|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Gaat behoorlijk hoor, je moet de hersenstam laten zitten en waarschijnlijk wat hormoonproductie overnemen. Maar je kan best veel wegsnijden. In een vleesboerderij zitten er vooral overbodige foefjes in die kop. http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken Probleem hiermee is dat het weer wat minder estetisch is. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
Best een interessante optie, ben benieuwd hoe de Partij van de Dieren hierop zou reageren. |
|
quote: Misschien een idee om een koe te kruisen met een zeekomkommer ofzo...Een hompje vlees dat alleen maar groeit en voedsel nodig heeft en verder niet echt wensen heeft tov omgeving enzo |
|
hehe, je krijgt ze alleen niet meer gekruist, is is makkelijker om een koe zonder overbodige hersenfuncties te fokken. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
Interessante theorie, vooral Mike. Maar is zo'n beest nou gewoon hersendood? |
|
Nee hij mist het grootste gedeelte van zn hersenen(dat overige gedeelte is opgegeten door een kat dus ja dat is wel dood). Maar de hersenstam waarin reflexen, ademen hartritme en allerlei andere basale levensfunctie meer worden geregeld die zat er nog en ook nog wat meer(Zn linkeroor zat er ook nog). Wat hoger in je hooft zitten de hogere functies, leuk om te hebben maar als je verzorgd word eigenlijk niet nodig. Sommige hersendode mensen zitten inderdaad op hetzelfde niveau. Zolang je ze voert is er niet veel aan de hand maar het zijn inderdaad eenbeetje plantjes. En ja dat is toch eigenlijk wat vegetariers willen? [Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 10-05-2010 0:46] ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
He gaaf fotoverslag! En bij verre het beste topic van 2010 tot nu toe! |
|
*schop voor Jack* |
|
Jeej. Dank je. ... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore. |
|
Gisteren verse asperges in Limburg gekocht, die gaan vanavond met een eitje, wat gesmolten boter en verse krieltjes zeker smaken. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke |
|
Vergeet de ham niet. |
|
Vegetariër, no can do. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke |
|
Ah ok, no hard feelings... |
|
[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 16-06-2010 2:46] |
|
Klein beenhammetje gekocht, nog nooit gemaakt. Dus eens kijken wat we er mee gaan doen. We hebben helaas geen oven, dus dat wordt aanbraden en smoren dus. Ik zit te denken aan knoflook en rozemarijn. Of honing-mosterd, maar daar ben ik niet altijd even groot fan van. Misschien is een ketjap marinade ook wel lekker, mmz. Iemand tips? |
|
Rozemarijn, tijm, koriander (eventueel), rode wijn, een kilo knoflook, een stuk of 100 uien, in de pan pleuren en een paar uur later van het vuur trekken. Smullen. |
|
Tijm heb ik niet meer in huis, klinkt wel lekker. Misschien maar even voor naar de super. Maar die kilo's knoflook en uien staan sowieso wel op het programma. Zo maar beginnen dan, en over uur of 4/5 eten. |
|
Makreel ceviche Ceviche is een typische Peruviaanse methode om vis te bereiden. In plaats van een oven, pan, bbq heb je nodig: zuurvruchten. Normaal kom je dan uit bij citroen, limoen, grapefruit of iets dergelijks. Een mooie Nederlandse makreel gaat echter ook goed met een Granny Smith (appel). Wat te doen? Koop verse makreel (bijvoorbeeld op de markt, visboer) DUS GEEN GEROOKTE(!). Fileer de vis; als je dat lastig vindt kun je het aan je visboer vragen. Als je enkel IKEA messen in huis hebt is dat laatste sowieso aan te raden. Snijd de filets in vrij grove stukken en leg ze in een schaal met ijs (makreel bederft snel). Maak appelsap van de Granny Smith's, doe er een beetje citroen / limoensap door (naar wens). Goed proeven! Sap mag behoorlijk zuur zijn (is belangrijk voor de garing) maar hoeft niet té zuur. Gebruik in het laatste geval bijv. een beetje olijfolie. Schenk het sap in een diep bord en leg de stukken makreel er in. Gebruik je een beetje peper en zout om het geheel op smaak te brengen. Laat de vis minimaal een half uur op een koele plaats garen in het zure sap. Je zult zien dat de makreel ook verkleurt, maar dat hoort. Haal uiteindelijk de stukken uit het sap en dep ze droog. Serveer de makreel op een salade (aangemaakte sla, radijs, komkommer, kortom frisse/ zure elementen mengen). Ik, Wil Schuurman |
|
quote: Ik koop ze wel eens bij de ah, met honing-mosterd, verrotte lekker! En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: HM-saus, lekker ja. Beenham lang niet gehad. Vanavond denk ik maar maaltijdsalade bij de Poes vandaan. Dat, of ik moet brocolli maken waar ik niet zo veel zin in heb. |
|
Uiteindelijk zo gedaan: Meerde inkepingen gemaakt in de beenham, daar rozemarijn, oregano en dunne plakjes knoflook ingedaan. Boter in pan, dikkere stukjes knoflook in gefruit. Beenham dicht geschroeid, hele poos laten sudderen. Op het eind de knoflook er uitgevist, beetje rode wijn erbij + 3 uien. Op het eind de beenham eruit, heel klein beetje ketjap over de uitjes. Het was in ieder geval heel lekker. |
|
Damn... I... need... beenham now! |
|
Fuck yeah, cheapo tilapiafilet uit zak, daar wat olijfolie, dille, peper en citroengras/zout overheen. Paar aardappeltjes gekookt en daarna opbakt, beetje uit mee bakken, wat assorted groente erbij, teentje knoflook voor de smaak. Deze baas trok het mega goed voor een cheapo dumbass maaltijd haha "BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...." |
|
kent er iemand een goed recept om zelf choco te maken? |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |