|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
kristus zonde van de smaak van de cola om die nou te verzieken met kip Fuck the world and fuck you |
|
Boerenkool met sambal. Pannenkoeken met chocopasta. |
|
quote: pannenkoeken met chocopasta heb k in mongolie gegeten toen ze eindelijk snapten wat ze met pannenkoekenmeel moesten doen en de augurken er uit haalden wait for me dragon, we'll meet in the sky |
|
quote: Ik heb het vandaag voor het eerst gegeten, vet lekker! |
|
quote: Dat heb ik laatst ook gegeten, smaakte helemaal niet verkeerd! De chocopasta werd al door het beslag gedaan, waardoor de pannenkoeken uiteindelijk naar chocoladecake smaakten 'Net' gegeten (goede tip voor een lekkere lunch): - Bak zelf 2 broodjes af in de oven - beleg deze met sla en ham (evt ook met een plak kaas) - bak een omelet (doe hier zelf allerlei verse groenten door zoals: champignons, prei, ui, erwten, etc.. (Evt. een pakje mix voor boerenomelet). Doe de omelet bovenop de sla/ham/kaas en smullen maar ..."Hate can only create more hate"... |
|
quote: Dat klinkt ook erg goed! Mijn huisgenoot deed cacao door het beslag, maar de pannenkoeken zagen er raar uit en er zat weinig chocoladesmaak aan. |
|
Ik haal wel es zo'n pak magnetronpannekoeken voor nachtelijke vreetkicks en doe er dan veel chocopasta op. Yummie |
|
quote: Hm, dan kan je inderdaad gewoon beter Nutella door het beslag gooien (ongeveer een halve á een hele pot). De pannenkoeken smaken dan echt naar chocola en worden iets bruiner dan gewone. Erg lekker, maar na 2 pannenkoeken zit je dan echt helemaal vol! ..."Hate can only create more hate"... |
|
quote: chocola is niet alleen cacao he, wat dacht je van oa suiker Je moeder. |
|
quote: Dat zijn de betere tips, het klinkt goed! quote: Hehe, ik neem aan dat hij er wel meer door heeft gegooid inderdaad. |
|
hasj is ook bruin Je moeder. |
|
quote: Hmmm, hasj-pannenkoeken... ..."Hate can only create more hate"... |
|
Dan kennen jullie mijn huisgenoot nog niet. |
|
Nodig: 300 gram rundvleesreepjes peterselie vlinderpasta 1 bakje boursin cuisine 3 pepers 200 gram peultjes 200-250 gram champignons Doen: Water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken. Als het water kookt de pasta erin doen en 12 min laten koken (tot het beetgaar is). In een pan wat olie doen en de rundvleesreepjes aanbakken. Dan de peultjes en de champignons erbij doen en lekker laten bakken. Als de pasta bijna klaar is doe je de cuisine boursin bij het vlees en even door elkaar roeren. Pasta afschudden. Op het laatst peterselie over het vlees en de saus doen. You suck and that's sad |
|
Vanaaf een heerschende antipasti-salade gemaakt, ookal zeg ik het zelf. Eerst een dressing gemaakt van * olijfolie * knoflook, bot in stukken gescheurd * flink verse basilicum * wat oregano (helaas niet vers..) * een gesnipperde rode peper, zonder zaadjes * wat zeezout en versch gemalen peper De smaken even aan elkaar laten wennen en toen de vroem vroem er doorheen gerost. * Paprika's geroosterd, ontveld in stukjes geheerscht met een groot stoer mes. * Kastanjechampignons met wat in stukken gescheurde knoflook, gemalen zeezout en peper in een met knoflook ingewreven ovenschaal "gepoft" in een laagje olijfolie, af en toe overgietende met braadvocht * in dezelfde schaal zonder afgieten cherrytomaatjes "gepoft" totdat ze bijna uit elkaar spatten, af en toe omscheppen * in dezelfde schaal (nu in een forse laag braadvocht) een rode ui, in kwarten gehakt en daarna in ringetjes gesneden, kort aan de vernietigende hitte van mijn razende oven blootgesteld. Af en toe omscheppen Deze nog tamelijk warme groenten gezellig samen in een schaal geflikkerd en overgoten met het braadvocht en de "dressing". (een beetje van de dressing + vocht apart houden) Omscheppen en af laten koelen. Croutons. Boterhammen (wit bruin, whatever) doordrenken met wat van de dressing, braadvocht, olijfolie, zeezout en peper. Ff onder de gril, in blokjes snijden, klaar. Voor het opdienen nog wat geroosterde pompoenpitten, pijnboompitten, zonnebloempitten en de zelfgeheerschte croutons er doorheen, jummie! |
|
quote: Maar klinkt idd jummie ja!! Ik bak mn saucijzen met veel peper en zout in veel boter en veel chilisaus |
|
Bakken in chilisaus? Werkt dat? |
|
Hehe Volgende keer knal ik er nog geroosterd/ gecarameliseerd fruit doorheen, denk ik zo. Sinaasappel, limoen. Ja, marineren in aceto balsamico en dan onder de vlammen Ow, en aardbeien, ook gemarineerd aceto balsamico, peper er op! Lekker prutsen in de keuken! Damned, heb nu alweer zin om te coken! [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 12-04-2006 1:11] |
|
Ben bezig om een heerschende spaghetti inelkaar te flansen. Dat de keuken een smeerboel word is bijzaak... spelfout weggehaald... |
|
is er een manier om te roosteren op een gasfornuis (ik verder niks anders en om nu een kampvuurtje te gaan bouwen in me huiskamer lijkt mij ook geen succes)? Ik wil namelijk graag aubergine met champginons en kip gaan maken, maar daarvoor moet ik de aubergine roosteren (althans, volgens het recept dan). don't fuck the system, change it |
|
Gewoon in 't vuur gooien en anders met een grilpan lijkt me. |
|
grilpan ja, eventueel in een droge pan.. of onder de grill van je oven natuurlijk. |
|
hmz.. niet aan gedacht... Moet ik even kijken of ik genoeg geld heb voor een grillpan, maar dat terzijde. don't fuck the system, change it |
|
Of buiten een vuurtje maken het is toch mooi weer. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |