IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten en of koken [deel 2] Vorige pagina | Volgende pagina
mental.
Usericon van mental.
Posted 31-01-2010 19:55 by mental. Profiel van mental.

Niks mis met hollands voer.

[Dit bericht is gewijzigd door mental. op 31-01-2010 19:55]


Jelle
Usericon van Jelle
Posted 31-01-2010 19:56 by Jelle Profiel van Jelle

quote:
Op 30 januari 2010 16:40 schreef Hagal het volgende:
Vandaag deze gebakken voor morgen, kan geen taart meer zien


Niet flauw bedoeld hoor, maar is er iets aan 'gebakken'?
Ziet er fancy uit, dat zeker.

[Dit bericht is gewijzigd door Jelle op 31-01-2010 19:58]


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 31-01-2010 19:57 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Wil je iets zeggen?


Je moeder.


mental.
Usericon van mental.
Posted 31-01-2010 19:58 by mental. Profiel van mental.

vroeg ik me ook al af hehe.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 31-01-2010 20:25 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 30 januari 2010 16:40 schreef Hagal het volgende:




Wie is deze Pokémon??


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 31-01-2010 20:37 by M. Profiel van M.

quote:
Op 31 januari 2010 19:42 schreef Snaack het volgende:
Vlees:
* runderlappen in stukken snijden en insmeren met peper, zout en mosterd.
* vlees aanbraden
* rode wijn erbij zodat het het vlees helemaal bedekt
* halve bol knoflook (tenen geplet), wat laurierblad, kruidnagels en een blikje tomatenpuree erbij

Moet je eens "zuurvlees" maken, da's helemaal een hit. Sucadelappen (of runderbraadlappen of zo) een dag van tevoren in 1-op-1 water/azijn marineren + laurierblad en jeneverbes, dag later eruit halen (marinade bewaren). Aanbakken, marinade er weer bij, er gaat ook heel veel flink aangebakken ui bij, appelstroop, bruine suiker, kruidnagel etc. uren laten sudderen, op een gegeven moment ontbijtkoek erbij en nog meer laten sudderen. Ik weet het exacte recept niet meer, hier is een goede:

http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm

Resultaat is zeer aromatisch vlees in een heerlijke zoetzure saus, echt bijzonder. Lekker met zelfgebakken frieten of aardappelpuree, rode kool en spruitjes.

Moet ik weer eens doen!

quote:

Peertjes:
* Stoofpeertjes schillen, halveren, klokhuis eruit halen
* in een pan doen met naar smaak suiker, kruidnagel en kaneelstokjes
* rode wijn erbij zodat deze de peertjes helemaal bedekt

Na 2 uur pruttelen zijn de peertjes helemaal zacht en rood. De volgende keer doe ik er denk wat vanille bij.


Die heb ik van het weekend ook gemaakt, maar dan gestoofd in witte wijn. Samen met vanillestokje idd, steranijs, kaneelstokjes, zoethout, speculaaskruiden, korianderzaad en wat rode pepers. Heerlijke siroop, mierzoet en toch erg pittig. Geserveerd met slagroomijs.



Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 31-01-2010 21:06 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 31 januari 2010 20:37 schreef M. het volgende:
Moet je eens "zuurvlees" maken, da's helemaal een hit. Sucadelappen (of runderbraadlappen of zo) een dag van tevoren in 1-op-1 water/azijn marineren + laurierblad en jeneverbes, dag later eruit halen (marinade bewaren). Aanbakken, marinade er weer bij, er gaat ook heel veel flink aangebakken ui bij, appelstroop, bruine suiker, kruidnagel etc. uren laten sudderen, op een gegeven moment ontbijtkoek erbij en nog meer laten sudderen. Ik weet het exacte recept niet meer, hier is een goede:

http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm

Resultaat is zeer aromatisch vlees in een heerlijke zoetzure saus, echt bijzonder. Lekker met zelfgebakken frieten



patatje stoofvlees?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 01-02-2010 0:13 by Hagal Profiel van Hagal

quote:
Op 31 januari 2010 19:56 schreef Jelle het volgende:
Niet flauw bedoeld hoor, maar is er iets aan 'gebakken'?
Ziet er fancy uit, dat zeker.


de biscuits erin zijn gebakken maar idd het is meer boetseren en bekleden


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


El Kapitån Oscuro
Usericon van El Kapitån Oscuro
Posted 01-02-2010 8:12 by El Kapitån Oscuro Profiel van El Kapitån Oscuro

quote:
Op 31 januari 2010 20:37 schreef M. het volgende:

Resultaat is zeer aromatisch vlees in een heerlijke zoetzure saus, echt bijzonder. Lekker met zelfgebakken frieten of aardappelpuree, rode kool en spruitjes.




Soort van Hachee?


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 01-02-2010 8:26 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Op 31 januari 2010 20:37 schreef M. het volgende:
Moet je eens "zuurvlees" maken, da's helemaal een hit.
Dat is typisch Limbourghs geloof ik. Tering lekker.

Gisteren dood ordinaire macaroni carbonara. Met een shitload gekruid gehakt en uitgebakken spekjes. Goed te doen.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 01-02-2010 9:16 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Gisteren uit eten geweest in dit restaurant:

http://www.dedikkemik.nl/

Was erg lekker en goed eten. Ik stond nog even met de kok te praten en vertelde dat ik zelf ook graag kook. Toen nodigde hij me uit om een keer een dagje mee te draaien in de keuken. Binnenkort eens doen, lijkt me erg gaaf.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 01-02-2010 18:39 by Lionheart Profiel van Lionheart

Als afwashulp?


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 01-02-2010 18:49 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Uhu.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 01-02-2010 19:49 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 31 januari 2010 20:37 schreef M. het volgende:
Moet je eens "zuurvlees" maken, da's helemaal een hit. Sucadelappen (of runderbraadlappen of zo) een dag van tevoren in 1-op-1 water/azijn marineren + laurierblad en jeneverbes, dag later eruit halen (marinade bewaren). Aanbakken, marinade er weer bij, er gaat ook heel veel flink aangebakken ui bij, appelstroop, bruine suiker, kruidnagel etc. uren laten sudderen, op een gegeven moment ontbijtkoek erbij en nog meer laten sudderen. Ik weet het exacte recept niet meer, hier is een goede:

http://www.dekooktips.com/recepten/zuur-vl.htm

Resultaat is zeer aromatisch vlees in een heerlijke zoetzure saus, echt bijzonder. Lekker met zelfgebakken frieten of aardappelpuree, rode kool en spruitjes.

Moet ik weer eens doen!


Vd week maar eens proberen. Zaterdag ofzo. Kan ik het zondag opeten.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 01-02-2010 21:47 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

Eigenlijk maak je zoervleis wel met paardenvlees. Mijn oma heeft er een geniaal recept voor, als ik haar weer eens zie zal ik er naar vragen.

Ik heb onder de noemer 'winterkost' vandaag een koolraap/spruiten stamppot gemaakt, erg lekker.



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 01-02-2010 23:11 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Paardenvlees, daar kan ik wel inkomen. Eens kijken of de scharrelslager dat heeft.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Silence
Usericon van Silence
Posted 05-02-2010 18:12 by Silence Profiel van Silence

Binnenkort op de verjaardag van deheer MH maar eens hapjes maken, ik hou daar van.

Zat te denken aan:
- Gevulde eieren met pestovulling.
- Kaas met zilveruitjes/olijven.
- Wraps met roomkaas, zalm en pijnboompitjes
- Stokbrood met knoflooksaus, kruidenboter, kipkerrie salade en komkommer salade.
- Gehaktballetjes met sausjes(mildtomatenchili & pittigsambalchili)
- Gekruide kip met knoflook mayonaise of pesto-iets.
- Vruchtenpunch
- En iets van Komkommer of meloen met ham.

Nu nog kijken of hij het er mee eens in


[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 05-02-2010 18:13]


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 05-02-2010 20:45 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Klinkt erg goed!


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Silence
Usericon van Silence
Posted 05-02-2010 20:53 by Silence Profiel van Silence

Komen ook nog gevulde pepertjes bij, met geitenkaas & met gehakt.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 05-02-2010 20:55 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Haha, las ik toch echt eerst "gevulde PEERTJES"
Had al zoiets van: Euhhh, aparte combo


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Silence
Usericon van Silence
Posted 05-02-2010 20:57 by Silence Profiel van Silence

Handig, ik lees ook vaak van die rare dingen.
Peertjes met gehakt lijkt me niet wat, hehe.

Even off topic: We moeten binnenkort weer eens bijkletsen


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 05-02-2010 22:47 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Aight, de storm is wat aan het luwen, dus zal binnenkort msn eens aanslingeren


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Silence
Usericon van Silence
Posted 06-02-2010 18:31 by Silence Profiel van Silence

- Gehaktballetjes(gehakt met knoflook, uitje, eitje, paprikapoeder, snufje peper/zout, een rood pepertje, ketjap, sambal).
- Garnalen gebakken in olie met gefruit uitje, knoflook en rood pepertje.
- Paprika, kort opgebakken.
- Vers stokbrood in stukken gesneden.

Geserveerd met een zoetig chilisausje, een pittig pepersausje, een pittig knoflookkruidensausje & zoetzurig kerrieyoghurtbieslook sausje.

Dippen maar!


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 06-02-2010 18:35 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ja dat klink ok!


signature


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 06-02-2010 19:29 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Op 6 februari 2010 18:31 schreef Silence het volgende:
- Gehaktballetjes(gehakt met knoflook, uitje, eitje, paprikapoeder, snufje peper/zout, een rood pepertje, ketjap, sambal).
- Garnalen gebakken in olie met gefruit uitje, knoflook en rood pepertje.
- Paprika, kort opgebakken.
- Vers stokbrood in stukken gesneden.

Geserveerd met een zoetig chilisausje, een pittig pepersausje, een pittig knoflookkruidensausje & zoetzurig kerrieyoghurtbieslook sausje.

Dippen maar!

Ik wil jou niet meer kussen.

Veels te pauper voor dit topic eigenlijk maar morgen frietjes van Stuff [ja zo heet die tent]. Ze doen niet onder voor higj quality belgische frieten.
Helemaal feest daar is de boerenfriet, dat is met spekjes, uitjes en champignons.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen