|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Vandaag heerlijke biscuitrol gemaakt. 2 volle eieren 100 gram suiker 100 gram zelfrijzende bloem 1 zakje vanille suiker Abrikozenconfituur Eerst volle eieren mengen met suiker en vanillesuiker, goed lang kloppen (niet roeren) + een lepel warm water. Eerst goed tien minuten kloppen, daarna 10 minuten au bain marie kloppen. Daarna bloem toevoegen en roeren, niet meer kloppen. bakplaat goed inboteren net zoals het bakpapier, mengsel erop gieten en uitsmeren tot een mooie voerkante vorm en daarna in de oven! Wanneer klaar, haal eruit, smeer in met abrikozen confituur en rol op. Laat afkoelen en smeer daarna de bovenkant in met confituur en gooi er eventueel wat amandelschilfertjes op en chocolade shilfers. Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
dat klinkt zalig |
|
quote: Dat is het zeker, volgende week met boterroom ipv abrikozenconfituur. Kookles heerscht. Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
quote: Ah jakkes man. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: Dat ziet er wel goed uit... jij post vaker van die recepten waarvan ik denk "tering, ik wou dat ik dat kon" Waarom ook 10 minuten au bain marie kloppen eigenlijk? Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Vandaag: Gesneden plakjes champignons met klein beetje spekreepjes roerbakken, paksoi erbij roerbakken en serveren met zilvervliesrijst en kipnuggets. Prima te doen na een drukke dag werk. |
|
Vandaag en morgen maar eens een laagjes schotel uit de oven met daarin aardappelschijfjes, ui, champignons, paprika, spekjes (over van gisteren nog), prei, pittige geraspte kaas |
|
quote: Haha, ik heb geen idee, ik leer die dingen van de lerares, volgens mij was dat één van de manieren waarop je zulke dingen kon maken (warme manier en koude manier). Maar door het au bain marie te doen werd het wel een heerlijke luchige cake! Ik zat eens niet na twee happen vol. De koude manier is trouwens ook erg simpel, en minder tijdrovend, maar je zag het verschil wel. Edit: "Ik wou dat ik dat kon" Het is eigenlijk helemaaaaal niet moeilijk btw. Gewoon uitproberen. [Dit bericht is gewijzigd door VodeVilicious op 25-01-2006 20:09] Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
quote: Ja, dat weet ik... qua handelingen is het recept ook niet moeilijk, maar ja, 10 minuten extra kloppen au bain marie, je moet er maar opkomen he. Sowieso 20 minuten kloppen, hallo hee. Maar die techniek onthoud ik wel, voor luchtig deeg, thx Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: Nee, klinkt juist lekkah.. Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
quote:Het klinkt als Olvarit met chunks. Een pap waar alle smaken in verdwijnen. Bah. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Laatst Boerenkool gegeten waar boursin doorheen zat en Feta + cashewnoten en volgens mij was het even in de oven gezet. Was echt heel lekker, maar het precieze recept moet ik nog even vragen. |
|
quote: Klinkt goed. Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
Zo, mijn tentamenperiode is weer voorbij, het was de zwaarste in... wat zal het zijn... een jaar of acht denk ik Tijd om weer wat lekkers op tafel te zetten voor wat zwaar verwaarloosde vrienden. Vanavond: - kofta (pittige gehaktballetjes van lamsgehakt) in een goed gekruide yoghurtsaus - gemarineerde en geroerbakte aubergine (experimentje, met o.a. sereh, gember, koriander en komijn) - tomatensalade met koriander, rode ui en limoen Hierbij geserveerd wat rijst en nanbrood. Ijs toe. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote:strak plan wait for me dragon, we'll meet in the sky |
|
quote: Hehe, die 20 minuten kloppen viel goed mee aangezien wij met twee man altijd koken, dus als je arm lam werd, afwisselen. Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
quote: als je er teveel kaas in gooit wel ja, probeer maar eens. echt erg goed te doen! ziet er alleen niet uit hehe Je moeder. |
|
Gister een pastaovenschotel gemaakt. Zelf bedacht. dan is het altijd maar afwachten. Maar was goed te doen. 500 gr macaroni (welke soort je ook maar wil) 10-15 slices zongedroogde tomaten in stukjes pijnboompitten aanbakken Spinazie ala creme, laten ontdooien smac, (klein blikje) in kleine stukjes Danisch blue, heel fijn maken In een grote schaal (macaroni wel gekookt), allemaal mengen. Dan een laagje roomsaus erover (hoeft niet bedekt te zijn, gewoon dat er wat op ligt) en daar wat parmasan, en oude geraspte kaas overheen doen. En dan in de oven op 180/200. En dan na ongeveer 15-20 minuten er weer uit halen. On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
quote: Ik zou alleen de Danisch blue vervangen voor feta. [Dit bericht is gewijzigd door Leviathanica op 27-01-2006 13:43] Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
quote: De wat? vervangen door Feta? Feta vind ik meer bij andere soort ovenschotels passen. Moussakka ofzo In Groningen hebben we de lekkerste feta ever. Niet van dat plastic shit uit de supermarkt. On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
Copy Paste vergeten, de Danisch blue. Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
quote: Ja dat begreep ik al Maar lust je geen danisch? Want ik vind het er minder bij passen. Maar ik lust alle soorten kaas wel. On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
ik heb net een heerlijke boterham met hagelslag gekookt Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER |
|
quote: Al neigt mijn smaak de laatste tijd meer naar de broodjes chocopasta. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |