IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
Helnorsk
burn black
Usericon van Helnorsk
Posted 06-08-2009 16:50 by Helnorsk Profiel van Helnorsk

blegh echt geen zin in eten met deze hitte..
wordt vanavond kipkluifjes en vruchtensalade



De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 07-08-2009 21:43 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

We staan in de lijst!!!

15 Strangest Foods

http://oddee.com/item_96534.aspx





En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-08-2009 22:38 by Forever After Profiel van Forever After

De chinezen scoren weer goed...


 


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 08-08-2009 11:04 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Vandaag komen m'n schoonouders langs, dus ga ik me samen met ER uitsloven in de keuken.

Ik maak:

* Pestoboter;
* Tapenade van zongedroogde tomaten;
* Italiaanse dressing;
* Mayonaise;
* Knoflook-bieslooksaus;
* Oesters met pestoboter;
* Oesters met paprika & tomaat;
* Salade van brie, aardbeien, parmaham, rucola en balsamicodressing;
* Salade van galiameloen en parmaham;
* Barbecuesticks van gamba's, vis (weet nog niet welke), paprika en ui.

En nog barbecuevlees.



Illusione
Boeiend!
Usericon van Illusione
Posted 08-08-2009 11:08 by Illusione (Speciaal lid) Profiel van Illusione

Vanavond ook maar eens wat fabriceren. Waarschijnlijk gaat het neerkomen op:

1) Stokbrood met tapenade (hapje vooraf)
2) Zelfgemaakte groentesoep
3) Blokjes kipfilet in groentesaus met kruiden, rijst en ijsbergsla
4) Toetje (nog nader te bepalen)

Ook wel makkelijk dat je hier zowel witte als rode wijn bij kan drinken; rode wijn voor mij, witte wijn voor m'n tafelgenoot.


[Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.'


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 10-08-2009 20:05 by Snaack Profiel van Snaack

Morgen weer eens flink loos in de keuken. Het gaat een schroeiend hete groene curry met varkenshaas worden, daarbij kokosrijst, een simpele salade, een blussende raita en naanbrood.

De varkenshaas staat nu al met wat andere ingrediënten kennis te maken (citroengras, verse gember, kokos, rode peper, knoflook, scheutje zonnebloemolie, gemalen zwarte peper en een beetje kokosmelk..)

Ik heb nu al zin om morgen te koken, haha!


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 10-08-2009 20:09 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 8 augustus 2009 11:04 schreef WhiteRider het volgende:
Vandaag komen m'n schoonouders langs, dus ga ik me samen met ER uitsloven in de keuken.

Ik maak:

* Pestoboter;
* Tapenade van zongedroogde tomaten;
* Italiaanse dressing;
* Mayonaise;
* Knoflook-bieslooksaus;
* Oesters met pestoboter;
* Oesters met paprika & tomaat;
* Salade van brie, aardbeien, parmaham, rucola en balsamicodressing;
* Salade van galiameloen en parmaham;
* Barbecuesticks van gamba's, vis (weet nog niet welke), paprika en ui.

En nog barbecuevlees.




Mayonaise was mislukt (had écht geen zin meer, recept niet goed gelezen enzo), de rest was echt heerlijk!

Visspies was vooral erg goed te doen.

Zalm -> paprika -> gamba's -> ui -> zwaardvis -> paprika.

Lekkâh!

[Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 10-08-2009 20:10]


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-08-2009 20:12 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Oeh, vis en BBQ gaan zeker goed samen ja!

Laatst nog Teringjakkie (euh, dat gerecht...) van Zalm filet gehad, ook goed te doen!


Boeiender


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 10-08-2009 20:13 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 10 augustus 2009 20:12 schreef MR. N het volgende:
Oeh, vis en BBQ gaan zeker goed samen ja!



Zeker!

Zwaardvis is daarbij écht ideaal, hele stevige en smaakvolle vis. Ik zou in ieder geval niet proberen witvis erop te gooien hehe.


Silence
Usericon van Silence
Posted 10-08-2009 21:18 by Silence Profiel van Silence

Voorafje:

Garnalen in gefruite knoflook met cayennnepeper.
Gehaktballetjes volgens redelijk standaard recept, met een chili-touch en een zelfgebrouwd sausje met chilisaus, wat olie, sambal en vleugje ketjap.

Daarna een hartige taart gemaakt, met hamreepjes, tomaatjes, knoflook, rode peper, tijm en nog wat kruiden als bodemlaag, daar over heen reepjes geroosterde paprika met een beetje olie en oregano er overheen.

Smaakte goed


Silence
Usericon van Silence
Posted 10-08-2009 21:19 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 10 augustus 2009 20:13 schreef WhiteRider het volgende:
Zeker!

Zwaardvis is daarbij écht ideaal, hele stevige en smaakvolle vis. Ik zou in ieder geval niet proberen witvis erop te gooien hehe.


Mag ik die zelfde BBQ een keer bij u komen nuttigen, jumm


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 10-08-2009 21:25 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Moet binnenkort maar eens een feestje geven ja!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 10-08-2009 23:20 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 10 augustus 2009 20:05 schreef Snaack het volgende:
De varkenshaas staat nu al met wat andere ingrediënten kennis te maken (citroengras, verse gember, kokos, rode peper, knoflook, scheutje zonnebloemolie, gemalen zwarte peper en een beetje kokosmelk..)



Kristus, net weer ff omgeschept maar wat ruikt dat lekker!!


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-08-2009 23:53 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 10 augustus 2009 23:20 schreef Snaack het volgende:
Kristus, net weer ff omgeschept maar wat ruikt dat lekker!!


Euh, Snaackie, kan jij even in het lultopic kijken?


Boeiender


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 11-08-2009 8:53 by bastianus Profiel van bastianus

Gisteren een maaltijdje met allemaal groenten gemaakt die ik op mijn werk gekweekt heb. Gevulde courgette (met gehakt uit de biowinkel) en patat gemaakt van aardappels die ik zelf uit de grond gehaald had. Tien keer smaakvoller dan groente uit de supermarkt, met name de courgette is daar veel wateriger.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 11-08-2009 9:02 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

@Bastianus, over biologisch gesproken, heb jij de kleine oorlog van boer Kok ook gezien? Erg indrukwekkende documantaire...


spelfout weggehaald...


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 11-08-2009 9:17 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 11 augustus 2009 9:02 schreef varanus het volgende:
@Bastianus, over biologisch gesproken, heb jij de kleine oorlog van boer Kok ook gezien? Erg indrukwekkende documantaire...

Tering nou, dat was écht Nederland op zijn slechtst! Een boer die helemaal wordt geterroriseerd (dat woord vond ik nu eens echt van toepassing) m.b.v. de Nederlandse wetgeving en bureaucratie. En het feit dat er een paar dienders in de omliggende wijk woonden zal ook wel een rol spelen, die zijn natuurlijk uitstekend op de hoogte van alle regelgeving. Ik had echt met die familie te doen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 11-08-2009 19:25 by Lionheart Profiel van Lionheart

Heel eventjes zeker?


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 12-08-2009 14:14 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 10 augustus 2009 20:05 schreef Snaack het volgende:
Morgen weer eens flink loos in de keuken. Het gaat een schroeiend hete groene curry met varkenshaas worden, daarbij kokosrijst, een simpele salade, een blussende raita en naanbrood.

De varkenshaas staat nu al met wat andere ingrediënten kennis te maken (citroengras, verse gember, kokos, rode peper, knoflook, scheutje zonnebloemolie, gemalen zwarte peper en een beetje kokosmelk..)

Ik heb nu al zin om morgen te koken, haha!


Damn dat was goed.

De varkenshaas kort aangebraden.

Ondertussen in een andere pan verse gember + citroengras kort gebakken. Daarna thaise rode ui + groene currypasta erbij en even fruiten.

Kokosmelk + champignons + knoflook erbij. Lekker laten pruttelen en het vlees erbij gedaan. Naar smaak gehakte peper erbij doen.

10 min voor dinnertime bamboescheuten + repen gele paprika erbij gedaan.

Ondertussen basmatirijst gekookt in kokosmelk en daar fijngehakte pistachenoten + gele rozijnen + gehakte koriander doorheen gedaan.

Bij het opdienen sap van 1 limoen door de curry gedaan + bestrooid met gehakte koriander.

Daarbij een simpele salade van thaise rode ui, tomaat, rode peper, gehakte koriander en limoensap + een raita van volle yoghurt, rode peper, gemalen zwarte peper en geraspte komkommer (dag van tevoren maken en in de koelkast zetten) en naanbrood.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 12-08-2009 14:22 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 10 augustus 2009 20:13 schreef WhiteRider het volgende:
Zeker!

Zwaardvis is daarbij écht ideaal, hele stevige en smaakvolle vis. Ik zou in ieder geval niet proberen witvis erop te gooien hehe.

Kan wel. In alu-folie met kruiden, olie, et cetera.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 12-08-2009 14:27 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Broodje met tonijn op ham met daarover kaas en uienringen. In de ovah.


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 12-08-2009 21:19 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

quote:
Op 12 augustus 2009 14:14 schreef Snaack het volgende:
Damn dat was goed.

De varkenshaas kort aangebraden.

Ondertussen in een andere pan verse gember + citroengras kort gebakken. Daarna thaise rode ui + groene currypasta erbij en even fruiten.

Kokosmelk + champignons + knoflook erbij. Lekker laten pruttelen en het vlees erbij gedaan. Naar smaak gehakte peper erbij doen.

10 min voor dinnertime bamboescheuten + repen gele paprika erbij gedaan.

Ondertussen basmatirijst gekookt in kokosmelk en daar fijngehakte pistachenoten + gele rozijnen + gehakte koriander doorheen gedaan.

Bij het opdienen sap van 1 limoen door de curry gedaan + bestrooid met gehakte koriander.

Daarbij een simpele salade van thaise rode ui, tomaat, rode peper, gehakte koriander en limoensap + een raita van volle yoghurt, rode peper, gemalen zwarte peper en geraspte komkommer (dag van tevoren maken en in de koelkast zetten) en naanbrood.


Deze ga ik zeker eens proberen, klinkt erg goed.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 12-08-2009 22:17 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Ik wil een keer bij Snaack eten, als hij niet zo pittig kookt.

[Leestekens, damnit.]

[Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 12-08-2009 22:18]


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-08-2009 22:30 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

rijstewafel met kaas en tomaat


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 12-08-2009 22:36 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 11 augustus 2009 19:25 schreef Lionheart het volgende:
Heel eventjes zeker?

Uiteraard, de realiteit van alledag diende zich snel aan.
Ontopic: Couscous met kip.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen