|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Vanwaar dat langwerpige steeds.. en die witte room is ook discutabel Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: zal het ook eens proberen dan , maar bij mij is geduld het probleem aj moe kakken moej kakken |
|
quote:Die kip was genitaal geniaal! Olie heet maken, dan heel kort daarin twee gesnipperde uien en twee gesnipperde tenen knoflook fruiten met zout, zwarte gemalen peper en een flinke hoeveelheid kerriepoeder. Dan stukjes kipfilet, een kilo ongeveer, in het kruidenmengsel met olie rondom bruin bakken. Dan een gesnipperde paprika toevoegen en even mee roerbakken. Daarna afblussen met kokosmelk, en er een saus van maken die je op laag vuur verhit. Opdienen met basmatirijst en roergebakken paksoi. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Vergelijkbaar met wat wij ook zeer geregeld eten. |
|
quote:Klopt. Qua eten komt onze smaak redelijk overeen als ik zo onze recepten lees. Qua muziek en mannen is het weer anders denk ik. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Macaroni met appelmoes. |
|
quote: Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Mental menu? |
|
quote:Jij valt niet op MH? |
|
Vanavond weer eens verse pasta met limoen-roomsaus gemaakt, met gegrilde zalm. Super simpel en erg lekker! Oven voorverwarmen op 200 graden. Zalmfilet eerst door losgeklopt ei halen, daarna door paneermeel met limoenrasp, dille, en een beetje zeezout. Knal dit in de oven. (duh) 25min is zat, het korstje moet bruin zijn. Ondertussen een hapjespan op het vuur zetten met wat olie, hierin plakjes kastanje-champignons wat laten slinken, paar gesnipperde lente-uitjes erbij, nog wat laten slinken. Dan een bakje crème fraîche erbij met het sap van 1 limoen en wat limoenrasp (is erg sterk, dus naar smaak..) Vuur laag en laten pruttelen. Ik heb er voor het lekker nog een bakje rivierkreeftjes bijgedaan. Verse tagliatelle gaarkoken in ruim water met wat olijfolie. Per bord een toef rucola met een kneep limoensap, hierop de tagliatelle met de saus, hierop de zalmfilet, en tot slot besprenkelen met gesnipperde basilicum, amandelschaafsel en geroosterde pijnboompitjes. Staat binnen een half uur op tafel. Eet smakelijk! Edit: ipv crème fraîche kun je ook slagroom gebruiken, maar dan wordt de saus wel wat dunner. [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 19-04-2011 22:31] |
|
quote:Nah. Ben niet zo kapot van mannen die met honden slapen. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
quote: Klinkt inderdaad super lekker, ik was nog opzoek naar wat lekkere pasta gerechten. Dit gaan we eens uitproberen. [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 19-04-2011 22:57] |
|
quote:Wat was er niet goed aan de bodem geworden? Was hij gewoon helemaal nog te licht of was de onderkant van de bodem goed, maar de bovenkant van de bodem nog niet gaar? In het eerste geval moet je het rooster gewoon lager in de oven zetten (en evt iets langer erin laten, omdat de bovenkant iets langzamer bruin wordt). In het tweede geval ehh.. misschien de oven iets lager zetten en langer erin laten? Weet ik eigenlijk niet precies. Ik zou gewoon iets uitproberen. Ik ben er bij mijn quiche (bladerdeeg) achter gekomen dat ik hem op het onderste rooster moet zetten, zeker niet heter, maar wel ietsje langer. quote:Watvoor deeg is het? Heb het met bladerdeeg geprobeerd => werkt niet. Met een andere bodem kan het misschien wel lukken, maar misschien zakt de rand in . quote:met ...? [/zachteG] |
|
quote: heerschkip "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
|
quote: Met het droge commentaar erbij, "Oh, dus dit is je recept om Limburgse vrouwen te versieren?" http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
Ik denk dat het vandaag pasta a la carbonara met doperwtjes gaat worden. |
|
quote: "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
|
http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
quote: |
|
quote: Oh, sorry. Met aardappeltjes, in bouillon, met salade en turks brood. http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
quote:ik bedoelde meer: "met ... (=naam Sittard chick) " [/zachteG] |
|
Kick-ass Sateh! quote: "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Satesaus is Hoewel ik niet zo'n fan ben van tomatenpuree erdoor. No regrets and no remorse... |
|
Proef je niks van, is volgens mij voornamelijk voor de kleur "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |