IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
AngelOfDeath
...So what's zsie problem?
Usericon van AngelOfDeath
Posted 24-01-2006 18:45 by AngelOfDeath Profiel van AngelOfDeath

* Pizza Marc gebeld (heeschende Pizza Palace, top 10 NL beste pizza's )

Zelf samengesteld hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alleen nog ff wachten...
tering.... wat ben ik flauw vandaag

[Dit bericht is gewijzigd door AngelOfDeath op 24-01-2006 18:46]


"Metal gaat nooit dood; zélfs als er een bom valt speelt er nog ergens een kakkerlak een riff"


VodeVilicious
kudthippie
Usericon van VodeVilicious
Posted 24-01-2006 18:57 by VodeVilicious Profiel van VodeVilicious

Vandaag heerlijke biscuitrol gemaakt.

2 volle eieren
100 gram suiker
100 gram zelfrijzende bloem
1 zakje vanille suiker
Abrikozenconfituur

Eerst volle eieren mengen met suiker en vanillesuiker, goed lang kloppen (niet roeren) + een lepel warm water. Eerst goed tien minuten kloppen, daarna 10 minuten au bain marie kloppen. Daarna bloem toevoegen en roeren, niet meer kloppen.
bakplaat goed inboteren net zoals het bakpapier, mengsel erop gieten en uitsmeren tot een mooie voerkante vorm en daarna in de oven!
Wanneer klaar, haal eruit, smeer in met abrikozen confituur en rol op. Laat afkoelen en smeer daarna de bovenkant in met confituur en gooi er eventueel wat amandelschilfertjes op en chocolade shilfers.




Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 24-01-2006 20:07 by BitchSlap Profiel van BitchSlap

dat klinkt zalig


VodeVilicious
kudthippie
Usericon van VodeVilicious
Posted 24-01-2006 20:23 by VodeVilicious Profiel van VodeVilicious

quote:
Op 24 januari 2006 20:07 schreef BitchSlap het volgende:
dat klinkt zalig


Dat is het zeker, volgende week met boterroom ipv abrikozenconfituur.
Kookles heerscht.


Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 24-01-2006 21:05 by M. Profiel van M.

quote:
Op 24 januari 2006 16:57 schreef karnivoor het volgende:
gisteren gemaakt (voor twee dagen dus vandaag ook weer):

- shoarma
- rösti (in dit geval zwitserse aardappelschotel)
- champignong
- sperziebonen
- kaas, erdoorheen geroerd als alles klaar is

prrrrrrr goed te doen

Ah jakkes man.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 24-01-2006 21:09 by M. Profiel van M.

quote:
Op 24 januari 2006 18:57 schreef VodeVilicious het volgende:
Vandaag heerlijke biscuitrol gemaakt.

2 volle eieren
100 gram suiker
100 gram zelfrijzende bloem
1 zakje vanille suiker
Abrikozenconfituur

Eerst volle eieren mengen met suiker en vanillesuiker, goed lang kloppen (niet roeren) + een lepel warm water. Eerst goed tien minuten kloppen, daarna 10 minuten au bain marie kloppen. Daarna bloem toevoegen en roeren, niet meer kloppen.
bakplaat goed inboteren net zoals het bakpapier, mengsel erop gieten en uitsmeren tot een mooie voerkante vorm en daarna in de oven!
Wanneer klaar, haal eruit, smeer in met abrikozen confituur en rol op. Laat afkoelen en smeer daarna de bovenkant in met confituur en gooi er eventueel wat amandelschilfertjes op en chocolade shilfers.




Dat ziet er wel goed uit... jij post vaker van die recepten waarvan ik denk "tering, ik wou dat ik dat kon" Waarom ook 10 minuten au bain marie kloppen eigenlijk?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 24-01-2006 21:54 by MMayo Profiel van MMayo

Vandaag:
Gesneden plakjes champignons met klein beetje spekreepjes roerbakken, paksoi erbij roerbakken en serveren met zilvervliesrijst en kipnuggets.

Prima te doen na een drukke dag werk.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 25-01-2006 19:55 by MMayo Profiel van MMayo

Vandaag en morgen maar eens een laagjes schotel uit de oven met daarin aardappelschijfjes, ui, champignons, paprika, spekjes (over van gisteren nog), prei, pittige geraspte kaas


VodeVilicious
kudthippie
Usericon van VodeVilicious
Posted 25-01-2006 20:08 by VodeVilicious Profiel van VodeVilicious

quote:
Op 24 januari 2006 21:09 schreef M. het volgende:
Dat ziet er wel goed uit... jij post vaker van die recepten waarvan ik denk "tering, ik wou dat ik dat kon" Waarom ook 10 minuten au bain marie kloppen eigenlijk?


Haha, ik heb geen idee, ik leer die dingen van de lerares, volgens mij was dat één van de manieren waarop je zulke dingen kon maken (warme manier en koude manier). Maar door het au bain marie te doen werd het wel een heerlijke luchige cake! Ik zat eens niet na twee happen vol.

De koude manier is trouwens ook erg simpel, en minder tijdrovend, maar je zag het verschil wel.

Edit: "Ik wou dat ik dat kon" Het is eigenlijk helemaaaaal niet moeilijk btw. Gewoon uitproberen.

[Dit bericht is gewijzigd door VodeVilicious op 25-01-2006 20:09]


Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 25-01-2006 23:39 by M. Profiel van M.

quote:
Op 25 januari 2006 20:08 schreef VodeVilicious het volgende:
Edit: "Ik wou dat ik dat kon" Het is eigenlijk helemaaaaal niet moeilijk btw. Gewoon uitproberen.

Ja, dat weet ik... qua handelingen is het recept ook niet moeilijk, maar ja, 10 minuten extra kloppen au bain marie, je moet er maar opkomen he. Sowieso 20 minuten kloppen, hallo hee.

Maar die techniek onthoud ik wel, voor luchtig deeg, thx


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 26-01-2006 10:02 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 24 januari 2006 21:05 schreef M. het volgende:
Ah jakkes man.

Nee, klinkt juist lekkah..


Iedereen heeft recht op mijn mening.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 26-01-2006 11:12 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 26 januari 2006 10:02 schreef Leviathanica het volgende:
Nee, klinkt juist lekkah..
Het klinkt als Olvarit met chunks. Een pap waar alle smaken in verdwijnen. Bah.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 26-01-2006 11:38 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

Laatst Boerenkool gegeten waar boursin doorheen zat en Feta + cashewnoten en volgens mij was het even in de oven gezet.
Was echt heel lekker, maar het precieze recept moet ik nog even vragen.


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 26-01-2006 14:31 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 26 januari 2006 11:38 schreef ghoulliette het volgende:
Laatst Boerenkool gegeten waar boursin doorheen zat en Feta + cashewnoten en volgens mij was het even in de oven gezet.
Was echt heel lekker, maar het precieze recept moet ik nog even vragen.

Klinkt goed.


Iedereen heeft recht op mijn mening.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 26-01-2006 17:48 by M. Profiel van M.

Zo, mijn tentamenperiode is weer voorbij, het was de zwaarste in... wat zal het zijn... een jaar of acht denk ik

Tijd om weer wat lekkers op tafel te zetten voor wat zwaar verwaarloosde vrienden. Vanavond:
- kofta (pittige gehaktballetjes van lamsgehakt) in een goed gekruide yoghurtsaus
- gemarineerde en geroerbakte aubergine (experimentje, met o.a. sereh, gember, koriander en komijn)
- tomatensalade met koriander, rode ui en limoen

Hierbij geserveerd wat rijst en nanbrood. Ijs toe.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


she_devil
too true to be true
Usericon van she_devil
Posted 26-01-2006 17:51 by she_devil Profiel van she_devilhttp://shedevil.wiebel.nl

quote:
Op 26 januari 2006 17:48 schreef M. het volgende:
Zo, mijn tentamenperiode is weer voorbij, het was de zwaarste in... wat zal het zijn... een jaar of acht denk ik

Tijd om weer wat lekkers op tafel te zetten voor wat zwaar verwaarloosde vrienden. Vanavond:
- kofta (pittige gehaktballetjes van lamsgehakt) in een goed gekruide yoghurtsaus
- gemarineerde en geroerbakte aubergine (experimentje, met o.a. sereh, gember, koriander en komijn)
- tomatensalade met koriander, rode ui en limoen

Hierbij geserveerd wat rijst en nanbrood. Ijs toe.
strak plan


wait for me dragon, we'll meet in the sky


VodeVilicious
kudthippie
Usericon van VodeVilicious
Posted 26-01-2006 19:40 by VodeVilicious Profiel van VodeVilicious

quote:
Op 25 januari 2006 23:39 schreef M. het volgende:
Ja, dat weet ik... qua handelingen is het recept ook niet moeilijk, maar ja, 10 minuten extra kloppen au bain marie, je moet er maar opkomen he. Sowieso 20 minuten kloppen, hallo hee.

Maar die techniek onthoud ik wel, voor luchtig deeg, thx


Hehe, die 20 minuten kloppen viel goed mee aangezien wij met twee man altijd koken, dus als je arm lam werd, afwisselen.


Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 26-01-2006 19:43 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 26 januari 2006 11:12 schreef Chelman het volgende:
Het klinkt als Olvarit met chunks. Een pap waar alle smaken in verdwijnen. Bah.


als je er teveel kaas in gooit wel ja, probeer maar eens. echt erg goed te doen! ziet er alleen niet uit hehe


Je moeder.


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 27-01-2006 13:25 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

Gister een pastaovenschotel gemaakt. Zelf bedacht. dan is het altijd maar afwachten. Maar was goed te doen.

500 gr macaroni (welke soort je ook maar wil)
10-15 slices zongedroogde tomaten in stukjes
pijnboompitten aanbakken
Spinazie ala creme, laten ontdooien
smac, (klein blikje) in kleine stukjes
Danisch blue, heel fijn maken
In een grote schaal (macaroni wel gekookt), allemaal mengen.
Dan een laagje roomsaus erover (hoeft niet bedekt te zijn, gewoon dat er wat op ligt) en daar wat parmasan, en oude geraspte kaas overheen doen. En dan in de oven op 180/200. En dan na ongeveer 15-20 minuten er weer uit halen.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 27-01-2006 13:42 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 27 januari 2006 13:25 schreef zillah-morte het volgende:
Gister een pastaovenschotel gemaakt. Zelf bedacht. dan is het altijd maar afwachten. Maar was goed te doen.

500 gr macaroni (welke soort je ook maar wil)
10-15 slices zongedroogde tomaten in stukjes
pijnboompitten aanbakken
Spinazie ala creme, laten ontdooien
smac, (klein blikje) in kleine stukjes
Danisch blue, heel fijn maken
In een grote schaal (macaroni wel gekookt), allemaal mengen.
Dan een laagje roomsaus erover (hoeft niet bedekt te zijn, gewoon dat er wat op ligt) en daar wat parmasan, en oude geraspte kaas overheen doen. En dan in de oven op 180/200. En dan na ongeveer 15-20 minuten er weer uit halen.



Ik zou alleen de Danisch blue vervangen voor feta.

[Dit bericht is gewijzigd door Leviathanica op 27-01-2006 13:43]


Iedereen heeft recht op mijn mening.


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 27-01-2006 13:43 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

quote:
Op 27 januari 2006 13:42 schreef Leviathanica het volgende:


Ik zou alleen de vervangen voor feta.

De wat? vervangen door Feta?

Feta vind ik meer bij andere soort ovenschotels passen. Moussakka ofzo
In Groningen hebben we de lekkerste feta ever. Niet van dat plastic shit uit de supermarkt.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 27-01-2006 13:50 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

Copy Paste vergeten, de Danisch blue.


Iedereen heeft recht op mijn mening.


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 27-01-2006 14:03 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

quote:
Op 27 januari 2006 13:50 schreef Leviathanica het volgende:
Copy Paste vergeten, de Danisch blue.

Ja dat begreep ik al
Maar lust je geen danisch? Want ik vind het er minder bij passen. Maar ik lust alle soorten kaas wel.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 27-01-2006 18:26 by Hagal Profiel van Hagal

ik heb net een heerlijke boterham met hagelslag gekookt


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


slome
Usericon van slome
Posted 27-01-2006 19:15 by slome Profiel van slome

quote:
Op 27 januari 2006 18:26 schreef Hagal het volgende:
ik heb net een heerlijke boterham met hagelslag gekookt


Al neigt mijn smaak de laatste tijd meer naar de broodjes chocopasta.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen