IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
Bright_Eyes
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 4:39 by Bright_Eyes Profiel van Bright_Eyeshttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 4:32 schreef watery black het volgende:
wij hebben hier ook eens zo'n potje gekocht. wij vonden t maar niks...


en kaas die drie jaar houdbaar is, ik word er zowiezo een beetje bang van...
erger is: ik kwam er pas máánden later achter dat je dat spul in de koelkast moest bewaren en het smaakte nog steeds. Dat spul vergaat niet!



[/zachteG]


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 4:45 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 10 april 2011 4:39 schreef Bright_Eyes het volgende:
erger is: ik kwam er pas máánden later achter dat je dat spul in de koelkast moest bewaren en het smaakte nog steeds. Dat spul vergaat niet!






*note to self: als je ooit bij BE gaat eten, eet dan niks waar kaas in zit!*



"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Bright_Eyes
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 4:52 by Bright_Eyes Profiel van Bright_Eyeshttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 4:45 schreef watery black het volgende:


*note to self: als je ooit bij BE gaat eten, eet dan niks waar kaas in zit!*




Ach, zie het als een uitdaging voor je immuunsysteem!


[/zachteG]


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 4:54 by SlowlyWeRot Profiel van SlowlyWeRot

DE kaas die er toe doet is old amsterdam


ROTT AND ROLL


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 5:18 by watery black Profiel van watery black

die heerscht inderdaad maar niet als garnering. daar moet je van genieten


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 5:20 by SlowlyWeRot Profiel van SlowlyWeRot

quote:
Op 10 april 2011 5:18 schreef watery black het volgende:
die heerscht inderdaad maar niet als garnering. daar moet je van genieten
Ken ik niet. Ga ik maar eens achteraan dan.


ROTT AND ROLL


Bright_Eyes
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 5:22 by Bright_Eyes Profiel van Bright_Eyeshttp://bright--eyes.hyves.nl/





[/zachteG]


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 5:22 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 10 april 2011 5:20 schreef SlowlyWeRot het volgende:
Ken ik niet. Ga ik maar eens achteraan dan.


ik had het over je old amsterdam

anyway, ik bedacht me net dat ie soms wel goed is als ganrering maar dan alleen op een goede carpaccio. verder moet je die gewoon uit het vuistje eten


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 5:23 by SlowlyWeRot Profiel van SlowlyWeRot

ik zit het net terug te lezen en had al zoiets van ok....LOL !


ROTT AND ROLL


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 5:26 by SlowlyWeRot Profiel van SlowlyWeRot

Nog even verzinnen wat ik vanavond zal gaan eten...


ROTT AND ROLL


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 5:27 by watery black Profiel van watery black

mijn receptje proberen? goedkoop, makkelijk, snel en lekker

ennnn lekker stinken!


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 10-04-2011 5:28 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 10 april 2011 4:54 schreef SlowlyWeRot het volgende:
DE kaas die er toe doet is old amsterdam


Ja.


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 5:28 by SlowlyWeRot Profiel van SlowlyWeRot

quote:
Op 10 april 2011 5:27 schreef watery black het volgende:
mijn receptje proberen? goedkoop, makkelijk, snel en lekker

ennnn lekker stinken!
Wie weet doe ik dat wel ja


ROTT AND ROLL


stigma
awesome
Usericon van stigma
Posted 10-04-2011 10:22 by stigma Profiel van stigma

quote:
Op 10 april 2011 4:11 schreef Bright_Eyes het volgende:
Hey! Dat ga ik eens maken!


Kun je rode peper schilfers gewoon droog in de supermarkt krijgen in potjes? En kun je ook iets anders gebruiken ipv dat?
En is parmeggiano (een soort) parmezaanse kaas?


Als het goed is verkopen ze in de meeste supermartkten grof gemalen chili. Zelf haal ik op de markt vaak kruiden. Heb je niet een kruidenboer ergens in de buurt?
Want er zit toch wel een enorm verschil tussen rode peper en 4-seizoenspeper qua smaak.
(Chili-poeder kan waarschijnlijk ook werken)


Subtiel kamerolifantje


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 10:37 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 10 april 2011 10:22 schreef stigma het volgende:
Als het goed is verkopen ze in de meeste supermartkten grof gemalen chili. Zelf haal ik op de markt vaak kruiden. Heb je niet een kruidenboer ergens in de buurt?
Want er zit toch wel een enorm verschil tussen rode peper en 4-seizoenspeper qua smaak.
(Chili-poeder kan waarschijnlijk ook werken)


dat dus

ik gebruik iig altijd zioets dergelijks...




misschien een toko ofzo in de buurt? die zouden dat ook wel eens kunnen hebben. maar eigenlijk lijkt het me toch wel dat supermarkten dat hebben...? gewoon eens in het kruidenrek kijken voor de zekerheid.

[Dit bericht is gewijzigd door watery black op 10-04-2011 10:38]


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 10-04-2011 13:06 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 10 april 2011 11:49 schreef Forever After het volgende:
Zo, en nu de keuken in om tagliatelle met apserge/ham roomsaus te maken.


Dat dus.


 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 10-04-2011 14:08 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 10 april 2011 10:37 schreef watery black het volgende:
dat dus

ik gebruik iig altijd zioets dergelijks...




misschien een toko ofzo in de buurt? die zouden dat ook wel eens kunnen hebben. maar eigenlijk lijkt het me toch wel dat supermarkten dat hebben...? gewoon eens in het kruidenrek kijken voor de zekerheid.


Of je kijkt Varanus lief aan en plaatst een bestelling.

http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/3002903


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Bright_Eyes
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 14:38 by Bright_Eyes Profiel van Bright_Eyeshttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 10:22 schreef stigma het volgende:
Als het goed is verkopen ze in de meeste supermartkten grof gemalen chili. Zelf haal ik op de markt vaak kruiden. Heb je niet een kruidenboer ergens in de buurt?
Want er zit toch wel een enorm verschil tussen rode peper en 4-seizoenspeper qua smaak.
(Chili-poeder kan waarschijnlijk ook werken)
Een kruidenboer zou ik echt niet weten, maar in de supermarkt ga ik zeker kijken . Goed idee van die toko. Er ligt een heeeele grote in 't centrum!



[/zachteG]


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 11-04-2011 17:49 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl



En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Gerrit Piemel
Usericon van Gerrit Piemel
Posted 11-04-2011 22:47 by Gerrit Piemel Profiel van Gerrit Piemel

quote:
Op 11 april 2011 17:49 schreef De Tegenpartij het volgende:
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=465504

Zo deze weer eens maken.


nog lekkerder met ui, rooie pepers en rooie paprika erdoor


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 11-04-2011 22:49 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

De enige gehaktbal die ertoe doet, is deze:



Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


Gerrit Piemel
Usericon van Gerrit Piemel
Posted 11-04-2011 22:56 by Gerrit Piemel Profiel van Gerrit Piemel

een soort reuze eierbal, ziet er goed uit


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 11-04-2011 23:05 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 11 april 2011 17:49 schreef De Tegenpartij het volgende:
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=465504

Zo deze weer eens maken.
Hier ook een AH-recept vandaag, kerrierijst met zalm en ei. Was goed te doen!


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Gerrit Piemel
Usericon van Gerrit Piemel
Posted 11-04-2011 23:16 by Gerrit Piemel Profiel van Gerrit Piemel

Witlof sla

4 stronken witlof
2 eieren, gekookt
creme freche
2 appels
blokjes jonge kaas
rozijnen
walnoten






De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 12-04-2011 17:38 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 11 april 2011 22:49 schreef Sonic Titan het volgende:
De enige gehaktbal die ertoe doet, is deze:




O shit... Wat is die knakker erg!


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen