IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 18-09-2010 9:19 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 17 september 2010 22:09 schreef Nix het volgende:
Volgens mij moeten jullie eens samen gaan dineren en wijn drinken
Pasgeleden al een hapje gedaan en Nimbus heeft hier al een keer door mij zelf gemaakte hamburgers gegeten. Neukpartijen achteraf, joh.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-09-2010 10:14 by Forever After Profiel van Forever After

Wat sommige mensen al niet doen voor een hamburger...


















 


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-09-2010 10:41 by Nix Profiel van Nix

quote:
Op 18 september 2010 9:19 schreef kwelgeest het volgende:
Pasgeleden al een hapje gedaan en Nimbus heeft hier al een keer door mij zelf gemaakte hamburgers gegeten.




Ah kijk Had ik het dus toch aardig goed ingeschat.

quote:

Neukpartijen achteraf, joh.



Eh ja, wel veilig, toch?


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 04-10-2010 14:48 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Grote runderlap met heel veel rode wijn, ui, knoflook, rozemarijn en tijm op het vuur staan. Nog een paar uur van de geur genieten.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 04-10-2010 17:00 by Forever After Profiel van Forever After

Preisoep.


 


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2010 12:41 by Forever After Profiel van Forever After

Jambalaya


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 12:46 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ik wil iets klaarmaken met eitjes in


maar wat


maakt niet uit

geen dessert en geen quiche


tips?


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2010 12:46 by Forever After Profiel van Forever After

mayonaise?


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 12:47 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ik wist het ik wist het ik wist het

iets groot"schaliger"


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2010 12:51 by Forever After Profiel van Forever After




Chinese Omelet dan?


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 12:53 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

a man


mag net iets creatiever zijn

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 16-10-2010 12:53]


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2010 12:57 by Forever After Profiel van Forever After

Aardappelomelet met basilicumsla

1 kleine ui
1/2 rode paprika
2-3 eetl. olijfolie
200 g voorgebakken frietjes
4-5 grote eieren
1 eetl. 'kruiden voor ei'
50 g geraspte kaas
3-4 takjes basilicum
75 g gemengde bladsla

Bereiden:
Snijd de ui in halve schijven, duw de laagjes los.
Snipper de paprika.
Verhit in een koekenpan van 18-20 cm doorsnee de olie en bak hierin frietjes, uiringen en paprikasnippers onder af en toe omscheppen 5 minuten.
Klop de eieren los met de eikruiden en de geraspte kaas.
Schep de inhoud van de koekenpan bij de eieren in de kom.
Schenk nog wat olie in de koekenpan.
Schep het gevulde eiermengsel erin en verdeel de vulling gelijkmatig.
Laat de omelet op halfhoog vuur stollen, leg eventueel een deksel op de koekenpan.
Keer de omelet, zodra de bovenkant zo goed als droog is, met behulp van het deksel en bak de onderkant snel gaar.
Snijd de basilicumblaadjes in repen en meng ze met de gemengde sla.
Leg de omelet op een snijplank, strooi de salade erover, snijd de omelet in vier gelijke stukken en stapel deze per twee op elkaar.
Leg ze zo op de borden.
Geef er eventueel tomaatsalade bij en tomatenketchup!





 


Silence
Usericon van Silence
Posted 16-10-2010 12:57 by Silence Profiel van Silence

Vanavond een garnalen curry.

@ FA: klinkt goed, dat ga ik van de week eens proberen.

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 16-10-2010 12:58]


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 12:58 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 16 oktober 2010 12:57 schreef Forever After het volgende:
Aardappelomelet met basilicumsla

1 kleine ui
1/2 rode paprika
2-3 eetl. olijfolie
200 g voorgebakken frietjes
4-5 grote eieren
1 eetl. 'kruiden voor ei'
50 g geraspte kaas
3-4 takjes basilicum
75 g gemengde bladsla

Bereiden:
Snijd de ui in halve schijven, duw de laagjes los.
Snipper de paprika.
Verhit in een koekenpan van 18-20 cm doorsnee de olie en bak hierin frietjes, uiringen en paprikasnippers onder af en toe omscheppen 5 minuten.
Klop de eieren los met de eikruiden en de geraspte kaas.
Schep de inhoud van de koekenpan bij de eieren in de kom.
Schenk nog wat olie in de koekenpan.
Schep het gevulde eiermengsel erin en verdeel de vulling gelijkmatig.
Laat de omelet op halfhoog vuur stollen, leg eventueel een deksel op de koekenpan.
Keer de omelet, zodra de bovenkant zo goed als droog is, met behulp van het deksel en bak de onderkant snel gaar.
Snijd de basilicumblaadjes in repen en meng ze met de gemengde sla.
Leg de omelet op een snijplank, strooi de salade erover, snijd de omelet in vier gelijke stukken en stapel deze per twee op elkaar.
Leg ze zo op de borden.
Geef er eventueel tomaatsalade bij en tomatenketchup!







ziet er lekker uit,

alleen, geen ajuin en liefst met wat vis/vlees


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2010 13:02 by Forever After Profiel van Forever After

Het is slechts een voorgerecht maar:

Ezelsoren met rijstsalade

100 g rijst
4 hardgekookte eieren
4 eetl. mayonaise
2 eetl. zure room
2 eetl. fijngehakte dille
200 g surimi (krabsticks)
100 g ezelsoren of veldsla


Voorbereiden:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Hak de gepelde eieren in kleine stukjes. Roer de mayonaise, zure room en dille door elkaar. Snijd de surimi in kleine stukjes. Snijd de worteltjes van de ezelsoren of veldsla. Was en droog de blaadjes sla.

Bereiden:
Roer de romige mayonaise, de fijngehakte eieren en de surimi door de afgekoelde rijst. Schep de rijstsalade op de borden. Leg de ezelsoren of veldsla in de vorm van bloemblaadjes erop.

Tip:
Vervang de ezelsoren eventueel door blaadjes witlof.




Misschien kun je anders zelf hier nog wat inspiratie opdoen:

www.boodschappen.nl


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 13:09 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

es kieken


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 13:14 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ik ga pastei maken

iemand ervaring mee?


signature


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 16-10-2010 14:37 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

Lasagne verdi met 2 kazen


Black seeds of bunny!


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 16-10-2010 14:44 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 4 oktober 2010 14:48 schreef WhiteRider het volgende:
Grote runderlap met heel veel rode wijn, ui, knoflook, rozemarijn en tijm op het vuur staan. Nog een paar uur van de geur genieten.


Heel erg lekker, ik heb laatst konijn gemaakt ook op deze manier.


Against God and Government


Silence
Usericon van Silence
Posted 16-10-2010 15:05 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 16 oktober 2010 14:44 schreef Rotzak het volgende:
Heel erg lekker, ik heb laatst konijn gemaakt ook op deze manier.
Dat lijkt me ook erg lekker, zeker op die manier. Misschien met kerst leuk om te eten.


HEUY
Die Födzenjäger
Usericon van HEUY
Posted 16-10-2010 15:22 by HEUY Profiel van HEUY

HEUY!!!!

Aankomend weekend zit ik in Edinburgh voor whiskey proeverijen... er hoort Haggis bij, iemand ervaring mee????



Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 15:41 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ok, ik heb beslist,

ik maak filet mignon met portosaus, puree dauphinause en een coulie van ovengestoofde Italiaanse groenten in een kruidencoulis


best aan beginnen


signature


Maledictus XVI
Usericon van Maledictus XVI
Posted 16-10-2010 15:44 by Maledictus XVI Profiel van Maledictus XVI

quote:
Op 16 oktober 2010 15:41 schreef Hypnos het volgende:
ok, ik heb beslist,

ik maak filet mignon met portosaus, puree dauphinause en een coulie van ovengestoofde Italiaanse groenten in een kruidencoulis


best aan beginnen

en geraak je daar je ei in kwijt?


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-10-2010 16:04 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

figuurlijk of letterlijk?

letterlijk: in de puree (geel) en wit in de voorgerechtgehaktballetjes met tuinkruiden

en een beetje wit in de coulis (om te dikken)

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 16-10-2010 16:04]


signature


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 16-10-2010 16:13 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

quote:
Op 16 oktober 2010 15:22 schreef HEUY het volgende:
HEUY!!!!

Aankomend weekend zit ik in Edinburgh voor whiskey proeverijen... er hoort Haggis bij, iemand ervaring mee????



smaakt lang zo slecht nog niet zolang je niet aan de ingredienten denkt. Bij de gedachte komt namelijk de vreemde smaak


Black seeds of bunny!


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen