|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Morgen weer eens experimenteren. Ik ga voor het eerst gevulde paprika maken (zonder recept, zoals altijd) en wat aardappels poffen. Ik ben van plan om de parikas te gaan vullen met gekruid gehakt, champignons, knoflook geitenkaas en een gesnipperde paprika. Het zal mij benieuwen, maar het klinkt alvast goed. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Een gesnipperd uitje neem ik aan dat je bedoelt? Verder moet je ze niet te vol stoppen, dan zit je namelijk vooral gehakt te happen en is het idee een beetje weg. En gratineren! Maar dat mag bij bijna elk gerecht eigenlijk wel. [Dit bericht is gewijzigd door SQT op 14-02-2009 13:39] |
|
Ui komt er voor mijn vriend door (in de mijne niet) Maar ik heb 1 extra paprika, dus die komt ook door het mengsel. En teveel gehakt wil ik zeker niet gebruiken, lijkt me helemaal niet lekker. Gratineren klinkt goed, dat ga ik zeker proberen, dus bedankt voor de tip! Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
hmm ik had nog van die wraps over. Net 1e helft besmeerd met kruidenkaas peper, andere helft met knoflookboter, hele geheel beetje pesto, laatste restje nederlandse kaas *wie komt er nieuwe brengen* peper en wat kruiden, laagje ketchup, salade meuk en daarover heen een laagje rømmedressing (soort van zure room met wat kruiden erin) oprollen en erg goed te kanen moet ik zeggen Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
quote: OK. Ik snap wel dat scandinavie een vrij treurig regio is wat betreft eten maar laten ze nou net wat vrij aardige kazen maken. Jarlsberg, Norvegia, (zoete!) geitenkazen, smeltkazen met stukjes rendier en natuurlijk Gamalost. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
quote:Door puur toeval ga ik ze nou vanavond ook maken, maar dan zonder geitenkaas. Succes! |
|
quote:Ik vind de doorgaanse kaas echt niet te vreten dat is echt te erg!! En die Norvegia die jij zegt vind ik echt afschuwelijk! Ik ben ecth van de oude kaas. De goeie kazen zijn dan hier helaas ook gewoon erg duur! (met goeie kazen bedoel ik de franse en Italiaanse kaas) DIe kaas met rendier is wel erg goed! Ik vind brunost wel lekker, maar is niet zo heel goed voor de lijn Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Lasagne (met oude kaas) staat in de oven www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies." |
|
ze kunnen me hier de tyfus krijgen met hun eeuwige voer uit blik of zakjes... Ik heb mezelf een steak gekocht, champignons en ik ga een heerschende salade bouwen. Blikvoer als ik een hond had zou die het nog niet eens vreten Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
ik heb de frituurpan maar weer eens aangeslingert, geen zin in moeilijk gedoe. morgen maar weer eens culinair doen. Fuck the world and fuck you |
|
quote: Hamburger met salade morgen? |
|
Tomatentaart met feta, mozarella, pesto en knoflook. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
quote: Culinair als in een magnetronmaaltijd en een kilobak huzarensalade? |
|
Hmm, iemand was me voor met een soortgelijke reactie, zie ik nu. |
|
Ik heb net pannenkoeken gebakken. |
|
Kiprollade met aardappels en boontjes. Lekkerrr! http://www.scrotum.tk Überhammer |
|
quote: Maakt niks uit, ik ben wel benieuwd wat er in huize Mental op tafel komt morgen. |
|
quote: Vandaag sint-jacobsschelpen met sjalot, mosselsoepje, kreeft in de oven en frambozenbavarois. Héérlijk gaat dat smaken! |
|
Vandaag was ik in amsterdam, dus niet gekookt. We zijn naar de febo, subway, new york pizza en naar de mac alleen voor cappucino geweest. En natuurlijk op de dam een hotdog gegeten. Yummie! En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: Met ketchup is niet zo veel mis hoor. Zitten veeellll tomaten in en, op wat zout na, geen rotzooi. Maar ik vind het wel een goed idee om ook naar andere dingen te kijken. Ik zou het denk ik een volgende keer, om het te proberen, met gehakte verse tomaten maken (maar dan wel goede tomaten). Ik heb hier een ander geslaagde marinade-expeditie: Marineer entrecôtes in een mengsel van sojasaus en medium dry sherry (1-op-1), wat geperste/geplette teentjes knoflook en een theelepel (voor 100ml sojasaus/100 ml sherry -- anders meer, die 100/100 is genoeg voor 2 entrecôtes) rietsuiker. Laat minstes een uur staan, ik heb zelf twee uur gedaan en de entrecôtes halverwege omgedraaid. De entrecotes uit de marinade halen, droogdeppen met keukenpapier en grillen/bakken (ik heb ze zelf gegrilld). Als koolhydraat-unit had ik wat mie. Daarnaast heb ik wat bosuitjes gesneden, een teentje knoflook geplet, een rode chillipeper fijngesneden, een stukje gember geschild en fijngehakt en dit in wat olie gebakken. Wat kastanjechampignons erbij (in plakjes gesneden), ff opbakken en dan wat peultjes erbij. Heeeeel even opbakken en dan ongeveer de helft van de marinade erbij. Dit alles een beetje roerbakken/laten sudderen zodat de peultjes gaar worden, duurt een minuut of 5. Time dus alles goed en dan is het vlees klaar tegelijkertijd met de groenten en de mie. En lekker dat het was!!! Holy crap, het lekkerste wat ik in tijden gegeten heb -- het vlees grillen was ook erg goed gelukt, nog lekker rosé van binnen zonder te rauw te zijn maar de groenten waren ook super. Blijvertje! Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Heb de Pastabijbel cadeau gekregen. Staat héééél veel informatie in. Naast zo'n beetje alle soorten pasta, basisingrediënten, sauzen en soepen ook hele mooie en uitgebreide gerechten. Morgen het eerste recept proberen; spaghetti met ansjovis, tonijn en olijven. Niet moeilijk, maar wel heel lekker (als het goed is). |
|
quote: Klinkt goed! Bij de Italiaan hier in Uden kan je, op verzoek, pasta bestellen zoals de Italiaanse kok het zelf thuis maakt. Is ook altijd pasta met weinig toevoegingen, die smaakt gewoon het lekkerst. De laatste keer had hij pasta in Italiaanse kruidenolie met kokkeltjes, en verder niks. Was de lekkerste pasta die ik ooit had gehad! Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
quote: Kan ik me goed voorstellen ja, gave shit. In het boek staat ook hoe je zelf pasta moet maken enzo, is nog relatief eenvoudig. Zag ook nog toevallig dat ze nu bij de Aldi zo'n pasta-draaiding (naam even kwijt) verkopen, voor 11 euro. Komt allemaal mooi uit, hehe. Binnenkort zelfgemaakte ravioli. |
|
quote:Goed bezig. Tijdje geleden eens gnocchi gemaakt, ook een aanrader! www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies." |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |