IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-08-2012 23:01 by faalhaas Profiel van faalhaas

quote:
Op 1 augustus 2012 22:34 schreef Unholy Mary het volgende:
Als de soepbrei de dik is kun je er nog wat water bij doen.



Echt waar?


... hoe de hazen lopen ...


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-08-2012 1:04 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ik zet mijnes altijd even een uurtje of 2 op de hometrainer


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 02-08-2012 1:19 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ik las homotrainer hihi.


When your people matter, menstrual health matters


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 02-08-2012 22:44 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

quote:
Op 1 augustus 2012 23:01 schreef faalhaas het volgende:
Echt waar?



Nou...in een alternatieve realiteit is het misschien whiskey. Of bier. Ik noem maar een paar alternatieven.

Wat je in ieder geval NIET moet doen is meer sinasappelsap. Trust me



Hatsjikidee!


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 11-09-2012 19:05 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

Ik heb erg veel aan deze tutorial gehad:



IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 12-09-2012 19:30 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

Ik ben trouwens gek op salman rushdie schijfjes.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


livingsin
Usericon van livingsin
Posted 15-09-2012 19:21 by livingsin Profiel van livingsin



intothevoid
Usericon van intothevoid
Posted 15-09-2012 19:31 by intothevoid Profiel van intothevoid

Hier voor 15-20 man falafel staan rollen. Beste klus.


You have time. You are doing fine.


livingsin
Usericon van livingsin
Posted 15-09-2012 21:01 by livingsin Profiel van livingsin

Goed bezig geweest! Heeft t gesmaakt?


Silence
Usericon van Silence
Posted 12-10-2012 17:35 by Silence Profiel van Silence

Net (vega) bladerdeeghapjes na proberen te maken die we vorige week op mijn stage aten. Wist alleen het precieze recept niet meer. Nu als volgt gedaan:

3/4 beker (+/- 160 gram) linzen koken met 1 beker water en een EL sojasaus (ongeveer half uur, totdat de linzen het vocht opnemen). Ondertussen in een pannetje uitje fruiten, knoflook en prei toevoegen. Kruiden met chiliflakes, komijnzaad en korianderzaad.

Linzen bij het uienmengsel gooien, in bladerdeeg vouwen. Afmaken met een beetje olijfolie en kerriepoeder. Hopelijk zijn ze net zo lekker als op stage.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 15-12-2012 18:51 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

kent iemand doekoe? Surinaams of zo, fruit

hoe smaakt dat?


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-12-2012 1:14 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

heeft er al eens iemand walvis gegeten?


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-12-2012 1:15 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

lekker hoor,




maar wel veel...


signature


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 16-12-2012 1:22 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 15 december 2012 18:51 schreef Hypnos het volgende:
kent iemand doekoe? Surinaams of zo, fruit

hoe smaakt dat?
Je haalt de Oost en West door elkaar. In het Surinaams is doekoe geld, in Zuidoost Azië een vrucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-12-2012 1:26 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

O.

naja, Nederlanders zitten toch overal?


signature


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 16-12-2012 16:59 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

Niet doekoe, doerian. Smaak is 'bijzonder', maar niet vies. Kan het echt niet meer omschrijven, weet alleen nog dat het een behoorlijke acquired taste is. De geur is wel behoorlijk onprettig.


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 16-12-2012 17:04 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

quote:
Op 16 december 2012 16:59 schreef Sonic Titan het volgende:
De geur is wel behoorlijk onprettig.


Understatement van het jaar?


Black seeds of bunny!


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 16-12-2012 18:07 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl



Deze borden zie je regelmatig hangen in Azië, als je eenmaal aan zo'n ding gesnuffeld hebt snap je ook waarom ja.


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 16-12-2012 20:45 by M. Profiel van M.

quote:
Op 16 december 2012 1:14 schreef Hypnos het volgende:
heeft er al eens iemand walvis gegeten?


Yeah. Fuckin' lekker, en daarmee bedoel ik: ÜBER TASTY.

Ik had een walvissteak in een fancy restaurant in Tromsø, Noorwegen. Het had een subtiele wildsmaak en was zo, zo, zo mals... Vet evil allemaal, maar één van de lekkerste stukjes vlees OOIT.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Silence
Usericon van Silence
Posted 16-12-2012 21:32 by Silence Profiel van Silence

Erwtensoep nu aan het maken, morgen snert.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 17-12-2012 17:02 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 16 december 2012 20:45 schreef M. het volgende:
Yeah. Fuckin' lekker, en daarmee bedoel ik: ÜBER TASTY.

Ik had een walvissteak in een fancy restaurant in Tromsø, Noorwegen. Het had een subtiele wildsmaak en was zo, zo, zo mals... Vet evil allemaal, maar één van de lekkerste stukjes vlees OOIT.


Weet je ook welke soort walvis het was. Er zijn natuurlijk een hoop zwaar bedreigde soorten, maar jappanners jagen vooral op Mink walvissen en met een populatie van 850.000 hoeven we ons er niet heel druk over te maken. Maargoed ze jagen ook op andere soorten waar je wel je vraagtekens bij kunt zetten.
Waar de Noren normaal op jagen zou ik niet weten.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 19-12-2012 6:55 by Lijdend Voorwerp Profiel van Lijdend Voorwerp

Stukken beenham van anderhalve kilo... gaat dat nog in een pan of is dat oven only?

Edit: daar eet ik 3 keer van. Hoe bewaar je gegaard vlees het beste? Hoeft niet langer dan een week te zijn, want 3 dagen op rij een halve kilo beenham gaat je ook tegen staan.

[Dit bericht is gewijzigd door Lijdend Voorwerp op 19-12-2012 11:08]


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 30-12-2012 17:49 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Ascendant Grotesque
ಠ_ರೃ
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 07-01-2013 13:45 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Voor een kerstdiner een risotto gemaakt, basis door Schuurman geopperd

Ingrediënten (voor 9 man):
800 gr risotto (carnaroli) rijst
200-300 gr Parmezaanse kaas (of pecorino, of beiden; ik deed beiden)
100 mL creme fraiche
3-4 glazen rode wijn ('zware', ik had Sangiovese)
Tijm (of een andere sortering 'Italiaanse' kruiden)
500 gr kastanjechampignons
200-300 gr prei
2 grote uien
1 rode paprika
Peterselie, liefst platte (, sjalotten? (bleek)selderij?)
Olijfolie
(Gedroogde tomaten.)
(Pijnboompitjes.)

Boullion (2 liter): zet ui en kastanjechamignons aan en doe er water bij. Evt. beetje rode wijn erin, kruiden. Half uurtje zachtjes laten koken is voldoende.

Soffrito (fijngesneden, licht aangebakken/gebruind; lage temperatuur):
Ui
Knoflook
Gehakte peterselie (en/of selderij)
Kastanjechampignons
Prei
(Sjalotten)

Risotto:
Rijst (carnaroli) bij de soffrito in de pan, even meebakken (paar minuten).

Wijn erbij, laten absorberen door de rijst. Min of meer verdampt --> vuur omhoog (medium).

Hete (net kokende) bouillon erbij in kleine hoeveelheden, langzaam roeren tot uiteindelijk een gladde romige textuur; herhaal. Bouillon op --> pan van het vuur af.

Creme fraiche erbij en Parmezaanse kaas/Pecorino (stukjes) erdoor roeren.

Garnering: pijnboompitjes, gedroogde tomaten, losse peterselie (evt. geen platte, slechts ter garnering).


Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy.


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 07-01-2013 14:01 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 7 januari 2013 13:45 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
200-300 gr Parmezaanse kaas (of pecorino, of beiden; ik deed beiden)





Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen