IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 20-12-2009 18:09 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

quote:
Op 20 december 2009 16:00 schreef Silence het volgende:
Vanavond spaghetti maken


Heb ik ook gedaan. Zojuist de laatste hap naar binnen geschoven.. was bijzonder goed gelukt, al zeg ik het zelf.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 20-12-2009 19:45 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

pizza tonijn... en kaas en zo


signature


Maledictus XVI
Usericon van Maledictus XVI
Posted 20-12-2009 19:47 by Maledictus XVI Profiel van Maledictus XVI

preitaart


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 20-12-2009 19:51 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Diepvriespizza salami van Dr.Oetker met extra mozzarella en stukjes grillham.


Je moeder.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 20-12-2009 22:25 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 20 december 2009 19:47 schreef Maledictus XVI het volgende:
preitaart


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 20-12-2009 22:31 by Forever After Profiel van Forever After

Dan zou ik toch gaan voor de preisoep...


 


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 20-12-2009 22:33 by Helvete Profiel van Helvete

Ik heb net lasagne gemaakt.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 21-12-2009 3:48 by Schaep Profiel van Schaep

Respect daarvoor.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 21-12-2009 3:50 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Ik kan niet wachten tot eerste kerstdag. Lopend buffet in Belgie net over de grens. Doen we elk jaar. Niet te fancy maar wel erg lekker eten én belgische fritt'n.

[Dit bericht is gewijzigd door Slechtheid op 21-12-2009 3:51]


Silence
Usericon van Silence
Posted 21-12-2009 11:43 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 20 december 2009 18:09 schreef nuclearwarfare het volgende:
Heb ik ook gedaan. Zojuist de laatste hap naar binnen geschoven.. was bijzonder goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Hier ook geslaagd. Vooral die (uiteraard zelfgemaakte) gehaktballetjes waren lekker, mmm


verstikking
Usericon van verstikking
Posted 21-12-2009 11:50 by verstikking Profiel van verstikkinghttp://www.facebook.com/thedevilsthirdband

Tosti's , schouderham, kaas en champignons tussen het brood.



MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 21-12-2009 11:51 by MMayo Profiel van MMayo

Kom op, recepten!!
Alleen maar een spagetti of lasagna gegeten kan niet he.. minstens even een saus recept. Zou ook zo kant en klaar van de aldi kunnen komen.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 21-12-2009 11:57 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Op 21 december 2009 11:50 schreef verstikking het volgende:
Tosti's , schouderham, kaas en champignons tussen het brood.
Tering!
Wat tonijn erbij lijkt me ook wel lekker.


watery black
Usericon van watery black
Posted 21-12-2009 12:02 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 21 december 2009 11:51 schreef MMayo het volgende:
Kom op, recepten!!
Alleen maar een spagetti of lasagna gegeten kan niet he.. minstens even een saus recept. Zou ook zo kant en klaar van de aldi kunnen komen.


mn schoonouders maken een keer per jaar zo'n 100 liter pastasaus helemaal zelf. Ze laten de tomaten uit italie komen en als die eenmaal thuis aanbeland zijn is de hele familie een complete dag in de weer.

rare jongens, die italianen. maar die pastasaus, daar kan NIEMAND tegenop.

ik zal wel eens vragen voor een receptje, maar ik vrees dat het het geheim van de chef is.

edit; ik gebruik persoonlijk meestal de marinara saus van bertolli, aangezien ik nog niet ingewijd ben in de complexe kunst van het italaanse sauzen maken.

[Dit bericht is gewijzigd door watery black op 21-12-2009 12:04]


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Jelle
Usericon van Jelle
Posted 21-12-2009 12:14 by Jelle Profiel van Jelle

Het publieke geheim van veel Italiaanse recepten is het gebruik van goede olijfolie.
Meestal gebruik ik ook gewoon goedkope olijfolie maar daarnaast heb ik een klein flesje met sterke en peperdure extra virgin olijfolie om sauzen ed. op smaak te brengen. Dat proef je echt.


Silence
Usericon van Silence
Posted 21-12-2009 12:26 by Silence Profiel van Silence

Hehe, zelf pastasauzen maken moet ik ook eens mee aan de slag. Heb nu alles uit het kerstpakket van Chris gejat.

Wel zelf gehaktballetjes gemaakt(gehakt, broodkruim, uitje, ketjap, sambal, paprikapoeder, peper) Daarbij een Tomaten-basilicum potje aan saus, wel wat sambal toegevoegen. Daar doorheen een courgette in blokjes en de balletjes, saus en pasta apart serveren met een frisse salade erbij.

Zo beter?


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 21-12-2009 12:37 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 21 december 2009 12:26 schreef Silence het volgende:
Hehe, zelf pastasauzen maken moet ik ook eens mee aan de slag. Heb nu alles uit het kerstpakket van Chris gejat.

Wel zelf gehaktballetjes gemaakt(gehakt, broodkruim, uitje, ketjap, sambal, paprikapoeder, peper) Daarbij een Tomaten-basilicum potje aan saus, wel wat sambal toegevoegen. Daar doorheen een courgette in blokjes en de balletjes, saus en pasta apart serveren met een frisse salade erbij.

Zo beter?




Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 21-12-2009 17:17 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Waterkastagnes en lotuswortel met een zelfgemaakte vleesbereiding (kalkoenreepjes in een mix van tandoori en curry) - roerbakmi en een beetje wasabinootjes als voorgerecht


signature


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 21-12-2009 17:39 by M. Profiel van M.

quote:
Op 21 december 2009 12:02 schreef watery black het volgende:
mn schoonouders maken een keer per jaar zo'n 100 liter pastasaus helemaal zelf. Ze laten de tomaten uit italie komen en als die eenmaal thuis aanbeland zijn is de hele familie een complete dag in de weer.

rare jongens, die italianen. maar die pastasaus, daar kan NIEMAND tegenop.

ik zal wel eens vragen voor een receptje, maar ik vrees dat het het geheim van de chef is.

edit; ik gebruik persoonlijk meestal de marinara saus van bertolli, aangezien ik nog niet ingewijd ben in de complexe kunst van het italaanse sauzen maken.

Dit is alvast een fijne:

http://www.coquinaria.nl/recepten/03.5recept.htm

Niet bepaald een CO2-neutraal gerecht, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar wel echt erg lekker (en berestevig).

Ik hou van de Italiaanse keuken. Het is simpel, en de kneep zit hem vooral in de ingrediënten: koop kwaliteit en je zult er geen spijt van hebben.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Silence
Usericon van Silence
Posted 21-12-2009 17:45 by Silence Profiel van Silence

Straks boerenkool met worst Niks bijzonders, dus ook geen recept. Wél een slavinkje bakken, voor jus en extra smaakje. En op 't eind beetje mayonaise, valt 't niet uit elkaar en maakt het nog lekkerder


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 21-12-2009 18:55 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 16 november 2009 17:27 schreef Panzerke het volgende:
Hier in huis is koken echt niet meer te doen tegenwoordig. Veganistisch, en dan ook nog zonder noten, soja, tarwe en pinda's omdat daar mensen allergisch voor zijn. Zo kun je echt niet meer gezond blijven, ik ga denk ik toch maar een keertje extra buitenshuis eten...


Ik had met mijn ex (vegetariër) een vergelijkbaar iets en ik zie totaal het probleem niet.

Gewoon de basis vegetarisch en vlees of zaken die een allergie veroorzaken even in een apart pannetje doen en op je bord erbij mikken.

Het kost niet eens extra tijd.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 21-12-2009 18:56]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 21-12-2009 19:08 by Lionheart Profiel van Lionheart

Als ze een diehard vegetariër was geweest dan liep je ook te mekkeren.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 21-12-2009 19:08 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 21 december 2009 19:08 schreef Lionheart het volgende:
Als ze een diehard vegetariër was geweest dan liep je ook te mekkeren.


Veganisten zijn nog een slagje erger.


Boeiender


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 22-12-2009 0:04 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 december 2009 19:08 schreef MR. N het volgende:
Veganisten zijn nog een slagje erger.

Mogen die pijpen?
Afijn, het kerstdiner dit jaar:
-Groentesoepje
-Salade met gerookte kip
-Draadjesvlees, konijn in mosterdsaus, zelfgemaakte frites, haricot verts in rauwe ham
-Chocolademousse, fruit en ijs


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 22-12-2009 0:08 by Count Steel Profiel van Count Steel

quote:
Op 21 december 2009 19:08 schreef Lionheart het volgende:
diehard vegetariër mekkeren.


?


Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen