|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote:Pasgeleden al een hapje gedaan en Nimbus heeft hier al een keer door mij zelf gemaakte hamburgers gegeten. Neukpartijen achteraf, joh. Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
Wat sommige mensen al niet doen voor een hamburger... |
|
Grote runderlap met heel veel rode wijn, ui, knoflook, rozemarijn en tijm op het vuur staan. Nog een paar uur van de geur genieten. |
|
Preisoep. |
|
Jambalaya |
|
ik wil iets klaarmaken met eitjes in maar wat maakt niet uit geen dessert en geen quiche tips? signature |
|
mayonaise? |
|
ik wist het ik wist het ik wist het iets groot"schaliger" signature |
|
Chinese Omelet dan? |
|
a man mag net iets creatiever zijn [Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 16-10-2010 12:53] signature |
|
Aardappelomelet met basilicumsla 1 kleine ui 1/2 rode paprika 2-3 eetl. olijfolie 200 g voorgebakken frietjes 4-5 grote eieren 1 eetl. 'kruiden voor ei' 50 g geraspte kaas 3-4 takjes basilicum 75 g gemengde bladsla Bereiden: Snijd de ui in halve schijven, duw de laagjes los. Snipper de paprika. Verhit in een koekenpan van 18-20 cm doorsnee de olie en bak hierin frietjes, uiringen en paprikasnippers onder af en toe omscheppen 5 minuten. Klop de eieren los met de eikruiden en de geraspte kaas. Schep de inhoud van de koekenpan bij de eieren in de kom. Schenk nog wat olie in de koekenpan. Schep het gevulde eiermengsel erin en verdeel de vulling gelijkmatig. Laat de omelet op halfhoog vuur stollen, leg eventueel een deksel op de koekenpan. Keer de omelet, zodra de bovenkant zo goed als droog is, met behulp van het deksel en bak de onderkant snel gaar. Snijd de basilicumblaadjes in repen en meng ze met de gemengde sla. Leg de omelet op een snijplank, strooi de salade erover, snijd de omelet in vier gelijke stukken en stapel deze per twee op elkaar. Leg ze zo op de borden. Geef er eventueel tomaatsalade bij en tomatenketchup! |
|
Vanavond een garnalen curry. @ FA: klinkt goed, dat ga ik van de week eens proberen. [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 16-10-2010 12:58] |
|
quote: ziet er lekker uit, alleen, geen ajuin en liefst met wat vis/vlees signature |
|
Het is slechts een voorgerecht maar: Ezelsoren met rijstsalade 100 g rijst 4 hardgekookte eieren 4 eetl. mayonaise 2 eetl. zure room 2 eetl. fijngehakte dille 200 g surimi (krabsticks) 100 g ezelsoren of veldsla Voorbereiden: Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Hak de gepelde eieren in kleine stukjes. Roer de mayonaise, zure room en dille door elkaar. Snijd de surimi in kleine stukjes. Snijd de worteltjes van de ezelsoren of veldsla. Was en droog de blaadjes sla. Bereiden: Roer de romige mayonaise, de fijngehakte eieren en de surimi door de afgekoelde rijst. Schep de rijstsalade op de borden. Leg de ezelsoren of veldsla in de vorm van bloemblaadjes erop. Tip: Vervang de ezelsoren eventueel door blaadjes witlof. Misschien kun je anders zelf hier nog wat inspiratie opdoen: www.boodschappen.nl |
|
es kieken signature |
|
ik ga pastei maken iemand ervaring mee? signature |
|
Lasagne verdi met 2 kazen Black seeds of bunny! |
|
quote: Heel erg lekker, ik heb laatst konijn gemaakt ook op deze manier. Against God and Government |
|
quote:Dat lijkt me ook erg lekker, zeker op die manier. Misschien met kerst leuk om te eten. |
|
HEUY!!!! Aankomend weekend zit ik in Edinburgh voor whiskey proeverijen... er hoort Haggis bij, iemand ervaring mee???? |
|
ok, ik heb beslist, ik maak filet mignon met portosaus, puree dauphinause en een coulie van ovengestoofde Italiaanse groenten in een kruidencoulis best aan beginnen signature |
|
quote: en geraak je daar je ei in kwijt? |
|
figuurlijk of letterlijk? letterlijk: in de puree (geel) en wit in de voorgerechtgehaktballetjes met tuinkruiden en een beetje wit in de coulis (om te dikken) [Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 16-10-2010 16:04] signature |
|
quote: smaakt lang zo slecht nog niet zolang je niet aan de ingredienten denkt. Bij de gedachte komt namelijk de vreemde smaak Black seeds of bunny! |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |