|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Je kan ook heel dikdoenerig naar VD Valk. He mental? |
|
:') |
|
Fuck the world and fuck you |
|
...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light... |
|
Ja, verneuq anders m'n laatste recept. :') |
|
quote:zit je me uit te lachen, homojong ? Fuck the world and fuck you |
|
...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light... |
|
quote: Fuck the world and fuck you |
|
Jum Ik ga ze in m'n geïmproviseerde receptenboek zetten, bedankt WhiteRider Ik zit voorlopig niet meer zonder goed recept! |
|
quote: Lekker en makkelijk: tilapia uit de oven. Neem een tilapiafilet, wat prei, zongedroogde tomaat, monchou, cherrytomaatjes, dille, peper, zout. Maak er een mooi aluhoedje, euh, pakketje van. Mik dit ongeveer 25 minuten in de oven op zeg 200 graden. Lekker met, pff, citroenpasta, ja, dat lijkt me tof. Verse pasta, dressing maken van citroenrasp en -sap en olijfolie, wat rucola erbij, klaar. Edithoer: oeps, post laten staan in een tab, overzicht lost. [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 08-12-2008 22:52] |
|
quote: Mag ik dan nog een tip geven? Heel simpel. Als voor- of bijgerecht: makreel op stokbrood. Je kent die makrelen uit de supermarkt wel denk ik: gerookt, met kop, huid en staart, maar ontdaan van de ingewanden, toch? Kopen! Kost 2,50, maar is wel erg lekker. Even pocheren in de verpakking, daarna (eenvoudig) van de kop, staart en huid ontdoen. (Ná het pocheren natuurlijk hè!) Daarna de vis in de lengte opensnijden, de graat eruit trekken en in grove stukken snijden. Stokbrood in de oven, makreel erbij en je hebt een voor- of bijgerecht in 5 minuten voor elkaar. Gerookte makreel is overigens ook de enige vis die je uit de supermarkt moet halen, en ook dan alleen als je het op brood doet. |
|
quote: Jezus man, de Burger King is nog duurder. En waarschijnlijk "lekkerder". |
|
quote:ik haat die tent, een keer bijna gestikt in een broodje hamburger Fuck the world and fuck you |
|
Whiterider Ook Snaacks recept klinkt goed! Nu nog kiezen welke het wordt morgen! aiai |
|
En dan staat er óók nog een zalmtartaarrecept van mij op de vorige pagina. Dat is alleen wat meer standaard. |
|
Volgens mij heb jij een zalm-fetish WR. Met je zalmtartaar, zalm-meloen shizzle, zalmpasta, zalm carpaccio, pindakaas-zalm boterhammen en weet ik het wat ik hier aan recepten met "zallum" voorbij heb zien komen. |
|
Je verwent me edit: Snaack, zalm ís ook goed! [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 08-12-2008 23:01] |
|
Zalm is kut. Fuck the world and fuck you |
|
quote: Het ernstige is dat alles behalve de zalm-pindakaascombinatie nog klopt ook. Zalm heerst, jammer dat het zo $)*($(*!#$duur is. |
|
dus lekker Je moeder. |
|
quote: dus lekker quote: vriesvak zelfde zalm, alleen bevroren en helft van de prijs. Je moeder. |
|
quote: :') quote: Gerookte zalm ben ik niet zo fan van, maar een gegrilde zalmmoot of een mooie filet vind ik heerlijk |
|
quote: Hehe, dat durf ik dan weer niet aan. @Snaack: gerookte zalm is écht het lekkerste dat er is. |
|
Stiekem heeft iedereen een vis-fetish, met zalm als de koning(in?) |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |