IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 18-05-2006 10:45 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

en dan alleen een schortje aan, verder niks .... prrrr komt mijn burootje van omhoog


Illusione
Boeiend!
Usericon van Illusione
Posted 18-05-2006 10:45 by Illusione (Speciaal lid) Profiel van Illusione

Hmm.. maar.. WAT voor een schortje ?


[Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.'


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 18-05-2006 10:47 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 18 mei 2006 10:45 schreef Jenje het volgende:
en dan alleen een schortje aan, verder niks .... prrrr komt mijn burootje van omhoog
maar.. maar.. maar.. JENJE


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 18-05-2006 10:47 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

I don't care, als het maar heel klein is


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 29-05-2006 22:16 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl




Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 30-05-2006 14:28 by Immortella Profiel van Immortella

Kipfilet over van de vorige avond (liefst pittig gekruid)?

Net een superlekkere en relatief gezonde kipsandwich gemaakt:

Rooster 2 sneetjes oerbrood licht. Beleg één plakje met ijsbergsla, plakjes tomaat, plakjes komkommer. Snijd de overgebleven (koude) kipfilet in dunne plakjes en leg deze bovenop de rest. Naar smaak kruiden (en evt. saus) toevoegen, het tweede sneetje oerbrood erbovenop en voilá!

Misschien niet heel origineel, maar wel erg makkelijk en superlekker!


..."Hate can only create more hate"...


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 30-05-2006 16:12 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

Origineel of niet, het klinkt wel verdomd lekker hoor!


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 01-06-2006 1:05 by Schaep Profiel van Schaep

Ik ben nu malse haringfilets in room-mierikswortelcréme, aardappeltjes en broccoli aan het koken.

Lekker hoor.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:12 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

betere shit

ik heb ook een recept:

benodigdheden:
boterhammen (2)
filet americain

men smeert een dikke laag filet americain (ongeveer halve centimeter) op één boterham. leg de tweede er bovenop en snij het geheel doormidden

eetsmakelijk!



Je moeder.


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 01-06-2006 1:13 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

quote:
Op 1 juni 2006 1:12 schreef karnivoor het volgende:
filet americain-gaafheid

Erg goed recept!



Bruce Banner


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:16 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

simpel doch erg goed, helaas is mn bakje filet americain alweer op nu

met sla is ook lekker trouwens

en wel die van de slager of van die kuipjes uit de supermarkt, niet van die fabrieksmeuk, dat is niet te vreten

edit: de filet americain dus, niet de sla

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 01-06-2006 1:17]


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 01-06-2006 1:16 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

coken?


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 01-06-2006 1:17 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Veel ui en peper doet het ook erg goed bij die zooi. (Is niet echt een recept, maar wel lekker...)



Bruce Banner


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:19 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

dat vind ik dan weer niet, helemaal geen peper...

trouwens, op maisbrood is het nog lekkerder

ander 'recept':

maisbrood met jonge kaas, snijworst en een laag whiskeysaus. klinkt misschien wat raar maar mits in de goeie verhouding errug lekker


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 01-06-2006 1:21 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Ik heb vandaag bij Formoza een Broodje frikandel, broodje kroket en een kipcorn klaar laten maken


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:22 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

hehe

dat broodje gezond was niet te vreten trouwens


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 01-06-2006 1:27 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Ik haal er dan ook nooit gezonde dingen

Kom er wel erg vaak de laatste tijd, kerel altijd met een gigantische grijns op zijn smoel als ik weer binnenloop hehe.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:28 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

verstond alleen geen hol van wat hij zei


Je moeder.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 01-06-2006 1:30 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Hehehe welke stond er zaterdag? die oude kerel of die met de bril?

Nouja, het klinkt bij allebei zeer gebrekkig hehe.

Maar het mooist is nog als al die wijven erbij zijn (soms staat de hele famillie er met een man of 5 a 6) en dan gaan ze tegen elkaar schreeuwen. Briljant


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2006 1:32 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

die ouwe stond er

er waren ook 2 dames geloof ik, allemaal vriendelijk lachend *een klant*


Je moeder.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 03-06-2006 14:44 by Schaep Profiel van Schaep

Het is me afgelopen nacht gelukt om de volledige knoflooksaus en scherpe saus bakjes over mijn lamachun met kaas te gooien.

Jezus.


trol
Usericon van trol
Posted 03-06-2006 14:58 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

Zojuist het meest heersende brood ooit gegeten..

Men neme rundergehakt en bakt dit rul. Men gooit een gesneden prei, een gewone en een rode ui, een rode paprika en een grote rode peper erbij en bakt deze op. Als het gaar is gooi je er rode peste en kruiden doorheen.
Snij een afbak ciabatta open en beleg de bodem met schijfjes tomaat en pleur er een laagje van de gebakken zooi overheen. Daarna een zooi feta gevolgd door nog een laag gebakken zooi.. Dit geheel beleg je weer met plakken gewone kaas met italiaanse kruiden en peper.
Afbakken in de oven en je vreet je de pleuris..

Godverdomme wat heersend..


Marjolijn
Satyricon heerscht
Usericon van Marjolijn
Posted 03-06-2006 17:05 by Marjolijn Profiel van Marjolijn

Zelf bedacht? Klinkt errug goed!


ouwe
Usericon van ouwe
Posted 03-06-2006 17:06 by ouwe Profiel van ouwe

jammer dat je eerst 2305 uur in de keuken moet staan voordat je kan vreten.. maargoed dat terzijde het klinkt goed


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 03-06-2006 17:21 by Snaack Profiel van Snaack

Gister had ik eigenlijk geen zin om pasta te maken met alweer tomaten/ kaas/ wijn saus en toen dacht ik "ik doe eens iets anders".

Ik had verse ravioli gevuld met kaas.

Voor de saus:
* cherrytomaatjes in kwarten gesneden
* verse aardbeien en frambozen
* verse basilicum, peper, suiker
* creme frâiche

Eerst de cherrytomaatjes (met eventueel ontsnapt sap) in wat olijfolie bakken totdat ze bijna uit elkaar flikkeren. Dan gooi je het fruit + kruiden erbij, lekker laten pruttelen. Vlak voor het opdienen de creme frâiche er doorheen roeren.

Ik heb de verse ravioli geserveerd op een bedje van rucola met wat olijfolie, peper en zeezout. Saus over de ravioli en daaroverheen wat in een droge koekepan geroosterde amandelsnippers.

Hierbij had ik een salade gedaan van rucola, cherrytomaatjes, aardbei, rode uit en feta gedressed met wat olijfolie, peper en zout.

[Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 03-06-2006 17:22]


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen