|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Niks, moet je zelf weten - ik adviseerde om geen kaas te gebruiken . Zelf voor het eerst de klassieker der klassiekers op afgelopen weekend: Lièvre á la Royale. Te epic, te epic. Zie: Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote: Geen geraspte kaas, snap ik toch niet dat je bedoelde "helemaal geen kaas" ipv "haal een stuk kaas en doe dat in stukjes erdoor" Zal het wel een keer zonder proberen ook quote: Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
Hebben jullie nog geniale tips over het creëren van zacht, uit elkaar vallend stoofvlees? Ik krijg het nooit zo lekker als mijn moeder, die het vaak in 3 a 4 uurtjes perfect heeft. Ik krijg het in 7 uur nog niet zo lekker. Al geprobeerd; zuurtje toevoegen, kort aanbraden, sudderen op warmhoudplaat, niet zouten van te voren, niet in prikken, deksel er half op, vocht altijd lauw(warm) toevoegen... [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 09-02-2013 15:37] |
|
Je moeder het recept vragen? |
|
Meh, dit is hoe zij het doet. Heb ook hetzelfde soort vlees en dezelfde pan. |
|
Hmmm, da's wel apart dan. Of heeft je moeder in het begin het gas hoger/lager dan jij of zulk soort dingen? [Dit bericht is gewijzigd door Dying Embrace op 09-02-2013 15:42] |
|
Wie weet. Ik ga het een keer filmen en bestuderen. |
|
Ander vlees? Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: En dan blijft het nog lastig. Het ene gasstel is het andere niet. |
|
quote:Nee, zelfde soort. |
|
quote:Als je zolang gaat stoven moet je wel echt heel erg op de temperatuur letten. Je kan ook doorschieten. Ook kan het zijn dat je beter vlees moet hebben. Edit: In een heteluchtoven kan je vrij constant op een lage temperatuur stoven. [Dit bericht is gewijzigd door Kvelgeest op 09-02-2013 16:43] If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
quote: Het vlees eerst op kamertemperatuur laten komen alvorens het aan te braden. Zo uit de koelkast in de pan wil het ook nogal eens 'schrikken'. Bevroren vlees sowieso eerst langzaam (In de koelkast) laten ontdooien want anders krijg je het ook niet goed mals. Zelf voeg ik water uit de waterkoker toe en gebruik ik ipv azijn meestal wat wijn.. [Dit bericht is gewijzigd door XXL op 09-02-2013 16:53] Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Wat kwellie zegt. Net onder het kookpunt zou al voldoende moeten zijn. Ik gebruik daar de inductieplaat voor. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Yes, ik heb zo'n 'sudderplaatje'. Hete lucht oven heb ik (nog) niet. En het wordt wel zachter hoe langer de tijd tikt, maar lang niet zo zacht als ik wil. Ik heb het vlees uit de koelkast nu een half uur op temperatuur laten komen, toen voelde het vlees niet koud meer. Misschien volgende keer nog langer. Hier ondertussen weer hetzelfde probleem als alle voorgaande keren. Goede smaak, redelijk zacht, maar niet dat lekkere 'draadjesvlees'. Dank voor het meedenken. [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 09-02-2013 17:33] |
|
Binnenkort in First Aid Kitchen? |
|
Waarom maak je het niet een keer volledig klaar met je moeder? Dan weet je meteen wat ze precies doet, en waar het wellicht fout gaat bij jou. Eventueel kun je een thermometer kopen en kijken op welke temperatuur het vlees bij je moeder is en dat vergelijken met die van jou. Daarbij kunnen er ook grote verschillen tussen pannen en fornuizen zitten die van inlvoed kunnen zijn. |
|
quote:Heb je zo'n lekkere moeder dan? Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Iemand een leuk, simpel taartrecept? Ik heb bloem, suiker, zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, kristalsuiker, vanillesuiker, eieren, ongeslagen slagroom en walnoten in huis. |
|
quote: Walnoten taart? http://www.ah.nl/allerhande/recepten/113244/walnotentaart |
|
vlees is lekker signature |
|
Wat is het recept om dat te maken? Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen. |
|
Eerder wat is het? |
|
Gegrilde kutlipjes. Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen. |
|
signature |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |