IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
Erbrechen
Usericon van Erbrechen
Posted 09-05-2010 23:48 by Erbrechen Profiel van Erbrechenhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1364434909

quote:
Op 9 mei 2010 23:45 schreef ElitE het volgende:
HEhe lijkt een leuke oplossing maar dit gaat lang duren. Voorlopig is ontstaat er een gigantisch hoeveelheid plasticafval door alle labbenodigdheden, en er worden vele liters koeienbloed serum(BSA) gebruikt om dit te kunnen kweken. Voorlopig kost het veel meer vlees dan dat het opbrengt.

Mijn methode werkt een beetje de andere kant op, je probeert hiermee het lijden weg te nemen door de organen die hiervoor verantwoordelijk zijn weg te nemen.

Heb je zeker gelijk in.. maar wie weet, in de toekomst.

Ik vraag me af in hoeverre je een orgaan als de hersenen zou kunnen verwijderen zonder dat het functioneren van het lichaam achteruit gaat.
Dan zou ik eerder denken aan het doorsnijden van zenuwen oid.



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 09-05-2010 23:52 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Gaat behoorlijk hoor, je moet de hersenstam laten zitten en waarschijnlijk wat hormoonproductie overnemen. Maar je kan best veel wegsnijden. In een vleesboerderij zitten er vooral overbodige foefjes in die kop.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken

Probleem hiermee is dat het weer wat minder estetisch is.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Erbrechen
Usericon van Erbrechen
Posted 09-05-2010 23:56 by Erbrechen Profiel van Erbrechenhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1364434909

Best een interessante optie, ben benieuwd hoe de Partij van de Dieren hierop zou reageren.



valfar
Usericon van valfar
Posted 10-05-2010 0:29 by valfar Profiel van valfarhttp://www.last.fm/user/knevelaer

quote:
Op 9 mei 2010 23:52 schreef ElitE het volgende:
Gaat behoorlijk hoor, je moet de hersenstam laten zitten en waarschijnlijk wat hormoonproductie overnemen. Maar je kan best veel wegsnijden. In een vleesboerderij zitten er vooral overbodige foefjes in die kop.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken

Probleem hiermee is dat het weer wat minder estetisch is.






Misschien een idee om een koe te kruisen met een zeekomkommer ofzo...Een hompje vlees dat alleen maar groeit en voedsel nodig heeft en verder niet echt wensen heeft tov omgeving enzo



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-05-2010 0:32 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hehe, je krijgt ze alleen niet meer gekruist, is is makkelijker om een koe zonder overbodige hersenfuncties te fokken.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


valfar
Usericon van valfar
Posted 10-05-2010 0:37 by valfar Profiel van valfarhttp://www.last.fm/user/knevelaer

Interessante theorie, vooral Mike. Maar is zo'n beest nou gewoon hersendood?



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-05-2010 0:45 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Nee hij mist het grootste gedeelte van zn hersenen(dat overige gedeelte is opgegeten door een kat dus ja dat is wel dood). Maar de hersenstam waarin reflexen, ademen hartritme en allerlei andere basale levensfunctie meer worden geregeld die zat er nog en ook nog wat meer(Zn linkeroor zat er ook nog).
Wat hoger in je hooft zitten de hogere functies, leuk om te hebben maar als je verzorgd word eigenlijk niet nodig.

Sommige hersendode mensen zitten inderdaad op hetzelfde niveau. Zolang je ze voert is er niet veel aan de hand maar het zijn inderdaad eenbeetje plantjes. En ja dat is toch eigenlijk wat vegetariers willen?

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 10-05-2010 0:46]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Helnorsk
burn black
Usericon van Helnorsk
Posted 10-05-2010 11:46 by Helnorsk Profiel van Helnorsk

He gaaf fotoverslag!
En bij verre het beste topic van 2010 tot nu toe!


Silence
Usericon van Silence
Posted 13-05-2010 15:44 by Silence Profiel van Silence

*schop voor Jack*


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 13-05-2010 15:45 by Dentz Profiel van Dentz

Jeej.
Dank je.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 14-06-2010 16:54 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

Gisteren verse asperges in Limburg gekocht, die gaan vanavond met een eitje, wat gesmolten boter en verse krieltjes zeker smaken.



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 14-06-2010 17:23 by Forever After Profiel van Forever After

Vergeet de ham niet.


 


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 14-06-2010 17:27 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

Vegetariër, no can do.



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 14-06-2010 17:27 by Forever After Profiel van Forever After

Ah ok, no hard feelings...


 


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 16-06-2010 1:49 by Schaep Profiel van Schaep







[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 16-06-2010 2:46]


Silence
Usericon van Silence
Posted 25-06-2010 15:38 by Silence Profiel van Silence

Klein beenhammetje gekocht, nog nooit gemaakt. Dus eens kijken wat we er mee gaan doen. We hebben helaas geen oven, dus dat wordt aanbraden en smoren dus.

Ik zit te denken aan knoflook en rozemarijn. Of honing-mosterd, maar daar ben ik niet altijd even groot fan van. Misschien is een ketjap marinade ook wel lekker, mmz.

Iemand tips?


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 25-06-2010 15:43 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Rozemarijn, tijm, koriander (eventueel), rode wijn, een kilo knoflook, een stuk of 100 uien, in de pan pleuren en een paar uur later van het vuur trekken.

Smullen.


Silence
Usericon van Silence
Posted 25-06-2010 15:45 by Silence Profiel van Silence

Tijm heb ik niet meer in huis, klinkt wel lekker. Misschien maar even voor naar de super. Maar die kilo's knoflook en uien staan sowieso wel op het programma. Zo maar beginnen dan, en over uur of 4/5 eten.


Snagger
Algemeen directeur KPR
Usericon van Snagger
Posted 25-06-2010 16:07 by Snagger Profiel van Snagger

Makreel ceviche

Ceviche is een typische Peruviaanse methode om vis te bereiden. In plaats van een oven, pan, bbq heb je nodig: zuurvruchten.

Normaal kom je dan uit bij citroen, limoen, grapefruit of iets dergelijks. Een mooie Nederlandse makreel gaat echter ook goed met een Granny Smith (appel).

Wat te doen?

Koop verse makreel (bijvoorbeeld op de markt, visboer) DUS GEEN GEROOKTE(!).

Fileer de vis; als je dat lastig vindt kun je het aan je visboer vragen. Als je enkel IKEA messen in huis hebt is dat laatste sowieso aan te raden.

Snijd de filets in vrij grove stukken en leg ze in een schaal met ijs (makreel bederft snel).

Maak appelsap van de Granny Smith's, doe er een beetje citroen / limoensap door (naar wens). Goed proeven! Sap mag behoorlijk zuur zijn (is belangrijk voor de garing) maar hoeft niet té zuur. Gebruik in het laatste geval bijv. een beetje olijfolie.

Schenk het sap in een diep bord en leg de stukken makreel er in. Gebruik je een beetje peper en zout om het geheel op smaak te brengen. Laat de vis minimaal een half uur op een koele plaats garen in het zure sap. Je zult zien dat de makreel ook verkleurt, maar dat hoort.

Haal uiteindelijk de stukken uit het sap en dep ze droog. Serveer de makreel op een salade (aangemaakte sla, radijs, komkommer, kortom frisse/ zure elementen mengen).


Ik, Wil Schuurman


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 25-06-2010 17:42 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 25 juni 2010 15:38 schreef Silence het volgende:
Klein beenhammetje gekocht, nog nooit gemaakt. Dus eens kijken wat we er mee gaan doen. We hebben helaas geen oven, dus dat wordt aanbraden en smoren dus.

Ik zit te denken aan knoflook en rozemarijn. Of honing-mosterd, maar daar ben ik niet altijd even groot fan van. Misschien is een ketjap marinade ook wel lekker, mmz.

Iemand tips?


Ik koop ze wel eens bij de ah, met honing-mosterd, verrotte lekker!


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 25-06-2010 17:49 by Vargen666 Profiel van Vargen666http://www.facebook.com/ultravargen

quote:
Op 25 juni 2010 17:42 schreef De Tegenpartij het volgende:
honing-mosterd


HM-saus, lekker ja. Beenham lang niet gehad.
Vanavond denk ik maar maaltijdsalade bij de Poes vandaan. Dat, of ik moet brocolli maken waar ik niet zo veel zin in heb.



Silence
Usericon van Silence
Posted 25-06-2010 19:08 by Silence Profiel van Silence

Uiteindelijk zo gedaan:

Meerde inkepingen gemaakt in de beenham, daar rozemarijn, oregano en dunne plakjes knoflook ingedaan. Boter in pan, dikkere stukjes knoflook in gefruit. Beenham dicht geschroeid, hele poos laten sudderen. Op het eind de knoflook er uitgevist, beetje rode wijn erbij + 3 uien. Op het eind de beenham eruit, heel klein beetje ketjap over de uitjes.

Het was in ieder geval heel lekker.


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 25-06-2010 19:47 by Vargen666 Profiel van Vargen666http://www.facebook.com/ultravargen



Damn... I... need... beenham now!



jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 25-06-2010 19:47 by jbassist Profiel van jbassist

Fuck yeah, cheapo tilapiafilet uit zak, daar wat olijfolie, dille, peper en citroengras/zout overheen.

Paar aardappeltjes gekookt en daarna opbakt, beetje uit mee bakken, wat assorted groente erbij, teentje knoflook voor de smaak.

Deze baas trok het mega goed voor een cheapo dumbass maaltijd haha


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Maledictus XVI
Usericon van Maledictus XVI
Posted 28-06-2010 20:16 by Maledictus XVI Profiel van Maledictus XVI

kent er iemand een goed recept om zelf choco te maken?


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen