IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 13-03-2007 20:42 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Vrijdag bij en met Acid struisvogelbiefstuk gegeten. Zering, wat was dat lekker!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 13-03-2007 21:18 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

quote:
Op 13 maart 2007 1:11 schreef spectre het volgende:
Wim, ik gaf je nog wel een mooi recept jongen, je stelt me teleur


Solly. Deze?

quote:
Op 11 maart 2007 21:20 schreef spectre het volgende:

Simpel en lekker: Meng wat Wasabi met wat Mayo. (meer Mayo uiteraard) en dan ipv Mayo op een broodje hamburger smeren. Jummie Jummie


Klinkt ook erg goed.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 13-03-2007 21:20 by Chelman Profiel van Chelman

Of: koop gewoon wat geraspte mierikswortel en meng het met wat ketchup. Dat is ook een lekker sausje.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 13-03-2007 21:47 by M. Profiel van M.

Of koop gewoon een pot mierikswortel en smeer dat om je sterretje.

Dan weet je in ieder geval een klein beetje waar we het over hebben qua scherpte (is ook wat waard).


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


sarthaz
Usericon van sarthaz
Posted 13-03-2007 21:50 by sarthaz Profiel van sarthaz

pladijs met rosti met prei gebakken in tartaarsaus


..................


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 13-03-2007 21:51 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 13 maart 2007 21:50 schreef sarthaz het volgende:
pladijs met rosti met prei gebakken in tartaarsaus


Dat is schol geen pladijs, ongeletterde boer.

Hoor jij trouwens niet nog steeds op je banadres te verblijven Hyppie?

[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 13-03-2007 21:52]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


sarthaz
Usericon van sarthaz
Posted 13-03-2007 21:52 by sarthaz Profiel van sarthaz

quote:
Op 13 maart 2007 21:51 schreef Chelman het volgende:
Dat is schol geen pladijs, ongeletterde boer.

Hoor jij trouwens niet nog steeds op je banadres te verblijven Hyppie?



http://www.steloy.be/HTMLsite/Zelf_koken/Zoutwatervissen/Pladijs.html


pladijs !!! Pooliep!


en ja, maar broerlief was zo greetfull even tzijne te lenen

[Dit bericht is gewijzigd door sarthaz op 13-03-2007 21:53]


..................


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 13-03-2007 21:54 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 13 maart 2007 21:52 schreef sarthaz het volgende:
http://www.steloy.be/HTMLsite/Zelf_koken/Zoutwatervissen/Pladijs.html


pladijs !!! Pooliep!


en ja, maar broerlief was zo greetfull even tzijne te lenen



quote:

De schol (Pleuronectus platessa) (ook wel pladijs genoemd) is een platte vissoort die samen met onder andere de bot en schar tot de scholachtigen wordt gerekend, die op hun beurt deel uitmaken van de platvissen. De huid van de schol is aan de bovenkant bruin en hij heeft er oranje stippen. De ogen van de schol zitten, zoals die van alle platvissen, ook aan de bovenkant.


Alleen de Belgen noemen het pladijs. Untermensch.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


sarthaz
Usericon van sarthaz
Posted 13-03-2007 21:56 by sarthaz Profiel van sarthaz

quote:
Op 13 maart 2007 21:54 schreef Chelman het volgende:
Alleen de Belgen noemen het pladijs. Untermensch.



alleen Hollanders noemen het santé

pollak


..................


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 18-03-2007 14:42 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl



Gisteren dit gemaakt. Dikke dikke heersch. Je moet wel ff langs de toko, want ze hebben lang niet alles bij de appie, maar dan eet je ook wat.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 14:52 by Nix Profiel van Nix

Zacht gekookt ei.

Doe water in een pannetje en breng dit aan de kook. Zodra het water kookt doe je het ei voorzichtig in het pannetje en laat je het 4 minuten doorkoken.






I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 18-03-2007 14:56 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Ow. Ik doe het ei altijd al meteen in het water, voordat het kookt dus.

Odjee...


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 14:58 by Nix Profiel van Nix

Kan ook bést!

Voeg zout en eventueel peper toe naar eigen smaak.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 18-03-2007 15:02 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

En vergeet niet het ei te pellen!


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 15:07 by Nix Profiel van Nix




Volgens wikipedia zijn er negen manieren om een ei te bereiden.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-03-2007 15:10 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 18 maart 2007 14:52 schreef Nix het volgende:
Zacht gekookt ei.

Doe water in een pannetje en breng dit aan de kook. Zodra het water kookt doe je het ei voorzichtig in het pannetje en laat je het 4 minuten doorkoken.





Thanks! Dat vroeg ik me eergister nog af, hoe lang dat nou moest..


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 15:13 by Nix Profiel van Nix

Hahahaha, kijk anders eens op www.ei.be (jaha! Serieus!)



I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-03-2007 15:20 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

*proest* DAT LIEDJE

Spanks

[edit]en die menugeluidjes, man man, geweldig

[Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 18-03-2007 15:21]


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 18-03-2007 15:20 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Ah dankje, die site brengt me op een idee.. Een heerlijke boerenomelet met alle restjes van de afgelopen week (behalve de spaghetti dan denk ik)



Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 15:22 by Nix Profiel van Nix

Dat was weer een aangenaam embryo'tje.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-03-2007 15:24 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

Ik ga ook meteen aan de slag


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-03-2007 15:24 by Nix Profiel van Nix

You go girl!


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-03-2007 15:58 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

Nou dat ging lekker, eieren meteen kapot toen'k ze *ahum* voorzichtig in de pan smeet.

[Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 18-03-2007 15:58]


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 18-03-2007 16:04 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Haha, keukenprins! Achja, je kan ze altijd nog bakken toch.. alleen ff het water afgieten



FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-03-2007 16:20 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

haha neuh gewoon door laten koken.

2 bruine bolletjes, plakje ham, eitje, zout, beetje mayo, plakje cheddar, plakje salami et


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen