IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 14-04-2009 21:01 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Racisten bij jullie thuis


Against God and Government


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-04-2009 21:05 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ik eet niet meer, vermageren ftw


signature


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 14-04-2009 21:09 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

. ging even wat mis .

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 14-04-2009 21:09]


Je moeder.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-04-2009 21:11 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

auw


signature


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 17-04-2009 11:41 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Godvertering, net de lekkerste gehaktballen ooit gemaakt!


spelfout weggehaald...


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 17-04-2009 11:45 by Snaack Profiel van Snaack

Hoe dan?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 17-04-2009 11:49 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Gehakt mengen met een paar eetlepels milde sambal, brandal in dit geval, flinke klets kerriepoeder, zout, vervolgens braden in croma, met daarin een stuk of 3 sjalotjes in partjes in meebraden en wat verse knoflookteentjes. Zooo simpel, maar verbazingwekkend lekker!


spelfout weggehaald...


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 17-04-2009 11:57 by MMayo Profiel van MMayo

Hmm zat voor vanavond ook aan gehaktballen te denken, eens proberen.


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 17-04-2009 12:08 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 17 april 2009 11:49 schreef varanus het volgende:
Gehakt mengen met een paar eetlepels milde sambal, brandal in dit geval, flinke klets kerriepoeder, zout, vervolgens braden in croma, met daarin een stuk of 3 sjalotjes in partjes in meebraden en wat verse knoflookteentjes. Zooo simpel, maar verbazingwekkend lekker!


Tip om je braadjus nog wat heerschender te maken: balletjes goed aanbraden, dan water erbij en wijn of bier, gooi er vervolgens wat blokjes pure chocolade en ontbijtkoek in hele kleine stukjes bij en wat laurierblaadjes. Je vreet je vingers erbij op!!!


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 17-04-2009 12:47 by M. Profiel van M.

Goeie tip. Maar ik zou dat dan denk ik wel met boter doen en niet met Croma.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 17-04-2009 12:47 by Snaack Profiel van Snaack

Wow, die combinatie klinkt zo smerig dat ik dat gewoon een keer moet proberen.


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 17-04-2009 12:54 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 17 april 2009 12:47 schreef Snaack het volgende:
Wow, die combinatie klinkt zo smerig dat ik dat gewoon een keer moet proberen.


Je krijgt gewoon een heerlijke gebonden saus.. Was een tip van mijn vader. Het is echt heerlijk, hier bereid ik mijn stoofvlees altijd in.. uren in die prut sudderen.


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 17-04-2009 13:37 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 17 april 2009 12:54 schreef Staalman het volgende:
Je krijgt gewoon een heerlijke gebonden saus.. Was een tip van mijn vader. Het is echt heerlijk, hier bereid ik mijn stoofvlees altijd in.. uren in die prut sudderen.

Klopt! Ik voeg vaak ook nog een schep appelstroop toe. Da's een tip van mijn vrouw haar oma, die dit altijd bij zoervleis en suddervlees doet.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 17-04-2009 13:48 by M. Profiel van M.

Zoervleis, goeie shit ja. Vlees een etmaal in de azijn zetten en de volgende dag klaarmaken met o.a. appelstroop en ontbijtkoek inderdaad (niet vergeten: VEEL uien!).

Kost wat tijd maar dan heb je ook wat.

Bv:

http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 17-04-2009 14:00 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

Zoervleis van paardenvlees, met gewoon verse friet en vette mayonaise, is echt heerlijk. At ik vroeger wel maandelijks denk ik, mijn moeder maakt dat echt fantastisch klaar, inderdaad met ontbijtkoek en appelstroop.



Schaffelaer
many miles from Spancil Hill
Usericon van Schaffelaer
Posted 17-04-2009 14:10 by Schaffelaer Profiel van Schaffelaer

quote:
Op 17 april 2009 13:48 schreef M. het volgende:
Zoervleis, goeie shit ja. Vlees een etmaal in de azijn zetten en de volgende dag klaarmaken met o.a. appelstroop en ontbijtkoek inderdaad (niet vergeten: VEEL uien!).

Kost wat tijd maar dan heb je ook wat.

Bv:

http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm

Klinkt ouderwets lekker.


Voor een goeie forel:
Uitje hakken, citroen in schijven, knoflook een paar hele tenen, zout+peper, flinke scheut witte wijn, peterselie.

Het hele zwikje in alu-folie een half uurtje in de oven op ong 200. Gru-wel-lijk lekker!!


Dear dirty delightful old drunken old days


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 19-04-2009 18:31 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Over ovens gesproken, gister een heerlijke groente schotel gemaakt.
Gewoon met spul dat we al in huis hadden en erg makkelijk.

- 1 broccoli in kleine roosjes gesneden
- 3 wortels in gehalveerde schijfjes
- Champignons
- Halve rode paprika
- Mais
(maar andere groenten kunnen natuurlijk ook)
- Uitgebakken magere spekjes
- 1 zakje puree
- Wat blokjes kaas

De wortel en broccoli eerst kort koken, anders blijven ze te hard.
De rest van de rauwe groenten en de spekjes (ik heb het vloeibare vet er ook in gedaan om de puree lekker smeuïg te maken) vermengen met de puree.
De wortels en broccoli komen er na het koken ook door.
Als laatste de blokjes kaas door het mengsel roeren.
Op smaak brengen met zout, peper en eventueel andere kruiden en het hele zwikkie in een ingevette en gepaneerde ovenschaal storten.
Afdekken met paneermeel, geraspte kaas en enkele dunne reepjes boter.
Vervolgens 20 min in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Lekk0rrrr

[Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 19-04-2009 18:35]


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 19-04-2009 18:33 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Oeps, mezelf gequote, dat was niet de bedoeling.

[Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 19-04-2009 18:34]


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-04-2009 10:03 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Zo es een pittig ontbijtje maken. Paar broodjes, paar plakkies kaas erop, vervolgens dik sambal erop smeren. Dan in de oven tot de kaas gesmolten is. Geniaal simpel, maar ook geniaal lekker


spelfout weggehaald...


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 27-04-2009 10:11 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 27 april 2009 10:03 schreef varanus het volgende:
Zo es een pittig ontbijtje maken. Paar broodjes, paar plakkies kaas erop, vervolgens dik sambal erop smeren. Dan in de oven tot de kaas gesmolten is. Geniaal simpel, maar ook geniaal lekker


Yeah en dan combineren met een plakje ham. Favoriet hier.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-04-2009 10:11 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Ja, de ham is hier helaas net op


spelfout weggehaald...


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 27-04-2009 10:21 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 27 april 2009 10:11 schreef varanus het volgende:
Ja, de ham is hier helaas net op


Balen.
Ik doe meestal ham, kaas, sambal op een groot pitabroodje tomaat/ui. Meestal als lunch en dan even in de oven afbakken.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 27-04-2009 11:13 by bastianus Profiel van bastianus

Gisteren asperges bij de boer gehaald en 's avond met zalm en aardappeltjes in de schil gegeten. De asperges zonder saus gegeten, alleen wat gekookt ei erbij.
Ze zijn lekkerder dan vorig jaar, en goedkoper ook nog eens! Ik betaalde nu voor een kilo zes euro voor de beste kwaliteit, vorig jaar een tientje terwijl ze minder smaakten. De crisis heeft dus duidelijk ook voordelen wat de prijzen betreft.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-05-2009 11:43 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Effe gemakkelijk vandaag. Gebakken aardappeltjes, vantevoren gemarineerd in tomatenolie en kruiden, gehaktbal met daar doorheen verpulverde peper, sjalotjes, basilicum en knoflook en een zak roerbakgroente.


spelfout weggehaald...


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 04-05-2009 12:00 by Forever After Profiel van Forever After

Tonijnsteak met tagliatelle en een basilicumsausje...

Lekker, simpel en snel


 


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen