IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken met Kvelgeest (eten en /of koken 3) Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-05-2011 16:16 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

suiker remt het ontsteken van het vuurtje, maargoed verhit je de alcohol dan gaat het een stuk makkelijker. En als het eenmaal brand zal de suiker het toch iets extra brandbaar maken.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Bright_Eyes
Usericon van Bright_Eyes
Posted 07-05-2011 16:18 by Bright_Eyes Profiel van Bright_Eyeshttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 7 mei 2011 16:12 schreef kwelgeest het volgende:
Ham aan het glaceren met een honing/whiskeysmeersel.
Waarbij ik net de zeer nuttige scheikundigeformule leerde: whiskey + suiker + vuur = vlam in de pan.

Daarbij asperges en een quiche. Die heel gay gekocht is. Volgende keer maar zelf eentje maken.
wohhh doe je goed


Mijn befaamde quiche a la oma binnenkort ook nog maar eens maken


[/zachteG]


Jouke
Usericon van Jouke
Posted 13-05-2011 0:16 by Jouke Profiel van Joukehttp://www.last.fm/user/Jouke_D

Koken, black metal style



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 22-05-2011 18:21 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Gisteren steak tartare gemaakt. Tikje te zout, maar heerschte hard!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 22-05-2011 18:24 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

quote:
Op 13 mei 2011 0:16 schreef Jouke het volgende:
Koken, black metal style





Ik ga morgen rommelrijst maken, althans zo noemde mijn oma het altijd. Men neme rijst, sperzieboontjes, ananas kipfilet, mais en eventueel wat je er zelf nog aan wil toevoegen. Afserveren met een snufje Knorr Aromat en u heeft een heerlijke en makkelijke eenpansmaaltijd


5 Euro's? Op je muil!!


Snagger
Algemeen directeur KPR
Usericon van Snagger
Posted 20-06-2011 15:23 by Snagger Profiel van Snagger

quote:
Op 22 mei 2011 18:24 schreef Sgeiterdt het volgende:
Knorr Aromat



quote:
Op 22 mei 2011 18:24 schreef Sgeiterdt het volgende:
heerlijke



Dat heb ik ook Vet-zin in!




Ik, Wil Schuurman


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 20-06-2011 17:55 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 20 juni 2011 15:23 schreef Snagger het volgende:
Dat heb ik ook Vet-zin in!



Boas maar laten schieten?


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 20-06-2011 17:57 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

Zo ken ik de nasi variant: rijst met gebakken spekjes plus gefruit uitje en dan boillonblokje doorheen verkruimelen, omnomnom!!!


Black seeds of bunny!


Silence
Usericon van Silence
Posted 20-06-2011 17:59 by Silence Profiel van Silence

Straks weer lekker curry eten met mini-mais en bamboescheuten.


Silence
Usericon van Silence
Posted 28-06-2011 17:54 by Silence Profiel van Silence

Vanavond gegrilde zalm eten.


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 29-06-2011 11:05 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 20 juni 2011 17:57 schreef Nyghtslave het volgende:
en dan boillonblokje


Waarom gebruiken mensen die zooi?
Echt. Je weet niet wat je eet.

En het is bouillon.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-06-2011 11:18 by bastianus Profiel van bastianus

Gisteren een salade gemaakt, met ijsbergsla, mais, erwtjes uit eigen tuin, paprika, bosuitjes, mayonaise, olijfolie, azijn en een gesnipperde makreel. Was erg goed te doen!


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 29-06-2011 11:20 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 20 juni 2011 17:57 schreef Nyghtslave het volgende:
Zo ken ik de nasi variant: rijst met gebakken spekjes plus gefruit uitje en dan boillonblokje doorheen verkruimelen, omnomnom!!!


Ook lekker:

- 2 delen rijst en 1 deel Bulgur
- Rijst en Bulgur wassen
- Spekjes (Maar eigenlijk liever stukjes kip) + Uitje fruiten eventueel met een pepertje of wat sambal
- Bulgur ff mee fruiten
- Rijst erbij gooien
- Bouillon erbij gooien en dan langzaam de rijst klaar koken


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 29-06-2011 11:20 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 29 juni 2011 11:18 schreef bastianus het volgende:
Gisteren een salade gemaakt, met ijsbergsla, mais, erwtjes uit eigen tuin, paprika, bosuitjes, mayonaise, olijfolie, azijn en een gesnipperde makreel. Was erg goed te doen!


Vond je dat niet een beetje cru, om die makreel op z'n vrije dag in de salade te doen?


Bareuh...


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-06-2011 11:21 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 29 juni 2011 11:20 schreef XXL het volgende:
Ook lekker:

- 2 delen rijst en 1 deel Bulgur
- Rijst en Bulgur wassen
- Spekjes (Maar eigenlijk liever stukjes kip) + Uitje fruiten eventueel met een pepertje of wat sambal
- Bulgur ff mee fruiten
- Rijst erbij gooien
- Bouillon erbij gooien en dan langzaam de rijst klaar koken

Pilav!


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


intothevoid
Usericon van intothevoid
Posted 29-06-2011 11:24 by intothevoid Profiel van intothevoid

Een beetje pilav maak je toch echt met rode ui, gele/rode paprika, veel tomaat in blokjes en wat oude kaas erdoor.


You have time. You are doing fine.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-06-2011 11:26 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 29 juni 2011 11:20 schreef De Ulk het volgende:
Vond je dat niet een beetje cru, om die makreel op z'n vrije dag in de salade te doen?
Nee hoor. ATV-makrelen smaken gewoon het beste.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 29-06-2011 11:29 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

In ruste smaakt alles veel beter dan in werking


5 Euro's? Op je muil!!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 29-06-2011 11:29 by XXL Profiel van XXL

Ik zie dit dan ook meer als smakelijke rijstvariant.
Lekker met Turkse herdersalade.

Bij Pilav mag er inderdaad nog wat meer door.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-06-2011 11:30 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 29 juni 2011 11:24 schreef intothevoid het volgende:
Een beetje pilav maak je toch echt met rode ui, gele/rode paprika, veel tomaat in blokjes en wat oude kaas erdoor.
Klinkt goed ja! Ik vind de versie met gehakt, pepers, tomaat en ananas altijd goed te doen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 29-06-2011 11:31 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

Ik krijg honger van dit topic, ik ga een boterham met pindakaas en hagelslag maken


5 Euro's? Op je muil!!


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 29-06-2011 11:39 by De Ulk Profiel van De Ulk

Bleh, al die rijstgerechten... Daarvoor zou er wat mij betreft een topic 'Kokken met Kwelgeest' mogen komen.


Bareuh...


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 29-06-2011 11:43 by Staalman Profiel van Staalman

Eén keer rijst per week volstaat. Maar als ik het dan eet is het ook overheerlijk..


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


SQT
Usericon van SQT
Posted 29-06-2011 11:57 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 7 mei 2011 16:12 schreef kwelgeest het volgende:
Ham aan het glaceren met een honing/whiskeysmeersel.
Waarbij ik net de zeer nuttige scheikundigeformule leerde: whiskey + suiker + vuur = vlam in de pan.

Daarbij asperges en een quiche. Die heel gay gekocht is. Volgende keer maar zelf eentje maken.
Hoe heb die glace gemaakt dan (en in welke verhouding)? Is dat gewoon bij elkaar flikkeren? En welke whisky heb je daarvoor gebruikt?


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 04-07-2011 20:05 by faalhaas Profiel van faalhaas

quote:
Op 29 juni 2011 11:31 schreef Sgeiterdt het volgende:
Ik krijg honger van dit topic, ik ga een boterham met pindakaas en hagelslag maken


das altijd een erg fijne combi ja


... hoe de hazen lopen ...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen