|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Bij goed eten en of koken hoort ook een goede wijn toch? http://www.jeanbergerwijn.nl/index.php [Dit bericht is gewijzigd door MR. N op 19-01-2010 18:31] Boeiender |
|
quote: Paps van vriendinnetje ofzo? |
|
quote: Paps en broeder. De site is net online, dus een beetje spammen mag wel toch? Verder word er hier zometeen iets gedaan met zalm, weet verder niet wat, hehehe. Boeiender |
|
quote: Klinkt goed, maar fritessticks? Die chips bedoel je? Die meuk is loeizout! Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
quote: Ziet er goed uit. Maar de Petrus uit 1995 is m.i. iets te duur. Op wine-searcher zie ik ze voor ruim €700 minder: http://www.wine-searcher.com/find/ch+petrus/1995 KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
quote: Ja die chips ja en valt wel mee met zoutheid (is het makkelijkst). Je kunt natuurlijk ook aardappels in stukkies snijden zoals die chips en deze vooraf frituren. |
|
Chili-ketjap-sambal gehaktballetjes Gehakt met uitje, broodkruum, knoflookteentje, peper, zout en bieslook. Goed kneden, daarna lepel sambal en beetje ketjap er doorheen roeren. Even laten trekken, en balletjes rollen! Normaal zou ik er ook een eitje in doen, maar hadden we niet in huis. Daarna in pan met beetje olijfolie, toen ze bijna klaar waren flink wat chilisaus, lepel sambal & scheutje ketjap in de pan gedaan. Lekker laten sudderen voor paar minuutjes, balletjes in schaaltje, saus er over heen. Klaar! |
|
eten! signature |
|
quote: Satan's balletjes? |
|
kent er iemand een goe restaurant in de buurt van laarne of merelbeke? |
|
quote:Eerder het zoontje van satan, qua scherpte viel het mee. Volgende keer wat verse gehakte peperstukjes in gooien of flakes, èm kiek'n. |
|
quote: Chez Alfvoet signature |
|
in merelbeke zijn er een paar lekkere Italianen tussen de twee ronde punten, niet ver van de brug signature |
|
quote: Lekkere Italianen met ronde punten he? [Dit bericht is gewijzigd door FireFox op 29-01-2010 23:20] Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist. |
|
ja, Belgisch voor "pizza's" signature |
|
quote: Ahhh okay. edit: Eigenlijk heb ik hier niets te zoeken, mijn kookkunsten zijn uiterst spartaans. (ter illustratie, mijn kruidenrekje bevat alleen zout en peper) [Dit bericht is gewijzigd door FireFox op 29-01-2010 23:25] Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist. |
|
Tsssss. Dat is wel erg slecht. Ik heb denk ik wel zo'n 20 potjes en dingen met kruiden staan. Naast de zout en de peper, that is. Maak je nooit iets van een recept ofzo? Edit. Nee, geen 20, veel meer, bedenk ik me nu. Apart staan nog tig bakjes en dingetjes met kruiden van de toko. [Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 29-01-2010 23:28] En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: Niet echt nee... ik heb echt zo'n bloedhekel aan koken. Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist. |
|
Morgen met een man of 10 barbecueen @ mijn casa. Lang geleden dat ik voor zo'n groep het eten heb verzorgd. Ik ga in ieder geval 3 soorten hamburgers zelf maken: - een Marokkaans getinte, ik denk aan gehakt met gember, korianderzaad en stukjes olijf - een Mexicaan-achtige, met vers korianderblad, tabasco, mais en paprika - een Indische, met VEUL pepertjes en all-out specerijen, komijn, mosterdzaad, gember, nootmuskaat, koriander, zwarte peper, kruidnagel etc. Ik denk ook dat ik karbonaadjes in een diabolische marinade maak (mss op cognac-basis, nog even kijken). Ik ga ook saucijsjes marineren en met kipsateh moet ook nog iets mogelijk zijn. Als ik morgen stoofpeertjes kan krijgen serveer ik ook nog een briljant nagerecht, siroop op basis van witte wijn, rode peper (uiteraard), zoethout, kaneel, verse koriander en speculaaskruiden. Die is lekker, met oud en nieuw al een keer gemaakt, niet te geloven. Voorpret Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Hehe, we hebben hier nog niet zo veel. Eerst alleen de standaard: Zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder en oregano. Laatst nog 5 meegenomen van ouderlijk huis, die er toch niks mee doen. En ook nog 5 bijgekocht. Langzaamaan komen we er wel! Ben gek op met kruiden kloten. |
|
Joh! Ik ben de kok hiero in huis en vind het juist erg leuk. Beetje rommelen, beetje dit, beetje dat. En proberen, hè. Ik knip vaak recepten uit de allerhande (ah) en probeer die dan en de volgende keer dat ik iets maak, probeer ik het recept te verbeteren. Tis maar heel weinig voor gekomen dat het echt niet te vreten was, hehe. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Precies, recepten zijn er om aan te passen. Of ik combineer meerdere, en altijd een vleugje eigen inbreng. Heerlijk, dat aankloten. En heb ik ook nog iemand die de rotzooi achter m'n reet opruimt. |
|
Als het helpt om er toch een beetje bij te horen, ik eet wel graag goed gekookt eten. Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist. |
|
Ik krijg opeens een briljant idee, ik zet gewoon de vleeschmengsels neer en laat mensen zelf burgers in hun eigen vormpjes maken. Om de een of andere reden denk ik dat er morgen nogal veel swastika-burgers genuttigd zullen worden. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: Ah, een echte nederlander. Alles KAPOT koken. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Volgende pagina |