![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Ik ga kijken! Dank je! quote: Ga weg met je hummus en bleekselderij.. ![]() Het is de lichtinval ;') ![]() |
|
quote:Hehehe. Dat is tenminste wel langer houdbaar. ![]() ![]() |
|
Ik had spinazie 3 minuten gekookt maar het was een slappe, drabberige bende. Nog korter? Of werk roerbakken met een uitje beter? ![]() |
|
kan.. kwestie van uitproberen denk ik. Het is de lichtinval ;') ![]() |
|
Pannetje kokend water. Aanhangend vocht is er nauwelijks... ![]() |
|
Doe toch maar met aanhangend vocht. ![]() Ik gooi er na het koken altijd nog wat paneermeel bij om het minder nat te maken. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
quote: Roerbakken, uitje, teentje knoflook. Mjam! Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. ![]() |
|
Altijd bakken (kort, hoog vuur), of rauw. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! ![]() |
|
Wat M. schrijft. Haat is een deugd! https://www.last.fm/user/kwellie "klinkt als een AliExpress' Glenn Danzig" ![]() |
|
Aerpel gebakken met knofook en ui. Toen die klaar waren het vuur uitgezet en de spinazie er doorheen geroerd. Moddervette stroganoff saus erbovenop. Erg lekker! ![]() |
|
Saus uit een pakje? ![]() "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" ![]() |
|
Nee moeders had het zelf gemaakt. Gehakt erin en alles, dus verder geen vleesje erbij gegeten. ![]() |
|
Nice! "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" ![]() |
|
Dus ze had zelf water bij de inhoud van het pakje gedaan en geroerd? ![]() Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." ![]() |
|
quote: ![]() ![]() |
|
Heb nog een volle fles arachideolie staan. Kan je dat ook gebruiken voor de soep ipv olijfolie? ![]() |
|
Waarom niet? De smaak is alleen wel wat anders. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Welke boter voor gebonden soep? Roomboter? Ouderwetse boter? ![]() |
|
Vind je Blue Band echt ouderwetse boter? Bij ouderwetse boter denk ik persoonlijk meer aan iets wat gemaakt is van zuivel ipv palmolie en palmvet. https://www.ah.nl/producten/product/wi193236/ah-roomboter-ongezouten Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Ouderwets alsin 'die had oma vroegah'. ![]() |
|
Mooi man. Mijn oma had hippe bloemetjesjurken maar daar ga ik toch ook niet in lopen? Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Als de soep er lekkerder van wordt, waarom niet? ![]() |
|
Je kunt ook eerst je gehamsterde blikken soep gebruiken. Beetje gehamsterde pasta erin en hij bindt ook extra. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. ![]() |
|
Lezen is soms ook lastig. ![]() ![]() |
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |