IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 15-10-2006 19:24 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 15 oktober 2006 19:23 schreef Jenje het volgende:
Serieuze vraag: zijn alle rassen aardappelen geschikt om in de schil te koken/bakken?

Hoe kun je ze het beste in de schil klaarmaken?

Als varkens het kunnen eten, kan jij het ook wel aan hoor, Jenje

Volgens mij kan het met alle aardappels wel, al zijn er natuurlijk soorten waarbij het lekkerder is. Gewoon koken werkt sowieso.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


trol
Usericon van trol
Posted 15-10-2006 19:27 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Gisteren pannenkoeken extravaganza gemaakt..
Waarschuwing: Klinkt smerig, maar het was gruwelijk lekker..

Men make het beslag op normale wijze, maar vult het aan met 1,5 klein gehakte peper en een aantal kruiden naar eigen inzicht.
Wanneer de pan gloeiend heet is eerst een hand rode paprika, rode ui en behoorlijk wat knoflook in de pan fruiten en dan het beslag erbij pleuren gevolgd door geraspte kaas.
Bak zo een aantal pannekoeken.
Op tafel vul je de pannenkoeken niet met suiker of stroop, maar met een salada gemaakt van rucola, feta, cherry tomaatjes, rode ui, paprika(hadden we nog wat van over dus vandaar.) en wat dressing.

Het was een experiment, maar verdomme wat was hij geslaagd..


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 15-10-2006 19:38 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 15 oktober 2006 19:20 schreef Jenje het volgende:
Grote kans dat menig hond daar fiks overheen heeft staan zeiken

Bon appetit!


Schoonmaken Jenje, schoonmaken.

Helaas waren ze fors door wurmpjes aangetast. Voor het drogen maakt het niet uit maar voor vers bakken moet je ze flink schoonmaken en uitsnijden. Jammer. Dan maar zo:



KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 19-10-2006 10:56 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun



http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/4103415.stm

Deep-fried Mars myth is dispelled


Deep-fried Mars bar are on sale right across Scotland
The deep-fried Mars bar is alive and well in Scotland with more than a fifth of chip shops serving up the delicacy.

A study by NHS Greater Glasgow found 22% of Scottish take-aways had the foodstuff on its menu and another 17% used to sell them.

Researchers surveyed 500 chip shops and found children are the main buyers, with one shop selling up to 200 a week.

The first report of battered Mars bars being up for sale appeared in the Scottish Daily Record in August 1995.

Scotland has had a reputation as the home of the deep-fried chocolate for many years and it has become something of an urban myth outside of the country.


We can now confirm that there is no doubt, the deep-fried Mars bar is not just an urban myth
Dr Morrison
Greater Glasgow Health Board

But the findings of the health board has proved they are actually for sale.

The shops they interviewed also reported they have been asked to deep-fry Snickers, Creme Eggs, and pizzas in the past.

Dr David Morrison, consultant in public health medicine, said, "We live in Scotland but we'd never actually seen deep-fried Mars bars for sale.

"We thought they might be fictitious. But the Scottish diet is a major health issue and it's important to know what the facts are.

"We can now confirm that there is no doubt, the deep-fried Mars bar is not just an urban myth."


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 19-10-2006 11:05 by Chelman Profiel van Chelman

Hehe. Ik trek frituurvoedsel sowieso erg slecht maar een deep-fried pizza slaat echt alles.

LOOL


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 12:06 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 15 oktober 2006 19:23 schreef Jenje het volgende:
Serieuze vraag: zijn alle rassen aardappelen geschikt om in de schil te koken/bakken?

Hoe kun je ze het beste in de schil klaarmaken?
*kick* Zelthior vertrouw ik nie hierin


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 19-10-2006 12:37 by Snaack Profiel van Snaack

Ja, alle aardappelen zijn daarvoor geschikt. Gewoon goed schooonschrobben (heb je speciale borstels voor..)

Je kan er van alles mee doen. Ik vind in de schil gekookte arepols veeeeel lekkerderder dan geschilde bijvooorbeeld. Wat zeezout in het water en kort koken (je wilt geen pap..)

Maar of je ze nou kookt, bakt of in de oven doet, het kan allemaal. Jaja!

Erg lekkker: in de schil gekookte aardappels met knoflookdip. Flink knoflook persen in creme fraiche, gehakte verse bieslook en een beetje versgemalen zeezout en peper er doorheen, klaar.


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 19-10-2006 13:24 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 19 oktober 2006 12:37 schreef Snaack het volgende:
Erg lekkker: in de schil gekookte aardappels met knoflookdip. Flink knoflook persen in creme fraiche, gehakte verse bieslook en een beetje versgemalen zeezout en peper er doorheen, klaar.



Iedereen heeft recht op mijn mening.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 19-10-2006 15:03 by Snaack Profiel van Snaack

Ja, dat is goed te nasssen mevrouw Levianator!


spectre
Usericon van spectre
Posted 19-10-2006 15:19 by spectre Profiel van spectre

Hmm, ik heb een lichte hekel aan eigen sausjes met verse knoflook er in. Ik hou er 3 dagen last van houden namelijk. Niet tof.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 15:27 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ben ook geen knoflookliefhebber, wil het sporadisch wel eens gebruiken om wat extra smaak toe te voegen, maar niet als de smaakmaker gebruiken ..


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 19-10-2006 15:28 by Snaack Profiel van Snaack

Ik zet zelfs knoflookthee, zo lekker vind ik het!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 15:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Daarom meur je altijd uit je muil!


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 19-10-2006 15:29 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 19 oktober 2006 15:28 schreef Snaack het volgende:
Ik zet zelfs knoflookthee, zo lekker vind ik het!


Hoe doe je dat is dat kant en klaar te koop..
Had laatst bij de Turk olijven gevuld met knoflook gehaald jammie de pammie...


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


spectre
Usericon van spectre
Posted 19-10-2006 15:29 by spectre Profiel van spectre

Nou in een gerecht stoppen wat nog in een pan moet of in een marinade ofzo, daar ben ik voorstander van. Maar dus rauw een saus in mikken vind ik dus niet lekker. Vooral die 3 dagen erna niet


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 19-10-2006 15:30 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 19 oktober 2006 15:29 schreef Jenje het volgende:
Daarom meur je altijd uit je muil!


nee, dat komt gewoon omdat ik zoveel zaad slik.

@emo: ik heb geen idee, ik lul maar wat namelijk.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 19-10-2006 15:31 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 19 oktober 2006 15:30 schreef Snaack het volgende:
nee, dat komt gewoon omdat ik zoveel zaad slik.

@emo: ik heb geen idee, ik lul maar wat namelijk.


Oh hehe..als je nu een teentje perst en dat in zo thee-ei propt.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 19-10-2006 15:33 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 19 oktober 2006 15:31 schreef Smoochy het volgende:
Oh hehe..als je nu een teentje perst en dat in zo thee-ei propt.


Gewoon een teentje in je kopje thee pleuren. Het lijkt mij walgelijk, maar goed.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 15:33 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 19 oktober 2006 15:29 schreef spectre het volgende:
Nou in een gerecht stoppen wat nog in een pan moet of in een marinade ofzo, daar ben ik voorstander van. Maar dus rauw een saus in mikken vind ik dus niet lekker. Vooral die 3 dagen erna niet
Ach, als je een witte vis soort in de oven doet met wat knoflookkaas, tomaat en oude kaas erop, vind ik het prima, maar idd zodra er met voeten gewerkt gaat worden haak ik af


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 19-10-2006 15:33 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 19 oktober 2006 15:33 schreef Snaack het volgende:
Gewoon een teentje in je kopje thee pleuren. Het lijkt mij walgelijk, maar goed.


Het is wel goed tegen goffiks lijkt mij.



SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 15:34 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 19 oktober 2006 15:33 schreef Smoochy het volgende:
Het is wel goed tegen goffiks lijkt mij.


On topic zaadhoofd


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 19-10-2006 15:35 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 19 oktober 2006 15:34 schreef Jenje het volgende:
On topic zaadhoofd


Wat ben je weer orgineel. Moet je niet iemand opbellen? Pisvlek.

[Dit bericht is gewijzigd door Smoochy op 19-10-2006 15:35]


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 19-10-2006 15:38 by BitchSlap Profiel van BitchSlap

hey! ik heb een idee!

als jullie stelletje haantjes nou eens een apart "laten we elkaar lekker voor rotte vis uitmaken" topic openen!


spectre
Usericon van spectre
Posted 19-10-2006 15:39 by spectre Profiel van spectre

1 Ban is eigenlijk al genoeg


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2006 15:39 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 19 oktober 2006 15:35 schreef Smoochy het volgende:
Wat ben je weer orgineel. Moet je niet iemand opbellen? Pisvlek.
Hoezee, slimmerd, de mensen bellen mij. Als je iemand probeert de dissen, zorg dan dat je weet waar je het over hebt.

Maar ja, dat is bij jou verdomde moeilijk ... dingen snappen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen