|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Ah ok. Weer wat geleerd. Thanks. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Salade van rode paprika, bosui, komkommer, tomaat en gele ui met wat rul gebakken gehakt. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Dat klinkt heerlijk, maar da's omdat ik ook honger heb . The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving. |
|
2x donut, maar met een glas water om me een beetje gezond te voelen |
|
Godenspijs recht hier. [Dit bericht is gewijzigd door Slegthyd op 25-08-2021 18:49] |
|
Ik zou daar zo’n grote lepel belsje majonais op kwakken! "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Of sjieliesaus. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
SAMOERAI! "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
quote: Protip: de citroenmayonaise van de Lidl. Zalig, ga speciaal naar de Lidl om daar die potten te halen. Zurig, romig, geniaal! Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. |
|
quote:Hadden we ook. |
|
Na 4958872839 pannen met antiaanbaklaag te hebben versleten een tijdje geleden toch maar eens een plaatstalen unit gekocht. Een Debuyer Mineral B geloof ik. Paar keer ingebrand en het was heel even wennen, maar na een paar weken gebruik zonder twijfel de allerfijnste pan die ik ooit heb gehad. Wat een verschil zeg. Vlees heeft eindelijk een fijn egale en krokante korst, de hitte verspreidt zich veel egaler en de pan wordt gewoon veul heter. Nadelen zijn het geen afwasmiddel mogen gebruiken, erg roestgevoelig en fucking zwaar, maar die nadelen neem ik graag voor lief. Eerdaags maar een tweede exemplaar bijkopen. Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. |
|
Ik vind dat niet gewoon afwassen dingetje wel een dingetje met die pannen, hoor. Vandaag dit maken, omdat het kan. https://www.smulweb.nl/recepten/1432911/Slow-cooker-honing-knoflook-kip-met-groenten "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: Goed spul ja dat La Morena. Recent ook eens wat van aangeschaft, want aanbieding en dat is win om te proberen. Dikke win voor in je (Mexicaanse) voer. Blijvertje. [Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 05-09-2021 12:06] Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Welke structuur hebben die bonen? |
|
Het is een soort pasta (spread) dus geen hele bonen. Enige nadeel kan zijn dat het in een blik zit en dan is het lastiger bewaren van wat over is tov een pot met schroefdeksel. Als je niet alles in 1 keer gebruikt that is. [Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 05-09-2021 12:22] Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Het is ook tof en lekker om zelf te maken: rauwe bonen wellen en gaar koken. Dan met 1/4 hoeveelheid olijfolie en wat kookvocht (en eventueel wat ui/knoflook/steranijs/kruidnagel/komijn/korianderzaad) 30-45 min opbakken in een pan totdat het smeuïg en gebruind is. Heel hartig en complex. Superlekker ook op brood met die diced chipotle van La Morena. Je kunt het ook prima invriezen. |
|
quote: Opgeslagen, klinkt goed! Slowcooker alweer veel te lang niet gebruikt. En dat niet afwassen valt mee, even onder heet water met een zacht sponsje, afdrogen, heul even op het vuur om écht goed droog te laten worden en klaar. Vlees (en bijv iets als gebakken aardappeltjes oid) wordt er echt ongelooflijk veel smaakvoller in. Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. |
|
Check de laatste recensie. "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: Simsalawim! Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. |
|
It's a me! "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: Als je dit bij je pan met anti-aanbaklaag doet gaat hij ook jaren mee. En het is handig spatels gebruiken met een rubber voorkant en geen harde dingen. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Je doet er sowieso goed aan om pannen met anti-aanbaklaag de deur uit te doen. Kankerverwekkende bende is het. Verbod is in de maak, maar duurt uiteraard nog jaren. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/07/15/officiele-start-voor-europees-pfas-verbod |
|
Gelukkig. Dan hebben we nog even tijd om het nieuwe programma 'Heel Holland Bakt Aan' op poten te zetten. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Afwassen deed ik wel gewoon (met de hand, zachte borstel) maar altijd plastic/rubber spatels, nooit in snijden, etc., maar toch binnen anderhalf jaar de eerste krassen en barsten in de laag. Toen maar eens wat anders geprobeerd. Maargoed, pannen met antiaanbaklaag worden gewoon niet heet genoeg om vlees echt lekker dicht te schroeien ben ik nu achter. Ik heb er nog wel 2 om eitjes in te bakken of dingen op lagere temperaturen te doen, maar zodra die beginnen te chippen vervang ik die ook. Ik heb nu, na een paar weken gebruik, een betere antiaanbaklaag in die plaatstalen pan zitten dan in de 'echte', maar dan wel natuurlijk en onschadelijk. Alleen dan met een ietwat gebruiksaanwijzing qua schoonmaken. Kleine moeite. Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |