![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Nee, hadden we niet. ![]() |
|
@ Dentz Nee, met opzet. [Dit bericht is gewijzigd door SQT op 19-04-2010 14:12] ![]() |
|
quote: Dat zijn de echten. ![]() ... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore. ![]() |
|
Pasta met zalm en broccoli is ook super lekker Gewoon pasta koken, broccoli bakken, de zalmreepjes er ook bij bakken, klein beetje creme fraiche en klaar! Vanavond: Aardappelgartin ovenschotel van knorr ![]() |
|
quote: Nee, helaas niet. Ben niet zo van de koude pasta. Toen meneer Mottighaerd nog avond dienst draaide kocht ik wel eens van die bakjes, maar at dan alleen de sla en niet de pasta ![]() Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. ![]() |
|
quote: Feta en olijven erin, eventueel de kip en mais weg. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke ![]() |
|
quote:In die bakjes vind ik het ook vies, en liet ik de pasta ook liggen, maar zelf gemaakt en vers vind ik het wel lekker. @ Panzerke: Ik houd niet zo van kaas/feta. ![]() ![]() |
|
Ow, zelfgemaakt heb ik nog nooit gedaan. Misschien van de zomer maar eens doen ![]() Ga trouwens aankomende week weer zelf soep maken, iig met gerookte kip, champignons en bosuitjes. De rest weet ik nog niet. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. ![]() |
|
Ook maar weer eens de Herman den Blijker uitgehangen, en even in de keuken rondgehangen, en dit kwam op m´n bord terecht,en later in de hongerige maag: Spaghetti bolognese ongv 350 gram gehakt (half om half) 1 zakje gehaktkruiden spaghetti 1 ei kant en klare tomaten/pasta saus (maakt niet zo uit welke) 1 courgette 1 grote ui (of 2 of 3 kleine) geraspte 30+ kaas Meng het gehakt met het ei en de kruiden en draai en balletjes van. Snijd de courgette in blokjes (van ongv 1cm). Snipper de ui. Bak de gehaktballetjes ongeveer 10 minuten tot ze bijna gaar zijn, gooi de ui er bij. Als de ui doorzichtig en geslonken is de courgette er bij doen en bak nog 7 minuten. Kook ondertussen de pasta. Doe de saus bij de gehaktballetjes en laat opwarmen in 5 minuten op laag vuur. Opscheppen en kaas er over strooien! [Dit bericht is gewijzigd door Crypt_666 op 23-04-2010 21:16] Evil Dick ![]() |
|
En dan je pik erin stoppen? ![]() |
|
quote:Nee die stop ik liever in de reet van lekkere jonge knulletjes. [Dit bericht is gewijzigd door Crypt_666 op 23-04-2010 21:18] Evil Dick ![]() |
|
quote: Geboortedatum: Woensdag 14 Februari 1990 Jong genoeg? ![]() |
|
Ik sta al voorover, kom er maar in. ![]() |
|
quote:Goed te doen! en lamme klote pc...maandag eerst een nieuwe eisen. Evil Dick ![]() |
|
quote:Ben je nog maagd van achter? Dan vind ik het extra lekker. Evil Dick ![]() |
|
Pasta-salade was een succes! Pasta gekookt, niks bijzonder, beetje zout en olie bij. Toen uitjes gesnipperd, flinke tomaat klein gesneden, teen knoflook geperst en met 2 eetlepels groene pesto gemengd + wat verse basilicum. Dat in een pannetje gooien, even kort bakken. Toen van die magere kipreepjes(hamreepjes kan ook) erbij, even roeren en warm laten worden. Pasta is ondertussen afgekoeld, hier gooi je wat olie overheen om het het zacht en net te houden. Vervolgens mais, paprikastukjes, sla door heen, daarna de warme prut (die moet wel lauw zijn), flink roeren: smullen maar! Volgende keer ook zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes erdoor. ![]() ![]() |
|
Zongedroogde tomaat erdoor lijkt me een erg slecht plan. Veel te overheersend t.o.v. de rest. Ik gebruik zongedroogde tomaten alleen maar in tapenade enzo, niet zo los. ![]() |
|
Ook niet als je 'm flink zou versnipperen? Misschien kan ik i.p.v. dat ook een keer rode pesto proberen. Was de eerste keer dat ik 't zo maakte, maar was best lekker. ![]() |
|
Als je 'm flink versnippert ben je die 'rozijnachtige' smaak ook kwijt denk ik. Doe dan gewoon rozijnen erdoorheen. Gebeurt ook vaak, maar scheelt je snijden. ![]() [Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 23-04-2010 22:36] ![]() |
|
quote:Ik vind mayonaise met een paar geperste tenen knoflook erdoor altijd lekker als dressing in pastasalade, met wat peper en zout. En dan met gerookte kip. Kappertjes erin is ook lekker. En qua groente kan je gewoon diezelfde doen als die van jou, maar dan zou ik de pesto eruit laten, anders wordt het een teveel aan smaken. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. ![]() |
|
quote: Kappertjes... ![]() Helemaal van genezen sinds ik in een hotel in Brussel een filet americain-steak heb gegeten, helemaal volgepropt met kappertjes. ![]() |
|
quote: ![]() Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. ![]() |
|
Het zat erin, erop, eronder, erdoorheen, ernaast en erbij. Ik had honger en heb m'n best gedaan, maar schuif ze nu altijd aan de kant. ![]() |
|
quote:Zonde van die steak dan. Sowieso smaakt een steak het beste als je goed vlees hebt, met alleen peper en zout. Ik snap die combinatie met filet americain al niet. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. ![]() |
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |