IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken zonder Kvelgeest (eten en /of koken 4) Vorige pagina | Volgende pagina
bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-11-2017 22:55 by bastianus Profiel van bastianus

Ras al hanout gaat ook altijd goed met pompoen, vind ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Tommeh
Maniak
Usericon van Tommeh
Posted 22-01-2018 6:19 by Tommeh Profiel van Tommeh

Kilo kipgyros in de aanbieding bij de Aldi [totaal onbekend met het vlees daar]. Ben altijd heel erg bang dat je er een kilo ingooit, en uiteindelijk 600 gram uit haalt.


Het is best interessant om een kijkje te krijgen in het gevoelsleven van een psychiatrisch patiënt. Krijg ik toch nog iets terug voor het belastinggeld dat aan zo'n kansloos geval wordt gespendeerd.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 22-01-2018 8:54 by bastianus Profiel van bastianus

Gisteren voorgekruide aardappels gebakken. Dat was de laatste keer. Tering, wat een hap zout in de bek.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 22-01-2018 9:40 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ik eet al n flinke tijd zoutloos (althans geen zout of sojasaus etc toegevoegd) dan wel met heel weinig zout toegevoegd, als je dan wel eens in n Chinees restaurant eet, of iets voorverpakts pfffff niet normaal meer man. Gelukkig komt t zelden voor. Probeer ons dochtertje ook zo vrij mogelijk te waren van zout te rommel



Deceptikoen
Usericon van Deceptikoen
Posted 22-01-2018 10:05 by Deceptikoen Profiel van Deceptikoen

quote:
Op 22 januari 2018 6:19 schreef Tommeh het volgende:
Kilo kipgyros in de aanbieding bij de Aldi [totaal onbekend met het vlees daar]. Ben altijd heel erg bang dat je er een kilo ingooit, en uiteindelijk 600 gram uit haalt.

Valt wel mee hoor. Wel tussendoor even een keer het vocht afgieten. Althans, dat doe ik.

Dalijk eens bedenken wat ik straks ga koken.


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 22-01-2018 11:33 by faalhaas Profiel van faalhaas

quote:
Op 22 januari 2018 10:05 schreef Deceptikoen het volgende:
Valt wel mee hoor. Wel tussendoor even een keer het vocht afgieten. Althans, dat doe ik.


Dan is het dus volgespoten met water om meer gewicht te krijgen.


... hoe de hazen lopen ...


Snaack
Opperübersuperterror eindbaassauce
Usericon van Snaack
Posted 22-01-2018 11:38 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 22 januari 2018 11:33 schreef faalhaas het volgende:
Dan is het dus volgespoten met water om meer gewicht te krijgen.


Precies.

Kortom, het lijkt goedkoop maar is het niet.


Maak er een foto van en stuur hem op naar Mallorca


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 22-01-2018 12:07 by faalhaas Profiel van faalhaas

Snaack let op de kleintjes.


... hoe de hazen lopen ...


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 22-01-2018 12:49 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Ik kan anders prima voor mezelf opkomen!




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 22-01-2018 12:51 by faalhaas Profiel van faalhaas

Hee een boze Wim, dat we dat nog eens mee mogen maken.


... hoe de hazen lopen ...


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 22-01-2018 12:52 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Was maar slap gelul. Ik ben niet zo gauw boos.




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 22-01-2018 12:59 by faalhaas Profiel van faalhaas

Ik had vroeger nog wel eens een uitspattinkje.. maar over het algemeen ook niet meer, goed kunnen relativeren helpt.



[Dit bericht is gewijzigd door faalhaas op 22-01-2018 13:55]


... hoe de hazen lopen ...


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 22-01-2018 13:45 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Psies. Zonde van je energie, koken van woede.




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


Snaack
Opperübersuperterror eindbaassauce
Usericon van Snaack
Posted 22-01-2018 14:25 by Snaack Profiel van Snaack

LEUGENS

BEKKEN DICHT!!



Maak er een foto van en stuur hem op naar Mallorca


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 22-01-2018 15:08 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Laat je maar gaan, snaacksel. Loop maar leeg, hoor.




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


Buiksmurf
Usericon van Buiksmurf
Posted 22-01-2018 16:53 by Buiksmurf Profiel van Buiksmurf

quote:
Op 22 januari 2018 15:08 schreef F.Jacobse het volgende:
Laat je maar gaan, snaacksel. Loop maar leeg, hoor.





Ik las snacksel


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 18-02-2018 16:40 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Snaack, snack, wat scheelt het.

https://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kipfilet/kipfilet-piri-piririjst

Willekeurig op het net gezocht, want we barsten van de kipfilet in de vriezer. Kip al gebakken, nu de rest, ben benieuwd!




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 18-02-2018 16:54 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 18 februari 2018 16:40 schreef F.Jacobse het volgende:
Snaack, snack, wat scheelt het.

https://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kipfilet/kipfilet-piri-piririjst

Willekeurig op het net gezocht, want we barsten van de kipfilet in de vriezer. Kip al gebakken, nu de rest, ben benieuwd!





Laat het resultaat ff weten. Ik denk dat de kip behoorlijk droog wordt.

Persoonlijk zou ik hiervoor eerder kippendij gebruiken. Daar zit meer vet aan en blijft dus malser.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Snaack
Opperübersuperterror eindbaassauce
Usericon van Snaack
Posted 18-02-2018 18:18 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 18 februari 2018 16:54 schreef XXL het volgende:
Laat het resultaat ff weten. Ik denk dat de kip behoorlijk droog wordt.

Persoonlijk zou ik hiervoor eerder kippendij gebruiken. Daar zit meer vet aan en blijft dus malser.


Ik heb pas dij gebruikt in een stoofschotel. Het was zo droog als de kont van Sinterklaas.

Vermoedelijk te gaar geworden, dij is erg dun dus snel door en door warm.

Ik denk dat ik die piri piri zou maken met poten, met vel, en als ze gaar zijn ze even crispen onder de grill of op de bbq.

En ook niet alleen met rode pepers, althans. Ik neem aan dat het HEET moet zijn. Er zit al genoeg paprika in.


Maak er een foto van en stuur hem op naar Mallorca


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 18-02-2018 18:54 by XXL Profiel van XXL

Njah, in het recept staat kip bruinbakken. Dan issie al gaar en gaat vervolgens nog eens 45 min in de oven.. Sowieso omslachtig allemaal. Die oven voegt weinig toe.

Groenteprut maken. Bouillon erbij en rijst erbij. Kwartiertje laten prutten. Kip snel bruinbakken en erbij.

Eten maar.

Voor stoof gebruik ik sowieso liever sukade- of riblap.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 18-02-2018 19:01]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


F.Jacobse
En dit never!
Usericon van F.Jacobse
Posted 18-02-2018 19:09 by F.Jacobse Profiel van F.Jacobsehttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Dat bruinbakken is zo gebeurd, maar of hij dan al gaar is...

Was iig heerlijk, totaal niet droog. Komt natuurlijk ook omdat de kipfilet zo goed als onder de bouillon en groenteprut zat. Maar zoals XXL al zegt net, zo kan het volgens mij ook prima.

Wel iets minder rode peper de volgende keer. Ik had er 4 gedaan, met zaadjes en al (het recept door twee gedeeld, want we zijn hier met z'n 2'en). Te heet naar onze zin.




"En wat staat er aan het voetenend van je Loewie Qeize bed? -Loewie Seize. Loewie Seize? -Tenminste, dat zei ze."


Tommeh
Maniak
Usericon van Tommeh
Posted 03-03-2018 14:54 by Tommeh Profiel van Tommeh

Ugh net iets teveel rode uit in de gehakbal gegooid. Scheetjes links en rechts.


Het is best interessant om een kijkje te krijgen in het gevoelsleven van een psychiatrisch patiënt. Krijg ik toch nog iets terug voor het belastinggeld dat aan zo'n kansloos geval wordt gespendeerd.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 03-03-2018 15:21 by bastianus Profiel van bastianus



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 03-03-2018 15:26 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Gisteren nog restje zelf gemaakte spanakopita en gebakken krieltjes. Vandaag gebakken rijst, omelet en Chinese spitskool. Morgen gnocchi met een hele kip uit de oven.



Tommeh
Maniak
Usericon van Tommeh
Posted 03-03-2018 15:55 by Tommeh Profiel van Tommeh

quote:
Op 3 maart 2018 15:21 schreef bastianus het volgende:
https://www.trouw.nl/opinie/voor-we-ons-massaal-tot-het-vegetarisme-bekeren-is-nog-genoeg-vlees-te-benutten~aa44f551/?google_editors_picks=true

Zit gewoon tussen de oren. Ik ben gek op orgaanvlees, hersens maar ook insectenvlees.
Niet tussen de oren, enkel tussen jouw vingers, die online artikelen.


Het is best interessant om een kijkje te krijgen in het gevoelsleven van een psychiatrisch patiënt. Krijg ik toch nog iets terug voor het belastinggeld dat aan zo'n kansloos geval wordt gespendeerd.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2022 Stichting ZwareMetalen