|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Racisten bij jullie thuis Against God and Government |
|
ik eet niet meer, vermageren ftw signature |
|
. ging even wat mis . [Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 14-04-2009 21:09] Je moeder. |
|
auw signature |
|
Godvertering, net de lekkerste gehaktballen ooit gemaakt! spelfout weggehaald... |
|
Hoe dan? |
|
Hmm zat voor vanavond ook aan gehaktballen te denken, eens proberen. |
|
quote: Tip om je braadjus nog wat heerschender te maken: balletjes goed aanbraden, dan water erbij en wijn of bier, gooi er vervolgens wat blokjes pure chocolade en ontbijtkoek in hele kleine stukjes bij en wat laurierblaadjes. Je vreet je vingers erbij op!!! "Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All" |
|
Goeie tip. Maar ik zou dat dan denk ik wel met boter doen en niet met Croma. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Wow, die combinatie klinkt zo smerig dat ik dat gewoon een keer moet proberen. |
|
quote: Je krijgt gewoon een heerlijke gebonden saus.. Was een tip van mijn vader. Het is echt heerlijk, hier bereid ik mijn stoofvlees altijd in.. uren in die prut sudderen. "Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All" |
|
quote: Klopt! Ik voeg vaak ook nog een schep appelstroop toe. Da's een tip van mijn vrouw haar oma, die dit altijd bij zoervleis en suddervlees doet. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Zoervleis, goeie shit ja. Vlees een etmaal in de azijn zetten en de volgende dag klaarmaken met o.a. appelstroop en ontbijtkoek inderdaad (niet vergeten: VEEL uien!). Kost wat tijd maar dan heb je ook wat. Bv: http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Zoervleis van paardenvlees, met gewoon verse friet en vette mayonaise, is echt heerlijk. At ik vroeger wel maandelijks denk ik, mijn moeder maakt dat echt fantastisch klaar, inderdaad met ontbijtkoek en appelstroop. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke |
|
quote: Klinkt ouderwets lekker. Voor een goeie forel: Uitje hakken, citroen in schijven, knoflook een paar hele tenen, zout+peper, flinke scheut witte wijn, peterselie. Het hele zwikje in alu-folie een half uurtje in de oven op ong 200. Gru-wel-lijk lekker!! Dear dirty delightful old drunken old days |
|
Over ovens gesproken, gister een heerlijke groente schotel gemaakt. Gewoon met spul dat we al in huis hadden en erg makkelijk. - 1 broccoli in kleine roosjes gesneden - 3 wortels in gehalveerde schijfjes - Champignons - Halve rode paprika - Mais (maar andere groenten kunnen natuurlijk ook) - Uitgebakken magere spekjes - 1 zakje puree - Wat blokjes kaas De wortel en broccoli eerst kort koken, anders blijven ze te hard. De rest van de rauwe groenten en de spekjes (ik heb het vloeibare vet er ook in gedaan om de puree lekker smeuïg te maken) vermengen met de puree. De wortels en broccoli komen er na het koken ook door. Als laatste de blokjes kaas door het mengsel roeren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel andere kruiden en het hele zwikkie in een ingevette en gepaneerde ovenschaal storten. Afdekken met paneermeel, geraspte kaas en enkele dunne reepjes boter. Vervolgens 20 min in een voorverwarmde oven op 200 graden. Lekk0rrrr [Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 19-04-2009 18:35] Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Oeps, mezelf gequote, dat was niet de bedoeling. [Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 19-04-2009 18:34] Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Zo es een pittig ontbijtje maken. Paar broodjes, paar plakkies kaas erop, vervolgens dik sambal erop smeren. Dan in de oven tot de kaas gesmolten is. Geniaal simpel, maar ook geniaal lekker spelfout weggehaald... |
|
quote: Yeah en dan combineren met een plakje ham. Favoriet hier. |
|
Ja, de ham is hier helaas net op spelfout weggehaald... |
|
quote: Balen. Ik doe meestal ham, kaas, sambal op een groot pitabroodje tomaat/ui. Meestal als lunch en dan even in de oven afbakken. |
|
Gisteren asperges bij de boer gehaald en 's avond met zalm en aardappeltjes in de schil gegeten. De asperges zonder saus gegeten, alleen wat gekookt ei erbij. Ze zijn lekkerder dan vorig jaar, en goedkoper ook nog eens! Ik betaalde nu voor een kilo zes euro voor de beste kwaliteit, vorig jaar een tientje terwijl ze minder smaakten. De crisis heeft dus duidelijk ook voordelen wat de prijzen betreft. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Effe gemakkelijk vandaag. Gebakken aardappeltjes, vantevoren gemarineerd in tomatenolie en kruiden, gehaktbal met daar doorheen verpulverde peper, sjalotjes, basilicum en knoflook en een zak roerbakgroente. spelfout weggehaald... |
|
Tonijnsteak met tagliatelle en een basilicumsausje... Lekker, simpel en snel |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |