|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Arme jongen toch! ..."Hate can only create more hate"... |
|
Ik ben vaste klant daar en kom er minimaal 3x p week |
|
Agossie! Zal ik mijn frituurpan dan maar een keer aanslingeren? ..."Hate can only create more hate"... |
|
Dit vegetarische voorgerecht (meer maken = hoofdgerecht) heb ik onlangs gemaakt. Veel werk maar wel erg lekk0r. Crostini’s met tuinbonen, peer en pecorino Bereiding Kook de tuinboontjes 4 minuten en spoel af met koud water, laat uitlekken. Dubbeldop de boontjes: haal het grijze schilletje ervanaf door met je duim het groene boontje naar buiten te duwen. Spoel af met koud water en laat uitlekken. Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak de knoflook zachtjes 3 minuten, voeg de tuinenbonen toe en roer door. Doe de tuinbonen met de knoflook in een kom en prak fijn, voeg de rest van de olie toe en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel het landbrood met olijfolie en peper en zout en rooster goudbruin onder de gril. Besmeer de crostini’s met het tuinbonenmengsel en beleg met plakjes peer en flinters pecorino. Ingredienten: * 200 g tuinboontjes (gedopt) * 1 dl frisgroene olijfolie * 1 teentje knoflook (geperst) * 1 peer (in dunne plakjes gesneden) * landbrood of ciabattabrood (in dunne plakken) * 50 g pecorinokaas (geschaafd) Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Spinazietaart. Simpel maar zwaar, voor de eenvoudige mensch: - Bladerdeeg - Spinazie (2 pakjes) - Gehakt (200g) - Eieren x6 Ovenschaal invetten en bladerdeeg derin. Even gaar laten worden in de oven. Spanzie verwarmen en het vocht goed afgieten. Gehakt bakken. Eieren opkloppen. Alles mixen en in de schaal mieteren. Veel zout derbij. In de oven. Wachten tot de boel gaar is. Dit duurt vrij lang. Information is not knowledge is not wisdom is not truth |
|
quote: Sjiek recept man, ik zat te kijken "he bah, tuinbonen op brood, wat boeit dit" totdat ik de peer + pecorino zag. Nice! Met die bonen doppen is wel gedoe, volgens mij is dit ook erg lekker met sperciebonen (en dan evt. een plakje spek meegebakken). Goeie recepttip met veel mogelijkheden! Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
weet je iemand hoe je artisjokbodems klaarmaakt? signature |
|
http://www.devlamindepan.nl/index.html?voor/vg0009.htm Artisjokbodems met mayonaise en kalfshersenen signature |
|
ik heb zojuist fusilli carbonara van de AH gegeten, wat was dat vet goed te doen! |
|
Hersenen vind ik alleen bij uitzondering lekker. Doe mij maar lever of hart. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
ik niertjes! als veggie zondig ik wel eens aan niertjes dan maar artisjokbodems met geitekaas en zalm met mosterd signature |
|
GADVERDAMME! Disko Disko Partizani |
|
ik eet alleen kippeniertjes, zalig maar ik ben dan ook weer zo'n freak die houdt van de beenmerg uit kippebotten |
|
Orgaanvlees ik vind het maar een vieze weke boel, bweargh. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Gadverdamme, nou! Wel leuk om in de supermarkt naar al die enge dingen te kijken, zo'n lompe afgesneden tong bijv. *gruwel* |
|
quote:Hehe, het recept geeft niet weer hoeveel gram ongedopte bonen je moet hebben. Want voor 200 gram tuinbonen moet je heel wat meer gram ongedopt halen. Ik had 600 gram gehaald maar daar haalde ik maar 125 gram uit (iets te weinig dus). Ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van de boon. Maar het kost niet gek veel dus met 800 gram (1 euro) kom je erg ver. Het is wel tyfus veel werk, vooral het dubbeldoppen! Maar goed.. het was zeer smakelijk en erg gezond bovendien. Vooral met een goede wijn Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: Sommige dingen zijn...specifiek...echter, mits goed bereid kan het een zeer smaakvolle ervaring zijn. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
quote: Je kan ook gewoon gedroogde bonen gebruiken en een nachtje weken voordat je ze gaat gebruiken. Ze zijn dan zelfs lekkerder als je het aan mij vraagt. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Vergeet niet dat door het dubbeldoppen tuinbonen echt heel anders smaken. Het grijze velletje wat je verwijdert is taaiig en bitter. Wat je overhoudt is zoetig! Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: Maar gedroogde bonen kan je ook doppen hoor. Tuinbonen zijn een kroegsnack in Polen. Altijd leuk om zatte mensen de tuinbonen uit de velletje zien schieten. edit: wat inderdaad niet wegneemt dat je inderdaad meer dan 600 gram nodig hebt waar jij waarshcijnlijk op doelde [Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 06-08-2006 15:19] KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
800 ongedopt. Daar bedoel ik dus de bonen in het plantenjasje mee. Even een plaatje voor de niet-boeren onder ons: Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Oh, wat vind ik hier! Ingrediënten: -hamburger -ui -bolletje -sla -augurk Bereidingswijze: 1. doe de hamburger in een hete pan en leg er stuk genseden uitjes tussen. 2.snij het bolletje open 3.Als de hamburger klaar is doe je het tussen het broodje. 4.doe nu de sla er om heen. 5.Doe dan de augurk en het gebakken ui er tussen. U ken er natuurlijk ook nog sausen bij voegen. !!!EET SMAKELIJK!!! Vooral het 'U ken". Disko Disko Partizani |
|
quote: Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote:das knap ... |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |