![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 30 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 | ||||
Auteur: |
|
|
Kerstontbijt gemaakt, scrambled eggs, uitgebakken bacon, toast, hash browns en american pancakes met stroop en zomerfruit. Soort Denny's ontbijt dus. ![]() https://www.dennys.com/ "Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.” ![]() |
|
https://www.24kitchen.nl/populair/bakken-we-binnenkort-allemaal-dit-nieuwe-soort-vet Als ze er ook nog frietvet van gaan maken moet er iemand zijn smaakpalet aan gaan passen. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
Ach ja. Heel veel mensen blijven gewoon ook roze koeken eten, terwijl: https://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/2617961/1?hl=Goor "Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.” ![]() |
|
Ik vind roze koeken sowieso niet lekker, maar dat ligt niet aan die luizenzooi. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
Ook in veel snoep, winegums en zo. Bietensap kan ook dienen als kleurstof, maar dat zal wel duurder zijn. Wel grappig dat op snoepjes met e120 altijd natuurlijke blabla staat. Wat ook klopt, maar toch anders dan wat de meeste mensen denken, lol. "Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.” ![]() |
|
Winegums. BRRRRR. ![]() ![]() |
|
quote: *fixed* Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
De paarse zijn het lekkersterdest, altijd! ![]() "Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.” ![]() |
|
Een recept vraagt om 'chilisaus'. Maar is dat hetzelfde als sweet chili saus? Bij de supers hebben ze tig verschillende soorten, maar allemaal bomvol met suiker. ![]() En hoe lastig/makkelijk is het om zelf uitjes te bakken? Zo'n crunch in een gerecht kan prettig zijn, maar pre-fab meuk loopt weer over van het zout. [Dit bericht is gewijzigd door Slegthyd op 16-01-2021 5:25] Op 10 december 2020 13:41 schreef Snaack het volgende: Ik wil de directe interactie. Elkaar aanvoelen, in de ogen kijken. Terwijl ik gewoon lekker brainless wil beuken, helemaal in het moment. ![]() |
|
Die zoete troep vind ik persoonlijk allemaal redelijk goor. Zelf gebruik ik doorgaans deze: https://www.ah.nl/producten/product/wi226074/suree-sriracha-chili-sauce Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Of anders loop je ff naar de lokale loempiakraam en haalt daar een klein bakje zoete of scherpe saus. [Dit bericht is gewijzigd door XXL op 16-01-2021 10:34] Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Toko. De zogenaamd pittige chilisaus van de supermarkt is sowieso zelden pittig, eerder zoetzuur. Of https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=zelf+chilisaus+maken+zonder+suiker [Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 16-01-2021 11:22] Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
Misschien handig om even te weten waarvoor het gebruikt gaat worden en of hij liefhebber is van milde saus of saus voor 'gevorderden op het gebied van scherp eten'. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
https://www.kruidenkaravaan.nl/product/bhut-jolokia-chilisaus/ https://www.kruidenkaravaan.nl/product/carolina-reaper-chilisaus/ [Dit bericht is gewijzigd door XXL op 16-01-2021 11:32] Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
quote: Als het niet specifiek benoemd wordt of de saus zoet, mild of pittig moet zijn neem ik aan dat het naar eigen smaak is. Als ie dan de saus zelf maakt kan ie alle kanten op. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
Als het zoiets simpels zou zijn als 'naar smaak' zou de vraag hier natuurlijk niet gesteld worden. ![]() Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Tom is op kookgebied blijkbaar een heel onzekere jongen. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
quote: ![]() Het gaat in een stroperig sausje (+ rode ui, knoflook, ketjap en water) voor bij 'indische' gehaktballetjes (ei, paneermeer, gemalen komijn, sambal oelek). Bij de Jumbo even gekeken, en de 'sweet' chilisaus met de laagste hoeveelheid suiker die ik kon vinden was 21g/100ml (net ietsje meer dan die van de AH). Er zit al pittig in het geheel, dus de saus hoeft niet perse pittig toe te voegen. Op 10 december 2020 13:41 schreef Snaack het volgende: Ik wil de directe interactie. Elkaar aanvoelen, in de ogen kijken. Terwijl ik gewoon lekker brainless wil beuken, helemaal in het moment. ![]() |
|
Nou is sambal oelek doorgaans verre van pittig. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
|
Sriracha ftw, vooral met kip! "Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.” ![]() |
|
quote:Nou zeg. ![]() Ik vind een groen pepertje nog net te doen. ![]() Op 10 december 2020 13:41 schreef Snaack het volgende: Ik wil de directe interactie. Elkaar aanvoelen, in de ogen kijken. Terwijl ik gewoon lekker brainless wil beuken, helemaal in het moment. ![]() |
|
quote: Staar je daar anders eens niet blind op. (Of op zout) Ik ken echt weinig mensen die in 1x 100ml wegwerken. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
quote: De meeste commerciële sambal vind ik zelf ook nogal flauw. Meestal ook nog eens veel te zout om lekker te zijn. Ik gebruik zelf bird eye peppers die mijn buurman kweekt. Behalve de maaltijd is ook het kakken nadien wat aan de pikante kant. Twee keer plezier dus. When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. ![]() |
|
quote: En anders 's avonds de beker chocomel laten staan. Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden. ![]() |
![]() |
Dit topic is 30 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |