IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
trol
Usericon van trol
Posted 03-06-2006 17:23 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

quote:
Op 3 juni 2006 17:05 schreef Marjolijn het volgende:
Zelf bedacht? Klinkt errug goed!


Uiteraard!

@snaack: Klinkt ook verdomd goed


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 03-06-2006 17:24 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 3 juni 2006 17:23 schreef trol het volgende:
@snaack: Klinkt ook verdomd goed


Thnx! En dat was het eigenlijk ook wel. Simpel en in no time klaar!


trol
Usericon van trol
Posted 03-06-2006 17:24 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

quote:
Op 3 juni 2006 17:06 schreef ouwe het volgende:
jammer dat je eerst 2305 uur in de keuken moet staan voordat je kan vreten.. maargoed dat terzijde het klinkt goed


Uhm....
Wat ik net noemde maak je binnen een kwartier en dan nog 5 minuten in de oven....
Als je haast hebt zou het zelfs nog binnen 10 minuten kunnen.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 04-06-2006 11:00 by Smoochy Profiel van Smoochy

Gisteren Russische Stroganoff gemaakt.

LEKKER!!!!!!!!!



SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 04-06-2006 12:34 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

Trol, heb je recept uitgeprint hoor! Van de week maken


Krijst
Usericon van Krijst
Posted 04-06-2006 12:54 by Krijst Profiel van Krijst

pak kaasschaaf en een rechte courgette.
Schaaf lange plakken, in de lengte, van de courgette.
Doe wat olie met wat italiaanse kruiden (oregena, basilicum etc) in een kommetje.
Bestrijk de plakken courgette beide kanten met de olie en de kruiden.
stop dit in de oven, 5 á 10 minuten lang, ca 200 graden.
De stroken courgette zijn dan goed buigbaar. leg ze op een plank, bestrijk ze met een tomaat/paprika sausje (bijv. zo'n bertoli spulletje), en doe aan het eind van ieder rolletje wat tofutti smeerkaas. Rol de courgette plak op. Leg het op een bakplaat, doe hetzelfde met de rest van courgette plakken. Stop het nogmaals in de oven. Ca. 20-25 minuten. (ca. 200 graden)
Haal ze uit de oven, eet ze op en wees blij.


[Dit bericht is gewijzigd door Krijst op 04-06-2006 12:54]


The Fist in the Face of god


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 04-06-2006 14:11 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

Net een lekker ontbijtje gemaakt. Broodjes bakken in de oven.
2 blikjes tonijn in olie, een papje maken van wat mayonaise (of natuurlijk de halve variant ), beetje olijfolie, zout, peper, grove mosterd, zongedroogde tomaten.
Dan door de tonijn mengen en dan op brood. Lekker.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 04-06-2006 14:19 by mental Profiel van mental

Net mijn huis maar eens uitgekropen en bij de Bram vreten gehaald.ook altyd goed


Fuck the world and fuck you


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 04-06-2006 14:25 by Snaack Profiel van Snaack

vers afgebakken broodjes met
* oude kaas + cherrytomaat + peper + zeezout
* oude kaas + aardbeienjam




Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 04-06-2006 14:27 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Net 2 coissantjes op met maaslanderkaas en jam.

Strax goulash maken, drrraadjesvlees!



trol
Usericon van trol
Posted 04-06-2006 15:18 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Goulash heerst!!

Uiteraard wel 4 uur laten pruttelen hè?!


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 04-06-2006 15:19 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Vanavond Stifado eten bij mijn ouders..


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 04-06-2006 15:28 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

quote:
Op 4 juni 2006 14:27 schreef Oud Vuil het volgende:
Strax goulash maken, drrraadjesvlees!



trol
Usericon van trol
Posted 04-06-2006 15:29 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Geen smaak!


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 04-06-2006 15:31 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

quote:
Op 4 juni 2006 15:29 schreef trol het volgende:
Geen smaak!

Kijk naar jezelf


trol
Usericon van trol
Posted 04-06-2006 15:47 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Mijn smaak heerst keihard!


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 04-06-2006 16:02 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 4 juni 2006 15:18 schreef trol het volgende:
Goulash heerst!!

Uiteraard wel 4 uur laten pruttelen hè?!


Jazeker!



trol
Usericon van trol
Posted 04-06-2006 16:09 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Met pasta, rijst of aardappels erin?!


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 04-06-2006 16:16 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

quote:
Op 4 juni 2006 16:09 schreef trol het volgende:
Met pasta, rijst of aardappels erin?!

Of dode Trol?


trol
Usericon van trol
Posted 04-06-2006 16:17 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

VOlgens mij ben ik geen draadjesvlees.. Dus dat past niet in een goulash.
n00b!!


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 04-06-2006 17:15 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 4 juni 2006 16:09 schreef trol het volgende:
Met pasta, rijst of aardappels erin?!


Ik doe blokjes aardappel erin en rijst apart. Want ik vind het allebei lekker, hehe. Staat nu op, 2 inmense pannen, want ik doe het recept X 2.



Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 04-06-2006 17:19 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

quote:
Op 4 juni 2006 16:17 schreef trol het volgende:
VOlgens mij ben ik geen draadjesvlees.. Dus dat past niet in een goulash.
n00b!!

Je hebt wel draadjeshaar


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 07-06-2006 11:33 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Zonet een heerschende salade inelkaar geflanst. Ijsbergsla met tuinkruiden, sjalotje, (veel) gekruide spekreepjes, champignons en 6 gekookte eieren door elkaarheen. Ben nu aardappelschijfjes aan het bakken. Water loopt me de bek al uit


spelfout weggehaald...


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 07-06-2006 11:46 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

Kerel, waarom kook jij om half 12??


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 07-06-2006 11:48 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 7 juni 2006 11:46 schreef Marjolijn het volgende:
Kerel, waarom kook jij om half 12??


Omdat ik late dienst heb. Ik werk dus van twee tot tien. En dan eten we tussen de middag warm. Als ik vroege dienst heb, van zes tot twee, dan eten we 's avond warm


spelfout weggehaald...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen