|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Nou ja, als het je al bij frikadellen gebeurt zoals je zelf zegt lijkt het me dat je alle koriander, komijn, paprikapoeder, basilicum, oregano, knoflook, sjalotjes, basically ELKE smaakmaker de deur uit moet smijten. Rijst met zout FTW? Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Ik wil die Wasabi ook wel eens proberen, ik ben gek op pittig en heet voedsel. Maarre, waar kun je dat het beste bij serveren. Ik eet nl geen japans oid. Dus kan het ook gewoon bij een vleesgerecht? “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
quote: Weet ik niet. Als ik je post lees denk ik "euh, waarom zou je geen Japans eten? Japans eten heerscht!!", maar goed. Maar ja, geen japans. Moeilijke meneer... Ik zou zeggen koop eens een stuk tonijn bij de visboer (of tonijnsteak bij de supermarkt, maar bij een goede visboer is beter). Snij een stukkie tonijn af (gewoon rauw), doe er een mespuntje wasabi op en eet . [Dit bericht is gewijzigd door M. op 12-03-2007 21:53] Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Ik ben niet zo van de koud ende rauw. Maarre, alleen vis? Want ik ben ook niet zo van de vis. Ja, een lekkerbekkie en een broodje paling, maar verder niet echt. “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
Tja je maakt het wel moeilijk natuurlijk. Jij als avontuurlijke geest zou natuurlijk gehaktballen in wasabisaus kunnen proberen. Daar mag jij dan weer iets over posten haha. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Fuck, dat klinkt goed! Hou dit topic maar in de gaten. “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
haha dat zal lekker worden... :s doop dr es een stukje kaas in eerst ofzo |
|
quote: Biefstuk kan ook wel. |
|
Eerst maar eens dat spul kopen en dan verzin ik wel wat, hehe. “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
quote:Wim, ik gaf je nog wel een mooi recept jongen, je stelt me teleur Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: Wasabi door het gehakt kneden ook goed of verliest het smaak/kracht tijdens het bakken? |
|
quote: OOOOOhhhh... Die eet ik wel eens rauw bij mams (en wát heerscht dat!) dus met dat wasabi zit het wel goed. |
|
Wasabi is een hele andere scherpte in vergelijk met pepers hoor! Het spul werkt op andere plekken lijkt het wel, het trekt bij mij door mijn neus. Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Inderdaad. Denk meer aan de scherpte van goede mosterd, maar dan vele, vele malen scherper. [Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.' |
|
Ah. Van het type "hoest-, nies- en traanbui" |
|
Tranen met tuiten, I tell you.. maar dat maakt het wel juist zo lekker! Damn, ik ga deze week weer eens een steak scoren, die rare bakken en dan een laag wasabi erop.. Nu al zin in! [Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.' |
|
quote: Dat komt omdat de stof die door mosterdzaadjes aangemaakt wordt, hetzelfde is als dat door mierikswortel aangemaakt wordt. Scherp in de zin van peper is ook niet echt de juiste benoeming, deze stof werkt namelijk minder op de tong en veel meer op de ogen en neusholtes. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Is het veel scherper dan de grove mosterd van de aldi? Want die trek ik nog wel, maar het moet niet veel gekker worden Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
Dat is niks jongen. Weleens écht pittige Engelse mosterd op? |
|
Nope, en zo te horen hoef ik dat wasabi dus ook niet te proberen hehe Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
quote: Jazeker!! Heersend spul dat. Jammerlijk alleen tegengekomen in een Carrefour in Bels. |
|
quote:Hahaha, nee. Dat is als zoete honing in vergelijking met wasabi Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: Bah wat is dat ranzig zeg. |
|
quote: Grove mosterd op een broodje frikandel.. heerlijk! Okay okay, ik zal jullie culinaire topic verder maar niet meer verkloten Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |