![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Vanavond salade met stukjes kaas, tomaat, gekookt ei, ui, dressing en reepjes gemarineerde biefstuk. Daarbij een stokbroodje met kruidenboter. ![]() |
|
quote: Is wel heel erg lekker. De pasta zelf krijgt veel meer smaak. En zo moeilijk is het ook niet, het kost alleen meer tijd. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. ![]() |
|
Zalmfilet, langzaam gegrild met verse rozemarijn uit de tuin, geplette knoflook en een uitje. Besprenkeld met zeezout, platgeslagen peperkorrels en olijfolie. Kon best ![]() "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) ![]() |
|
Hoe laat kan ik aanschuiven? ![]() ![]() |
|
quote: Niet te moeilijk is vaak het lekkerst! ![]() spelfout weggehaald... ![]() |
|
quote: ![]() ![]() ![]() |
|
quote: Ja, we zijn hier niet van die helden qua eten, hehe. Morgen gaan we weer, dan wil ik de beef versie proberen. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. ![]() |
|
quote: Paar dagen geleden was er nog iemand die zei dat je er van die stroeve tanden van krijgt, dat klopt het is nogal zuur (oxaalzuur). Om dit te verhelpen kun je bij het koken een beetje krijt er bij doen. ![]() |
|
Gister heb ik zelf (mbv Bertolli) lekkere pastasaus gemaakt. 2 personen: 200 gram pasta voor de saus: 1 pot Bertolli pastasaus 'zongedrogen tomaten & organo'. 150 gram prei in ringen 250 gram garnalen. Was best lekker en voor herhaling vatbaar. euu? ![]() |
|
quote: Jaja, zelf gemaakt. Was weer bijzonder lekker. De Bolognese gemaakt naar de richtlijnen die ik hier een keer vond: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.5recept.htm Hij stond vanaf een uur of een te pruttelen en werd om iets van half negen genuttigd. Niks geen kruiden maar toch een geweldige geconcentreerde smaak ![]() Met het voorgerecht had ik een beetje "geëxperimenteerd", niet heel onconventioneel maar voor mij wel nieuw: ik heb wat ciabatta's gebakken, die in dwarse plakjes gesneden en die plakjes dan weer op de grillpan gegrilld. Die plakjes heb ik vervolgens ingewreven met knoflook. Het idee was dan dat je een beetje olijfolie over die plakjes goot en verder zelf mocht kiezen uit: rucola, zelfgemaakte verse pesto (zonder knoflook, die zat al op het brood ![]() Viel in goede smaak en ik vond het zelf ook lekker ![]() Fickt nicht mit dem Raketemensch!! ![]() |
|
Ik heb echt de schurft aan koken en ik kan het ook echt voor geen ene meter. Daarom eet ik minstens 4 keer in week pasta. Snel, lekker en je kan het moeilijk verkloten. american psycho ![]() |
|
quote: Hey, bedankt, dit ga ik binnenkort eens proberen. ![]() ![]() |
|
Kennen jullie ook piadina? Is een kruising tussen een matze en een pannenkoek. Zijn erg lekker, en je kan zelf bepalen wat je er opneemt. http://www.kookstudio25.nl/recepten/Piadina.pdf ![]() |
|
Over koken gesproken, wie kijkt er kookprogramma's? Zelf kijk ik graag naar "wie is de chef" "over de kook" en "the taste of life". spelfout weggehaald... ![]() |
|
Die eerste 2 kijk ik ook. Eerst ook nog Masterchef en Ready, steady, cook! Heel soms eerst ook Hells Kitchen. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. ![]() |
|
net verse eiersalade gemaakt. 3 el mayonayse 2 el yoghurt 1 tl kerriepoeder 1 tl mosterd goed door elkaar mengen. Vervolgens 2 lenteuitjes in kleine ringetjes en roer dat erdoor heen. Ondertussen 4 eitjes hardkoken. Als ze klaar zijn goed af laten koelen en in kleine stukjes snijden. Meng dit door het sausje en zet het dan een half uurtje in de koelkast. lekker op de boterham, en je maakt het in 20 minuutjes (buiten het afkoelen dan.) heerlijk! ![]() "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." ![]() |
|
oh, een paar lapjes ham klein snijden en erin mikken is ook heerlijk. ![]() ik snap niet hoe iemand koken niet leuk kan vinden. lekker knoeien en zelf iets lekkers in elkaar flansen ^^ "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." ![]() |
|
quote: ![]() Jambalaya staat voor ergens deze week op het menu. Lang geleden dat ik dat gemaakt heb en vond gister het recept weer. ![]() |
|
Ben nu bezig quiche te maken met eigen gemaakt deeg ipv bladerdeeg uit een pakje. Bloem Zachte boter 2 Eieren Geen idee of het gaat lukken, maar dit gaat er in: Magere uitgebakken spekjes Hamreepjes Fijn gesneden champignons Demi- creme fraiche Eieren Geraspte kaas Peper Met daarbij een lichte salade van komkommer, tomaat en paprika Deeg staat nu te rusten in de koelkast, dus zo de rest eens even fixen. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. ![]() |
|
Nu: risotto met spinazie, pesto en zalm ![]() ![]() |
|
Even een pizza pullen. ![]() |
|
Hier borrelt bouillon voor groentesoep ![]() ...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light... ![]() |
|
quote: Mjamjam. Ik ga zo maar wat bestellen denk ik. ![]() |
|
quote:En smaakte prima ![]() ![]() |
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |