|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
|
|
quote: Ik snap het ondertussen wel, hoor, meneer "Ik gebruik ongeschikte wijn in mijn eten, dus wijn in eten is per definitie vies.". Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
Ga samen uit eten jullie 2. FA kiest de wijn. :') Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht. |
|
quote: Niet de eerste keer dat jij leest wat je wilt lezen puur om te rellen. En dat als mod. |
|
quote: Rellen? Nee, hoor. Ik praat gewoon in oneliners om jou niet voor het hoofd te stoten. Door jouw slechte ervaring met wijn vind je het jammer dat er wijn bij een recept komt kijken. Dat vind ik raar. Je kunt ook advies vragen welke wijn je dan bijvoorbeeld wél moet gebruiken. Stuk positiever, toch? Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
quote: Net zoals jij ipv de de eerste drie zinnen van je laaste alinea hierboven meteen had kunnen posten bedoel je? Of misschien dat wijnadvies geven wat ik blijkbaar kan gebruiken. [Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 11-10-2011 19:09] |
|
Kookwijn Er zijn zoveel discussies over welke wijn te gebruiken om te koken. Er is eigenlijk geen standaard. Ik zou altijd kiezen voor een wijn met een hoog alcoholpercentage (zuipuh!), dat geeft je gerecht een trap onder z'n donder (mits je daar van houdt). De alcohol verdampt toch. Betaal vooral niet al te veel geld en neem liefst een wat jongere wijn. Voor een risotto zou ik bijv. een Sauvignon blanc gebruiken. Maar ik houd van een frisse risotto met zuurtonen, dus een goede Sauvignon blanc is ideaal. Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote: Nou, ongeveer elke keer als ik zoiets doe krijg ik negatief commentaar van jou, dat doe ik dus liever niet meer. quote: Zie Schuurmans post Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
quote: Ik denk dat jij per definitie altijd maar iets negatiefs in mijn post wilt zien en daar als zodanig op reageert. Iets waardoor ik in al jouw reacties meteen een bittere ondertoon proef en daar dus weer op reageer. Misschien moet je Orlando wat minder snel bannen dan kun je je daar op focussen. |
|
quote: Hehe, misschien. Laten we lief tegen elkaar doen, dan maar Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
Lijkt me prima. [edit]Of bedoel je net zo lief als jouw bestekbak?[/edit] En het hoort hier over eten te gaan. [Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 11-10-2011 20:01] |
|
Stelletje ouwe wijven. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
quote:Chardonnay! Altijd en overal, chardonnay! If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
quote: Pleb! Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote:Bridget! If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
Net een kilo verse bladspinazie gehaald. Gewoon zo hoppa in de wok met een paar teentjes knoflook, beetje citroensap en zout. ... hoe de hazen lopen ... |
|
Ik ben de afgelopen drie uur bezig geweest met het maken van spekkoek. You have time. You are doing fine. |
|
nog nooit gehad, maar is vast erg lekker in combinatie met een eitje? ... hoe de hazen lopen ... |
|
Er zit net zoveel spek in als in je monitor hoor. Maar spekkoek is wel lekker ja. |
|
quote: Als je dr vanaf moet... Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Lijkt me een hels karwij om te maken. Wel lekker. Als je het vaak genoeg eet kan je zeker te weten de vraag in m'n undertitle met een ja beantwoorden trouwens. Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote: 'karwij' :') Maarre, ja, dat is een nogal arbeidsintensief proces. Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place." |
|
quote: Beetje meel, tien eieren, een pond roomboter en een pond suiker. Gaat goed ja. [Dit bericht is gewijzigd door intothevoid op 28-10-2011 14:02] You have time. You are doing fine. |
|
quote: Gênant, doch niet onlogisch: karwij = een kruid dat ik graag en veel gebruik. Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |