|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote:Je bent niet de enige. Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht. |
|
haha, ik lach me een kriek signature |
|
http://forum.zwaremetalen.com/forum_advsearch.php?action=zoek&keywords=speciaalbier&what=title&sort=time Nog 5 posts en je mag een nieuw topic openen. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
dit ziet er best funny uit signature |
|
quote: SHIT! Wat gaaf! Jammer dat dat soort worstjes zo smerig is, anders was het genitaal geweest. Ja hoor... |
|
jip, en frikandellen in water koken is ook niet alles signature |
|
quote:De superpittige versie met extra knoflook halen bij de Turkse winkel. Echt, daar stink je gewoon een paar dagen van. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Pastasaus eens zelf maken expirimentje: - Pond rundergehakt - Pond gemengd gehakt - 6 grote uien - 1500 gram tomaten - Flinke winterwortel (Geraspt) - Stengel Bleekselderij - 4 flinke tenen knoflook - Laurierblaadjes - Tijm - Boullion kuipje van maggie - Tomatenpuree - Verse Basilicum - Verse peterselie - Flesje Cotes du Rhone - Zwarte peper ipv rode ivm allergie voor capsaïcine van mijn vriendin Ui fruiten tot hij mooi geel en glazig is, knoflook erbij en kort meefruiten, gehakt toevoegen, flink glas wijn erbij zodra de gehakt gaar is. ff alcohol laten verdampen. Tomaten en selderij erbij. Even laten pruttelen. Winterpeen toevoegen. Boullion en tomatenpuree erbij. Naar smaak de kruiden en de peper toevoegen. Spul staat nu 2 uur te smoren op het gas. Over een uurtje ofzo maar eens voorzichtig wat pasta koken en dan aan tafel. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Hoi Rudolf. |
|
Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
die ja |
|
quote: Die hoort in het fastfood topic. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
[Rudolf] Vandaag: Spruitjes maar dan net ff anders. - 750 gram spruiten schoonmaken en halveren - 750 gram aardappelen in kleine blokjes - 2 Ontpitte tomaten in reepjes gesneden - 2 sjalotten - Teentje knoflook - Tijm - 150 ml kruiden bouillon - Peper en zout Fruit de sjalotten, aardappelen en spruiten in wat boter. Knoflook kort mee fruiten. Bouillon en tijm toevoegen en alles weer aan de kook brengen. Ongeveer 10 minuten laten smoren. Stampen tot een grove stamppot. Tomaat, peper en zout toevoegen. Alles doorroeren en eventueel nog wat boter erdoor (Zelf heb ik wat braadvet gebruikt van mijn saucijzen. Overtollig vocht een beetje laten verdampen. Resultaat, een smakelijke enorm vrolijk ogende stamppot spruitjes. [/Rudolf] Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Weet je wat ik er nou zo jammer aan vind, dat er wijn doorheen moet. Wat kan dat je vreten bederven zeg. Een tijd terug eens risotto gemaakt en ik zal ongetwijfeld niet een geschikte wijn gehad hebben om die risotto in te koken, maar wat was dat ranzig zeg... |
|
Ik moet zeggen dat ik nooit eerder met wijn gekookt heb. Om te drinken vind ik het namelijk enorm bocht. Goede wijn is nog geen bier. Het verbaasde mij dan ook dat het zeer positief bijdroeg aan de smaak. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Babi Ketjap 500 gram hamlappen 5 eetlepels ketjap manis halve prei in reepjes 1 fijn gesnipperde ui 3 teentjes geperste knoflook 1 eetlepel ketoembar 1 theelepel djinten 1 theelepel zwarte peper 2 eetlepels azijn 6 eetlepels olie 2 theelepels sambal Badjak 1 mespunt vetsin 2 eetlepels witte of bruine basterdsuiker 2dl water Beetje zout Beetje aardappelzetmeel (bindmiddel) - Ketjap, prei, knoflook, ui, djahe, ketoembar, djinten, azijn en 2 eetlepels olie in een kom doen en een papje van maken. - Vlees in kleine blokjes snijden en deze in het papje doen. Laat dit minimaal een half uur marineren, liefst een hele nacht. - De overige olie verhitten, vlees uit marinade scheppen en in de olie bruin bakken. - Roer bij het vlees de suiker, vetsin en sambal. Gooi het water erbij en het restje marinade en laat dit minimaal 20 minuten sudderen op matig vuur. - Afmaken met zout, ketjap en suiker naar smaak en saus iets inbinden met een tot twee eetlepels aardappelzetmeel (mag ook meer). Serveren met rijst, ook lekker is om er boontjes bij in te gooien en dat mee te laten sudderen. |
|
Tiramisu (5 pers.) 250 ml slagroom 60 gram witte basterd suiker 4 eierdooiers 1 bakje mascarpone anderhalf pak lange vingers 3 kopjes sterke koffie Amaretto likeur Cacao poeder - Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf (haal dit van die 60 gram af) - Klop in een andere schaal de eierdooiers met de rest van de suiker in 5 minuten tot een romig mengsel - Mix hier de mascarpone doorheen tot een romig mengsel - Schep de mascarpone en de slagroom door elkaar met een spatel of lepel - Doe in een schaal de koffie met flinke scheut Amaretto en haar de besuikerde kant van de lange vingers daar doorheen - Leg in een andere schaal de ingedoopte lange vingers als een laagje neer, daarop schep je een laag room, dan weer lange vingers, dan weer room enzovoorts voor zoveel je over hebt (eindigen met laag room). - Minimaal 3 uur in de koelkast laten staan, vlak voor serveren cacao poeder erover zeven en eet smakelijk! Tip: ipv lange vingers kun je ook bokkepootjes halveren in de lengte en deze door koffie mengsel halen. Lekker om bovenop iedere creme laag een laagje verkruimelde bokkepootjes te doen. [Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 11-10-2011 17:50] |
|
quote: Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
Wel redelijk, ja. Net een pizzabodem in elkaar gedraaid, staat nu te rijzen. Hopelijk wordt het wat.. You have time. You are doing fine. |
|
quote:Die ga ik een keer maken. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
quote: [/quote] Dit getuigt van een moeilijk te overtreffen horkerigheid, niet te doen. Of heb je een heel pak Liebfraumilch gebruikt ofzo? Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote:Wie is die meneer op je avatar? Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht. |
|
quote: |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |