|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Klinkt sexy. |
|
Klinkt best lekker hoor. |
|
Na heel lange tijd het toch maar eens aangedurfd om naar binnen te gaan bij wok 2 go in Utrecht. Damn, dat hadden we eerder moeten doe. Wokki™ MASALA CHICKEN: Kipfilet met pittige aromatische kerriesaus uit Kashmir en dat dan met noedels. Damn, briljant spul!!! http://www.woktogo.nl/ En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: En ook goed gelukt! Ik ben normaal altijd hulpkok, nu voor het eerst hoofdkok, dus dat is toch wel spannend, of er wel mensen komen eten. Het zat helemaal vol en iedereen vond het lekker |
|
Mooi zo! Lijkt me ook nog wel eens leuk om te doen, voor grote groep koken. |
|
bloemkoolsoep gemaak hiero. Ik had 2 bloemkolen in stukjes gesneden, in een klein laagje water zacht laten koken met een boullionblokje erin. Als de bloemkool zacht is de staafmixer alles tot een gladde soep maken, wat room en melk toevoegen tot het echt een soep wordt, kruiden (nootmuskaat oid) toevoegen naar smaak en tada. Super eenvoudig. Met gebakken spekjes erin was ook lekker. Heb overigens wel een aantal bloemkoolroosjes ernaast gekookt zodat je er die achteraf in kan doen. valt ook prima te doen met broccoli bv. Pesto brood. gewoon witbrooddeeg maken laten rijzen, voor je het deeg moet vormen, uitrollen tot een lange lap over die lap (uiteraard zelfgemaakte) pesto smeren. Lap brooddeeg losjes oprollen. In een cakevorm leggen met de naad aan de onderkant en verder weer de opschriften volgen van het brood. Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Ik ben benieuwder naar het recept van die zelfgemaakte pesto. |
|
ik heb eigenlijk deze van google afgeplukt. Ingredienten 75 gr flIngesneden basilicum 2 eetlepels pijnboompitten 50 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 3 fijngesneden teentjes knoflook 6 eetlepels olijfolie alles met een staafmixer en hoppa! Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Wil binnenkrot zelf ook maar een keer pesto maken namelijk, heb ik ieder geval een basis . Wil proberen meerder varianten te maken. |
|
Je kan er wel alles ingooien wat je lekker lijkt. Gedroogde tomaten, cashewnootjes, ik las over pistache ect ect. Ik ben opzoek naar een beschuit recept. 1 waar je geen beschuit gele voor nodig bent. Ik kan dus niets vinden. Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
quote: haha, dappere Wim! iedere keer als ik in Utrecht kom spring ik ff binnen daar hoor(om wat te eten natuurlijk ). Of ik ga naar dat een kraampje vlak bij Broese kemink(of hoe je het ook moge schrijven) voor een lekker broodje met garanalen! |
|
quote: Hier is de Teriyaki Chicken altijd favoriet! Erg goed te doen ja! Goeie porties ook. |
|
Ik zweer bij afhaal wok, leefde ik zo'n beetje op toen ik nog midden in de stad woonde.. Vanavond maar eens oldskool gebakken aardappeltjes met sla en kip. |
|
Woktogo zit ook in Den Bosch. Toch eens een keertje binnenvallen als ik in de buurt ben... |
|
Ook in A'dam. Erg goed te doen inderdaad. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Die in Eindhoven, dicht bij de Effenaar: |
|
quote:Niet te hard vallen dan, stel je voor dat je op je mond valt, kun je niet eens meer eten,joh. Evil Dick |
|
quote:hmmm lekker.. Gebakken aardappeltjes met sla. Ik mis de botersla. Die hebben ze hier niet. ff kijken of ik die zelf kan kweken. Moet misschien wel lukken met ons afgeschermde balkon. Ik wok het liefst zelf. Wat worteltjes in dunne lange reepjes snijden, wat broccoli roosjes wokken, rijst en kip gemarineerd in oestersaus. Super snel en lekker Vanavond maar eens taco van vanalles er in er naast en er op Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
quote: Ik zou zelf de knoflook weglaten. Ik hou niet zo van die "hartige" pesto met knoflook, zongedroogde tomaten etc. Krijg opeens een idee, misschien straks zelf pesto maken bij mijn verse pasta met zelfgemaakte bolognese (staat al sinds een uur of een te pruttelen), beetje bruschetta's vooraf (geroosterd brood inwrijven met knoflook en dan wat gegrilde courgette erop, wat olijfolie, rucola, prosciutto ). Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Zelf pasta gemaakt? Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
hmm ik vind de knoflook wel iets pittigs toevoegen. Maar dat ligt er ook maar net aan wat voor toon het moet geven aan het eten. Ik minder regelmatig wel wat met de knoflook. Er staat nu overigens een ontbijtkoek in de oven. Een nieuw recept aan het uitproberen omdat ik de oude niet kan terug vinden. Ik heb deze gebruikt http://www.bigoven.com/177417-Ontbijtkoek-recipe.html aangezien we hier geen zelfrijzendbakmeel hebben en ook geen koekkruiden. Heb er wel denk ik een dubbele dosis melk ingedaan want ik vind een te harde ontbijtkoek niet te kanen en heb het advies van 10mg gist opgevolgd. Ook heb ik 300 gram volkorenbloem (wat niet grof lijkt) en 75gram gewone bloem gedaan. Ben benieuwd wat het gaat worden. Stond niet bij hoe en waar in de oven. maar van het vorige recept weet ik nog dat het onder in de oven moest en het eerste uur een velletje bakpapier er overheen. Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Volgens is mij is het eten en drinken wel afzien daar in het hode noorden. Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
hehe ja, veel dingen waar je zo aangewend bent heb je hier niet. Maar Nederlanders zijn een heel creatief volkje En ik vind het zelf wel leuk om alles vanaf de bodem te maken. Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Is ook leuk en vaak lekkerder. Geeft iig meer voldoening. Maar duurt wel vaak wat lang. Wel leuk voor in de weekenden. Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |