|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Subtiel kamerolifantje |
|
quote:hmm.. klinkt best goed . Al vind ik speculoos (je bedoelt toch die smeerbare speculaas he?) op de boterham te zoet. quote:omelette du fromage!! [/zachteG] |
|
quote:Zo'n pan wil ik ook, straks maar even bestellen. ROTT AND ROLL |
|
ik wilde heel graag deze pan: becel gekocht, maar niet gewonnen [/zachteG] |
|
Wees blij. Scheelt weer in de energierekening. Oppervlakkige bullshit die hartjespannen en jullie trappen er allemaal in. |
|
ook een mooie....ik denk dat ik meteen maar een compleet nieuwe pannen set aanschaf. hopelijk hebben ze ook dat soort borden... ROTT AND ROLL |
|
quote:Wat romantisch quote:Energierekening? Mwah valt wel mee hoor. Vloeibare botershit kopen moet ik sowieso en als ik dan kans maak op die vette pan, graag . [/zachteG] |
|
quote: Altijd. ROTT AND ROLL |
|
quote:Waarom denk je dat de standaard pan rond is? quote:Dat moet helemaal niet. Ik red het prima zonder. |
|
quote:omdat het makkelijker roeren is? omdat eten er makkelijker in om te draaien is? omdat het makkelijker te maken is? omdat het goedkoper te maken is? omdat het makkelijker te stapelen is? [/zachteG] |
|
Zo dan! ROTT AND ROLL |
|
quote: Dat vind ik ook, net als ik schenkstroop op brood te zoet zou vinden. Volgens het pannekoekenhuis past er zelfs saté op een pannenkoek, maar dan nog liever ijs The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world. |
|
quote: schenkstroop . En dat terwijl appelstroop zo heerlijk is . Oeh, jaaa een grote pannekoek met vanille ijs + zelfgesmolten melkchocolade met wat room erdoor + een 2e pannenkoek on top + meer chocolade en slagroom [/zachteG] |
|
Butterscotch schenkstroop. Al heet het nu caramelstroop om een of andere rare reden. Omdat dat energieefficienter is. Vuur is ook rond. |
|
@BE: Hmm, je bent de zoveelste die over appelstroop begint (om een ander reden): toch maar halen dan. Long time no taste. [Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 10-04-2011 3:00] The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world. |
|
quote:als ik dit zo terug lees, begrijp ik zelf ook niet dat ik nog niet moddervet ben [/zachteG] |
|
Dame blance met pannenkoek eromheen is idd gruwelijk lekker niet te vaak doen The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world. |
|
quote: ach, gewoon naderhand ff uitkotsen, lekker ano styyyyle. [/zachteG] |
|
net lekker pasta aglio e olio gegeten. heerlijk en simpel. 1 pak fettuccini (tagliatelle kan ook maar fettuccini is dunner en laat de smaak beter uitkomen) flinke scheut olie 1 bouillonblokje (kip) +/- 6 tenen knoflook (das een beetje proberen en wat je lekker vindt.) zout rode peper schilfers geraspte parmeggiano Kook de pasta gaar in ruim water met zout. Brokkel het soepblokje klein. (Ik gebruik een botermes en snij daar dunne laagjes mee, dan verkruimeld het vanzelf.) Pel de knoflooktenen en snij iedere teen doormidden. Haal het groene scheutje uit de teen. (Dat scheutje schijnt heel slecht te zijn voor je maag) Schenk een flinke scheut olie in een braadpan. (Niet bang zijn, je wil dat alle pasta een laagje olie heeft dus een klein beetje is niet genoeg...) Doe het verkruimelde soepblokje in de olie, doe daar wat peperschilfers naar smaak bij en pers de knoflook erbij. Doe 4 eetlepels van het kookvocht van de pasta in de olie en verhit de olie op middelmatig vuur. Goed roeren tot het soepblokje opgelost is. Pas op dat je de knoflook niet verbrandt! Knoflook wordt bitter als het donkerbruin wordt en dat is niet lekker. Giet de pasta af, en voeg de olie toe. Als je wil kun je wat verse kruiden toevoegen (peterselie, oregano, vul maar in). Serveren met wat parmeggiano kaas. erg lekker en klaar in +/- 10 minuten "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
|
quote:Hey! Dat ga ik eens maken! Kun je rode peper schilfers gewoon droog in de supermarkt krijgen in potjes? En kun je ook iets anders gebruiken ipv dat? En is parmeggiano (een soort) parmezaanse kaas? [/zachteG] |
|
quote: als je niet getrouwd bent met een italiaan is dat idd gewoon parmezaanse kaas. ik ben alleen helemaal aan zijn vocabulair gewend dus ik denk daar niet eens meer bij na. en ik weet eigenlijk niet of ze dat daar in de supermarkt verkopen maar ik denk het wel... Je kan ook gewoon zwarte peper gebruiken maar ik vind dat peperschilfers een veel betere smaak geven. Een verse peper kan evt ook als je moedig genoeg bent. ik heb het nog nooit geprobeerd maar ik kan me wel voorstellen dat dat lekker is. "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
|
10 min maaltijden zijn goed. ROTT AND ROLL |
|
quote:Dan zal ik maar niks zeggen over mijn XL pot parmezaanse kaas poeder die zo'n 3 jaar houdbaar is ofzo. Hmm.. dan wordt het waarschijnlijk gewoon peper. Zo'n held ben ik niet . Heb 4-seizoenen peper, die heeft ook wel wat smaakt . [/zachteG] |
|
quote: wij hebben hier ook eens zo'n potje gekocht. wij vonden t maar niks... en kaas die drie jaar houdbaar is, ik word er zowiezo een beetje bang van... [Dit bericht is gewijzigd door watery black op 10-04-2011 4:34] "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |