|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Eindelijk! "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
Zo moeilijk was het toch niet? Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Leek me ook niet. Getrol. "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
Is dat net zoiets als een smulrol? Geen idee wat er nou te smullen is aan een smulrol btw. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
lol@rol "Hij bestaat uit een staafvormig gevouwen flens, gevuld met een gekruid mengsel van vlees- en groenteblokjes dat voornamelijk bestaat uit wortel." Ik heb hem ooit wel eens ergens besteld, maar was geen succes. "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
Ik wil kebab gaan maken van lamsvlees. Nek of schouder is prima, maar hoe noemt met een stuk vlees wat van de nek/schouder komt? Ik zie bij de AH een lamsbout liggen, waar (in het lichaam van een lam) komt die vandaan? |
|
Oooow, die spiesjes bedoel je? "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
Nee, voor op een turks brood. Met saus en groenten. |
|
Heb je zo'n ding dan? Ik heb ooit zelf gyros geprobeerd te snijden en dat is eigenlijk niet te doen zonder zo'n spies en zo'n electrisch snij ding. Dit:zo’n lekkere krokante bruine buitenkant kan grillen, iets dat normaal bij de Griek verkregen wordt door telkens wanneer het vlees bruin is het er af te snijden. [Dit bericht is gewijzigd door F.Jacobse op 01-05-2020 14:29] "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: https://www.dekeyzer-ossaer.be/pages/nl/2018/04/12/lamsvlees-is-veel-meer-dan-een-lamskroon-alleen/ http://slagerijlotgering.nl/ons-vlees/waar-zit-wat/ [Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 01-05-2020 15:51] Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
quote: Voor zoiets ga je toch gewoon naar een turkse slager en niet naar AH? Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
@Wim: Kebab is perzisch [?] voor gebakken/gebraden vlees (lam, kalf of kip). Op de spies is het een shish kebab, wat jij laat zien is döner kebab. quote:Thanks. @XXL: die hebben geen online assortiment waar je rustig doorheen kan scrollen. |
|
Mijn perzisch?!?! Is nog bedenkelijker, hehe. Ik wist dit niet. "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
Binnenkort een nieuwe keuken, en daarbij wordt het blad met 5CM verhoogd ten opzichte van het vorige. Maar dat is niet genoeg. Vooral tijdens het afwassen en massa's groenten snijden ga ik dood van de rugpijn. Daarom ben ik aan het kijken voor een hakblok. Iemand ervaringen met een hakblok of anderzijds tijdelijke verhoging voor mensen die wat langer zijn. |
|
Ik leg de snijplank sowieso altijd op het gas. Scheelt toch weer een paar cm en die maken verbazingwekkend veel verschil. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Gefeliciteerd met je keuken, mooi dat het gelukt is. De kastjes onder staan vaak op dit soort stelpootjes. Je zou kunnen vragen of ze die tot de max uitdraaien voordat ze het blad en dergelijke plaatsen. Heb je er zo weer 5 a 10 cm bij. ... hoe de hazen lopen ... |
|
quote: Is een bamboe snijplank iets? Wel de portemeniks trekken. https://www.kitchenandmore.nl/snijplank-bamboe-36x26x6-cosy-trendy Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Ik zat zelf al aan zoiets te denken: https://www.hakblokken.nl/hakblok-Copenhagen-60X60X10CM/ Vooral omdat die loodzwaar is en dus never nooit niet verschuift. Wel een ander merk, 200 euries is me wat te gortig. quote:Dit is te permanent. Ik heb kleine vrienden, en die wil ik nog wel eens de afwas laten doen. |
|
Misschien dat kunststof beter is dan zo'n houten hakblok, want die schijnen niet van water te houden. |
|
quote: Geloof het of niet, maar hout is daarentegen antibacterieel en kunststof niet. Althans, wat ik mij kan herinneren van lang geleden gelezen te hebben, op microscopisch niveau, maken houtvezels de membranen van bacteriën kapot terwijl de meskerven (is that a word?) in kunststof bacteriën juist een happy breeding place bieden. Als de hoge prijs voor zo'n bamboe blok jou teveel is, waarom niet bij de Action een dozijn van die cheapo snijplanken kopen en ze met houtlijm en 2 à 4 klemmen boven op elkaar stapelen? [Dit bericht is gewijzigd door MBMarduk2 op 27-05-2020 8:14] |
|
De bedoeling was om uiteindelijk (voor snijwerk) alsnog een kunststof snijplank op het hakblok te leggen. Tien x een snijplank is qua gewicht veel te licht en gaat schuiven wat enorm irritant is. |
|
Ik heb een hakblok van bamboe, dat is een fijn ding. Kostte iets van 70 euro geloof ik. De mijne is 6 cm hoog en weegt kilo's. Ik heb nog steeds de neiging om dat ding op te tillen om even een uitje in de pan te vegen, maar dat moet je dus echt niet doen. |
|
Wat zijn de overige afmetingen van dat blok? [Dit bericht is gewijzigd door Slegthyd op 27-05-2020 9:25] |
|
45x35. Best massive. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |