IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-12-2008 23:06 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

jammer dat mn vriendin geen vis lust en ik verder eigenlijk zelden tot nooit meer voor alleen mezelf kook, maar eerstvolgende keer toch maar weer eens doen de laatste keer werd het een lekker bord met tijgergarnalen in knoflook gebakken


Je moeder.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-12-2008 23:10 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 8 december 2008 23:05 schreef WhiteRider het volgende:
Hehe, dat durf ik dan weer niet aan.


@Snaack: gerookte zalm is écht het lekkerste dat er is.


laatst op vpro een docu gezien over panga uit vietnam, de bevroren panga was exact dezelfde als de 'verse' panga die ook bevroren is geweest maar als service ontdooid is. het prijsverschil zit hem eigenlijk in dat 'verse' panga al voor je ontdooid is. bovendien heeft het daardoor meer tijd om bacteriën te gaan kweken nu is noorse zalm natuurlijk makkelijker vers in NL te krijgen dan vanuit vietnam maar toch, het lijkt me onwaarschijnlijk dat het hier anders gaat. nadeel is natuurlijk wel dat je niet een visueel lekkere moot uit kan zoeken, wat een belangrijk beslissingsfactor is. oftewel, aantrekkelijker.


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 08-12-2008 23:10 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

I need Panga for my Bunghole!


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-12-2008 23:11 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

:')

I AM CORNHOLIO


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 08-12-2008 23:11 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Do you have Tilapia?


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-12-2008 23:12 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

lal

beavis and butthead


Je moeder.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 08-12-2008 23:13 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 8 december 2008 23:10 schreef karnivoor het volgende:
laatst op vpro een docu gezien over panga uit vietnam, de bevroren panga was exact dezelfde als de 'verse' panga die ook bevroren is geweest maar als service ontdooid is. het prijsverschil zit hem eigenlijk in dat 'verse' panga al voor je ontdooid is. bovendien heeft het daardoor meer tijd om bacteriën te gaan kweken nu is noorse zalm natuurlijk makkelijker vers in NL te krijgen dan vanuit vietnam maar toch, het lijkt me onwaarschijnlijk dat het hier anders gaat. nadeel is natuurlijk wel dat je niet een visueel lekkere moot uit kan zoeken, wat een belangrijk beslissingsfactor is. oftewel, aantrekkelijker.


Nu moet ik toegeven dat ik geen idee heb waar mijn visboer z'n vis vandaan haalt, maar ze wekken sterk de indruk dat vers daar ook echt vers is. Daarnaast kies ik vis inderdaad, als het even kan, uit op de looks. Als je het vers koopt, zie je gelijk wat je in huis hebt.

Overigens; gelukkig zie je bij de verpakkingen van de vis in de supermarkt ook gelijk wat voor teringzooi het is, hehe.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-12-2008 23:27 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

hehe, dat kwam dus ook naar voren in die documentaire, visboeren hebben ook geen idee waar hun vis vandaan kwam

vers + niet uit nederland = ingevroren en weer ontdooid

oja, visueel aspect is vaak leidend maar ook heel vaak misleidend..

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 08-12-2008 23:28]


Je moeder.


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-12-2008 19:33 by Silence Profiel van Silence

Net de sperziebonen-kabeljauw-spek ovenschotel geprobeerd, en werkelijk: LEKKER Was de tomaatjes beetje vergeten, maar voor de rest aan 't recept gehouden, en 't was goed!

Van het weekend ofzo maar een van jou recepten proberen WR!

Vis


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 09-12-2008 20:25 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Vis heerscht verdomme! Vanmiddag een lekkere bagel met kruidenkaas en gerookte zalm gemaakt. Jum!
Alleen jammer dat mn vrind het niet te eten vind.
"Alles wat kan/ kon zwemmen moet je niet eten."
Dus eet ik het vrijwel alleen als ik alleen ben. Niet gezellig


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 09-12-2008 20:26 by mental Profiel van mental

vis is voor katten....


Fuck the world and fuck you


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 09-12-2008 20:28 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Vis is óók voor katten ja. En katten heerschen, zoals iedereen weet


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 09-12-2008 20:29 by mental Profiel van mental

ik heb liever een poes


Fuck the world and fuck you


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 09-12-2008 20:30 by XXL Profiel van XXL

Bah. Het woord vis heeft niet voor niets maar 1 letter minder dan vies.

Stinkspul is het.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 09-12-2008 20:30]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 09-12-2008 20:32 by mental Profiel van mental

mja...


Fuck the world and fuck you


SQT
Usericon van SQT
Posted 09-12-2008 20:34 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 9 december 2008 20:25 schreef Mottighaerd het volgende:
Vis heerscht verdomme! Vanmiddag een lekkere bagel met kruidenkaas en gerookte zalm gemaakt. Jum!
Alleen jammer dat mn vrind het niet te eten vind.
"Alles wat kan/ kon zwemmen moet je niet eten."
Dus eet ik het vrijwel alleen als ik alleen ben. Niet gezellig
Vis is inderdaad in de meeste vormen niet te hakken. Helaas, want het ziet er soms helemaal niet verkeerd uit. Totdat je dan een hap neemt, dan wordt je weer even met je neus op de feiten gedrukt.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 09-12-2008 20:39 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 9 december 2008 19:33 schreef Silence het volgende:
Net de sperziebonen-kabeljauw-spek ovenschotel geprobeerd, en werkelijk: LEKKER Was de tomaatjes beetje vergeten, maar voor de rest aan 't recept gehouden, en 't was goed!

Van het weekend ofzo maar een van jou recepten proberen WR!

Vis

Graag gedaan!
De lekkerste vis die ik ooit gegeten heb was trouwens een snoekbaars die ik zelf gevangen had en daarna gefileerd en op de meegenomen barbecue gegooid. Wel erg weinig vis trouwens voor zo'n joekel van een beest dat helaas voornamelijk uit graten bestond. Maar de smaak was super.
Ik heb er trouwens niet zo'n problemen mee dat veel mannen geen vis lusten. Kan ik hun vrouwen mooi beffen...


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Litha
Usericon van Litha
Posted 09-12-2008 20:59 by Litha Profiel van Lithahttp://www.lithadesign.nl

Mijn happy-cookie;
tijdje terug gemaakt



WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 09-12-2008 21:14 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 9 december 2008 20:39 schreef bastianus het volgende:
Graag gedaan!
De lekkerste vis die ik ooit gegeten heb was trouwens een snoekbaars die ik zelf gevangen had en daarna gefileerd en op de meegenomen barbecue gegooid. Wel erg weinig vis trouwens voor zo'n joekel van een beest dat helaas voornamelijk uit graten bestond. Maar de smaak was super.
Ik heb er trouwens niet zo'n problemen mee dat veel mannen geen vis lusten. Kan ik hun vrouwen mooi beffen...


Een vis zelf fileren, dat wil ik ook nog écht eens leren. Ik heb er het mes niet voor, maar toch, hehe.


Overigens denk ik dat de meeste mensen die vis 'haten' nog nooit een echt goed visgerecht tot zich hebben genomen.


SQT
Usericon van SQT
Posted 09-12-2008 21:16 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 9 december 2008 21:14 schreef WhiteRider het volgende:
Overigens denk ik dat de meeste mensen die vis 'haten' nog nooit een echt goed visgerecht tot zich hebben genomen.
Dat is het probleem, ik probeer het wel, maar ik vind het gewoon elke keer niks. Heel, heel af en toe wel, maar die overheersende smaak die elke vis met zich meedraagt vind ik gewoon niks.


Illusione
Boeiend!
Usericon van Illusione
Posted 09-12-2008 21:17 by Illusione (Speciaal lid) Profiel van Illusione

Same here. Ik heb met enkele keren een goed visgerecht gehad, in goede restaurants, maar ik was er niet kapot van. An sich niet onsmakelijk, maar simpelweg niet mijn ding.
Spijtig, want het is wel gezond voor je.


[Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.'


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 09-12-2008 21:18 by M. Profiel van M.

quote:
Op 9 december 2008 21:14 schreef WhiteRider het volgende:
Een vis zelf fileren, dat wil ik ook nog écht eens leren. Ik heb er het mes niet voor, maar toch, hehe.

Ik heb dat een keer gedaan, met een enorme snoekbaars, tijdens een kookworkshop. Best gaaf.

Ik ben bijzonder onhandig met messen en grote dingen enzo, maar toch wist ik het klusje zonder bloedvergieten te klaren. Volgens mij haalt een echte kok er met gemak een pondje meer vanaf, dat wel :').


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 09-12-2008 21:20 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 9 december 2008 21:14 schreef WhiteRider het volgende:
Overigens denk ik dat de meeste mensen die vis 'haten' nog nooit een echt goed visgerecht tot zich hebben genomen.


De geur staat me al tegen dus waarom zou ik het dan eten?
Geur is best wel voor een groot deel bepalend voor je smaakwaarneming.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 09-12-2008 21:21 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 9 december 2008 21:18 schreef M. het volgende:
Ik heb dat een keer gedaan, met een enorme snoekbaars, tijdens een kookworkshop. Best gaaf.

Ik ben bijzonder onhandig met messen en grote dingen enzo, maar toch wist ik het klusje zonder bloedvergieten te klaren. Volgens mij haalt een echte kok er met gemak een pondje meer vanaf, dat wel :').


Hehe, gaaf man!

www.visfileren.nl

Vond die site net. Per vis gewoon een filmpje. Geniaal, binnenkort eens 2 fileermessen kopen en proberen. Scheelt een hoop knaken!


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 09-12-2008 21:22 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 9 december 2008 21:20 schreef XXL het volgende:
De geur staat me al tegen dus waarom zou ik het dan eten?
Geur is best wel voor een groot deel bepalend voor je smaakwaarneming.



Dat heb ik sowieso nooit begrepen, dat mensen vis vinden stinken. Als je vis bij de vishandel haalt, ruik je het pas als het in de pan ligt.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen