|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Tja. Sinds de blagen ons aan het huis kluisteren kunnen de vrouw en ik een aardig potje koken. Je moet toch wat met je weekenden. Trivianten, kaarten, andere spelletjes, computeren en klaarkomen schieten ook behoorlijk op overigens, zeker sinds de spelletjes- en proncollectie zo uitgebreid zijn. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Vanavond iets kippigs marineren (3 el ketjap, 2 el sojasaus, 2 tl sambal, gefruit knoflookteentje(of 2) en uitje, 2 tl paprikapoeder, 2tl kerriepoeder). Dat met gebakken aardappeltjes(met paprikapoeder, oregano, zout, peper, en andere dingen die er in huis liggen). En dan zelf tzatziki bij maken. Lekker Edit: en nu we toch te veel knoflook gaan eten, een knoflook saus (mayo, griekse yoghurt, knoflook, peper, zout, en citroensap ofzo? 'recept' verzin ik ter plaatse wel) voor op stokbrood als voorafje. [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 22-12-2009 13:24] |
|
quote: Ik zweer bij deze 'pittige' versie; mayo, yoghurt, knoflook (3 a 4 tenen of meer naar eigen smaak), peper, zout, bieslook, ui, halve augurk, citroensap, peterselie en klein beetje suiker. In de blender and enjoy! [Dit bericht is gewijzigd door Argh op 22-12-2009 13:46] Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
Ik heb niet alles in huis, maar zal zeker aan het experimenteren gaan |
|
Heeft iemand weleens zelf een kerststol gebakken? Ik ga het gewoon proberen donderdag. Iemand tips/ervaringen? Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Echte boter en echte amandelspijs gebruiken. Tenminste dat is wat ik zou doen als ik zo'n ding zou bakken. |
|
Ja, de amandelspijs ga ik vanavond zelf maken. Dat is nog wel makkelijk. Ben benieuwd! Ik weet niet wat je bedoelt met echte boter? In mijn huis komt in ieder geval alleen roomboter binnen en anders niks (altijd). [Dit bericht is gewijzigd door M. op 22-12-2009 15:00] Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: Dat dus. |
|
quote: Probeer er voor de extra pit iig een keer een ui doorheen te blendden Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
't is nu met: mayo, griekse yoghurt, citroensap, peper, zout, knoflook, ui, mosterd, oregano en nog iets. En smaakt lang niet verkeerd |
|
Net ook lekker gekookt. Lamsbout met een jus van braadvet, rode wijn, kaneel en kersen. Gebakken aardappelschijfjes met rozemarijn. Gewokte appel, puntpaprika en wortel. Met extragratis steekvlam; gooide de wijn te vroeg in de pan. :') |
|
Gisteren warme flanzen gemaakt, best te doen wel. |
|
Jezus wat een gedoe zo'n kerstbrood. Eergisteren amandelspijs gemaakt, vanavond na werk het deeg. Deeg kneden, half uur laten staan. Rozijnen, amandelen, sinaasappel- en citroenrasp, suiker, kruiden etc. erdoor, kneden, 40 min. laten staan. Opnieuw kneden, 40 min. laten staan. Uitrollen, rol amandelspijs erop, deeg dichtklappen en beetje in vorm duwen, 50 min. laten staan. Dat is nu, tot half een. Dan nog anderhalf uur in de oven. Waarom begin ik daar ook pas om acht uur aan Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Hehehe. Niet laten verbranden nu. Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft. |
|
Net een portie "Ballen van Satan" gedraaid, voor het gourmetten. En de mildere versie: "klamme kloten van christus". Wordt weer smikkelen.. spelfout weggehaald... |
|
quote: Goed idee . Ding was om twee uur klaar. Heb me inmiddels verslapen voor het kerstontbijt snel op weg. Ik moet zeggen, voor een eerste keer vind ik hem niet verkeerd. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: |
|
We eten elders, maar ik heb een tonijnsalade gemaakt. Smaakt lekker. Met Tonijn (echt,...) doperwtjes, worteltjes, kastanjechampignons gebakken met wat kruiderijtjes en wat speciale sambal, pijnboompitten, en zongedroogde tomaten. En natuurlijk wat mayo, ketchup en mosterd. On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
'Dinnetje had gister gekookt voor mijn ouders en mij, als amuse licht gebakken garnalen op een blaadje munt op een plakje kiwi, inlusief goddelijke whiskeysaus, daarna salade met eendenborst, opgevolgd door lamsbout uit de oven met rozemarijn, citroen en knoflook, gegarneerd met sperciebonen met truffelolie en bassilicum en een salade erbij. Daarna de uitsmijter, zelfgemaakte chocolademousse. Alles op een erg mooie manier gepresenteerd. Was goddelijk. Boeiender |
|
Zojuist wat heerlijke blikken soep van de Aldi opgewarmd. Vanavond nog wat hapjes uit de frituurpan en een glaasje Glühwein. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Hetzelfde als gister: Nasi met quorn. Morgen ook waarschijnlijk. Lekker Edit: typfoutjes [Dit bericht is gewijzigd door bokaj op 25-12-2009 20:30] |
|
Ben jij vegetariër? Gewoon even benieuwd vanwege de quorn. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote:Klopt. |
|
Carpacio, Tournedos, Groenten gerold in spek, gekruide aardappelpartjes uit de oven, sorbet ijs toe gehad! Kerstdiners zijn wat dat betreft altijd wel fijn Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |