan is het wel compleet met je thema |
|
Nee reiger met sate, ik kom nog altijd uit den haag natuurlijk. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |