|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Vrijdag bij en met Acid struisvogelbiefstuk gegeten. Zering, wat was dat lekker! Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
Of: koop gewoon wat geraspte mierikswortel en meng het met wat ketchup. Dat is ook een lekker sausje. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Of koop gewoon een pot mierikswortel en smeer dat om je sterretje. Dan weet je in ieder geval een klein beetje waar we het over hebben qua scherpte (is ook wat waard). Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
pladijs met rosti met prei gebakken in tartaarsaus .................. |
|
quote: Dat is schol geen pladijs, ongeletterde boer. Hoor jij trouwens niet nog steeds op je banadres te verblijven Hyppie? [Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 13-03-2007 21:52] KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
quote: http://www.steloy.be/HTMLsite/Zelf_koken/Zoutwatervissen/Pladijs.html pladijs !!! Pooliep! en ja, maar broerlief was zo greetfull even tzijne te lenen [Dit bericht is gewijzigd door sarthaz op 13-03-2007 21:53] .................. |
|
quote: quote: Alleen de Belgen noemen het pladijs. Untermensch. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
quote: alleen Hollanders noemen het santé pollak .................. |
|
Gisteren dit gemaakt. Dikke dikke heersch. Je moet wel ff langs de toko, want ze hebben lang niet alles bij de appie, maar dan eet je ook wat. “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
Zacht gekookt ei. Doe water in een pannetje en breng dit aan de kook. Zodra het water kookt doe je het ei voorzichtig in het pannetje en laat je het 4 minuten doorkoken. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
Ow. Ik doe het ei altijd al meteen in het water, voordat het kookt dus. Odjee... “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
Kan ook bést! Voeg zout en eventueel peper toe naar eigen smaak. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
En vergeet niet het ei te pellen! “Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’ |
|
Volgens wikipedia zijn er negen manieren om een ei te bereiden. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
quote:Thanks! Dat vroeg ik me eergister nog af, hoe lang dat nou moest.. |
|
I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
*proest* DAT LIEDJE Spanks [edit]en die menugeluidjes, man man, geweldig [Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 18-03-2007 15:21] |
|
Ah dankje, die site brengt me op een idee.. Een heerlijke boerenomelet met alle restjes van de afgelopen week (behalve de spaghetti dan denk ik) Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
Dat was weer een aangenaam embryo'tje. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
Ik ga ook meteen aan de slag |
|
You go girl! I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
Nou dat ging lekker, eieren meteen kapot toen'k ze *ahum* voorzichtig in de pan smeet. [Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 18-03-2007 15:58] |
|
Haha, keukenprins! Achja, je kan ze altijd nog bakken toch.. alleen ff het water afgieten Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
haha neuh gewoon door laten koken. 2 bruine bolletjes, plakje ham, eitje, zout, beetje mayo, plakje cheddar, plakje salami et |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |